Trouwschip Bounty Opstapplaatsen : Amsterdam Almere Volendam Hoorn etc.

5 (5 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Lelystad

“Geef elkaar het Jawoord in een onvergetelijke ceremonie, waarin jullie voor elkaar kiezen in liefde en vriendschap. Op een locatie en tijd die jullie past.”

Elke huwelijk is bij ons uniek. Wij adviseren jullie op maat, waardoor jullie op unieke wijze trouwen op het water zoals jullie dit zelf graag wensen. Niet doen wat hoort, maar waarmee jullie trouwdag een unieke belevenis wordt. Jullie gasten ‘jong & oud’ zullen nog vaak terugdenken aan deze bijzondere trouwlocatie.

Zeilschip Bounty is een prachtige twee-mast brigantijn die tot 1965 dienst deed als viskotter op de Noordzee. In 2004 is zij getransformeerd tot een luxe traditioneel zeilschip en behoort het schip tot de 5 mooiste schepen van Nederland.

Vanwege Bounty een voormalig zeeschip is geweest, steekt ze dieper dan het gemiddelde zeilschip. Dit geeft als voordeel dat ze veel stabieler in het water ligt, wat extra comfort geeft voor jong, oud en zelfs mensen met een beperking.

Haar thuishaven is Bataviahaven te Lelystad, maar dit schip kan ook vanuit andere havens vertrekken: Amsterdam, Almere, Volendam, Hoorn, Enkhuizen, Medemblik, Urk en Kampen.

Letterlijk in het huwelijksbootje stappen

Ondanks dat de term ‘huwelijksbootje’ al sinds jaar en dag bestaat is het trouwen op een schip niet vanzelfsprekend. Zeilend maximum capaciteit 50 personen en stilliggend kunnen jullie uitbreiden tot 85!

GRATIS PROEFVAART! Kom geheel vrijblijvend langs voor een bezichtiging en ontvang een waardebon voor 2 personen om de sfeer te proeven.

Trouwlicenties

Bounty biedt trouwen op het water aan voor de gemeenten; Amsterdam, Almere, Volendam, Hoorn en Lelystad.

Uniek

Trouwen op het water is uniek in Nederland. Voor de gemeente Amsterdam kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week overdag of in het donker met LED verlichte zeilen het ja-woord geven! Gemeente Lelystad biedt ruime vaargebieden op het Marker en IJsselmeer om de huwelijksceremonie 'echt zeilend' te laten plaatsvinden.

Bekijk website
+9 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Nico

Op 13 jan 2022

gewoon een top locatie zowel voor bruiloften als feestjes en eerlijk gezegd zou ik het zo nog een keer doen top geregeld vriendelijke mensen goede catering.

Marleen

Op 13 jan 2022

Super mooi schip, netjes verzorgt, fijne crew en een gezellige kapitein. Op een relaxte manier zeilen en genieten van de zonsondergang, prachtige avond gehad. Hele goede sfeer aan boord, lekker drankje en hapje gegeten. Fantastische ervaring, echt een aanrader.

Kitty

Op 25 jan 2021

5 september bruiloft Kaylee en Thijs aan boord gevierd. wat een super feest was dit!! leuke gezellige bediening, goeie koks en heerlijk eten en natuurlijk een leuke kapitein , wij hebben ontzettend genoten. dank jullie wel crew Bounty

Charlotte & Johan

Op 28 aug 2018

Super geslaagde Bruiloft! Wij zijn op "Bounty" getrouwd en hebben een geweldige dag gehad! De bemanning was zeer gastvrij. Iedereen (van bejaard tot klein kind) heeft zich heel goed vermaakt. Wij kunnen "Bounty" aan iedereen aanraden!!!

Petra

Op 18 jun 2018

Wat een gigantische mooie ervaring en ook nog prachtig weer. Gezellig personeel wat wil je nog meer!!!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation