Trouwvideo Nederland Trouwvideo Nederland maakt trouwvideo's in elke provincie. Leg jullie dag voor eeuwig vast!

6 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Trouwvideo Nederland Vraag informatie aan
Zeeland

Het verhaal van jullie bruiloft in beeld en geluid

Vaak huren bruidsparen een fotograaf in om hun bruiloft vast te leggen. Maar hebben jullie al over een videograaf nagedacht? Met een trouwfilm bewaar je niet alleen de beelden, maar ook de geluiden van jullie trouwdag. Jullie ja-woord en huwelijksgeloften, maar ook de emotie in het toespraakje van je ouders. Of de schaterlach van jullie bruidsmeisje. Op die manier herbeleef je de mooiste momenten van de dag zoals ze waren.

Als videograaf wil ik zo goed mogelijk het verhaal van jullie huwelijk vertellen. Jullie verhaal. Dus niet chronologisch de dag laten zien, maar de beelden en geluidsopnames zo monteren dat jullie verhaal het beste uitkomt. Wie jullie zijn en hoe jullie in het leven staan. Op die manier wordt jullie trouwfilm een heel persoonlijk en dierbaar document.

Voor veel stellen is de kerkelijke inzegening van hun huwelijk het hoogtepunt van de dag. Als christelijke videograaf heb ik veel ervaring met kerkelijke huwelijken hierdoor weet ik precies wat de belangrijkste momenten zijn om vast te leggen.

Ik houd van mensen en hun verhalen, en dat zie je terug in mijn trouwvideo’s. Daarbij werk ik graag natuurgetrouw. Soms zie je dat videograven filters gebruiken, om een sprookjesachtige sfeer te creëren. Ik gebruik liever muziek en geluid om de sfeer van de dag te vangen. Dan blijf je dichtbij het echte verhaal.

Wil je naast een trouwfilm ook een fotoreportage van je bruiloft? Kijk dan naar ons all-in pakket waarin we fotografie en videografie combineren.

Volg ons ook op Instagram voor de mooiste trouwvideo’s en bruidsfoto’s.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Ewoud & Elly

Op 04 nov 2021

Wauw wat issie gaaf!!!! Echt heeel mooi, complimenten! Beelden die we zelf niet doorhadden of al vergeten waren! Kunnen hem wel blijven kijken, BEDANKT!!

Rolf & Melinda

Op 04 nov 2021

Bedankt voor de trouwfilm. Prachtig zeg, mooie beelden - gewoon fantastisch!!!

Rik & Julia

Op 04 nov 2021

We vinden de trouwvideo allebei heel mooi! Super leuk om weer terug te kunnen kijken!

Reyer & Luciëlle

Op 04 nov 2021

Op een ongedwongen wijze wisten ze ons op beeld te krijgen waardoor de foto's en film echt spontaan zijn!

Corné & Kimberley

Op 04 nov 2021

Onwijs bedankt voor de mooie trouwfilm. Wij zijn er erg blij mee. Wouter van Trouwvideo Nederland heeft de mooiste momenten van onze dag vastgelegd in een film. Wij kijken de film geregeld terug en beleven de dag dan nog even opnieuw. Naast de trouwfoto’s is de trouwfilm echt een leuke toevoeging!

Jeroen & Jobke

Op 04 nov 2021

Hele leuke preview, we kijken reikhalzend uit naar de rest!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation