Van der Valk Hotel de Bilt - Utrecht

Uw hele trouwdag van top tot teen geregeld op één unieke locatie...

Organiseer uw bruiloft en huwelijksvoltrekking bij 

Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht.

Centraal gelegen in het land, maar toch in een bosrijke omgeving, is Van der Valk Hotel De Bilt - Utrecht de locatie bij uitstek om uw bruiloft te vieren. Onze sfeervolle zalen bieden volop mogelijkheden voor een onvergetelijke trouwdag.Wij helpen u graag bij het organiseren van een heerlijk diner of buffet en een spetterend feest. Ter afsluiting wacht u een romantische huwelijksnacht in onze suite.

Hotel De Bilt - Utrecht, waar het sowieso uitstekend toeven is, biedt sinds een enige jaren de mogelijk aan trouwlustigen om ter plaatse elkaar eeuwig trouw te beloven. Als erkende trouwlocatie, kan de mooiste dag van uw leven onder één dak gevierd worden.

Perfect geregeld!

Op uw trouwdag moet u nergens anders aan hoeven denken. Alleen aan elkaar. Heerlijk ontspannen en samen genieten van jullie mooiste dag. Alles moet tiptop geregeld zijn. Wat uw wensen ook zijn, wij regelen het voor u. Onze medewerkers zorgen ervoor dat de huwelijksvoltrekking, het feest en het diner tot in de puntjes zijn verzorgd. Daar heeft u geen omkijken naar.

Maak een afspraak!

Neem contact op met onze salesmedewerkers voor meer informatie over onze mogelijkheden voor uw trouwdag. In een vrijblijvend gesprek zullen we u het één en ander vertellen over al onze mogelijkheden en tarieven. U bent bij ons van harte welkom.

030-2205811

Adres: De Holle Bilt 1 3732 HM De Bilt

Vraag informatie aan

Verstuur jouw aanvraag

Ga naar een verwante categorie

De Holle Bilt 1

3732 HM De Bilt

030-2205811