Trouwlocatie Scandinavisch Dorp Prachtige landelijke trouwlocatie

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Trouwlocatie Scandinavisch Dorp Vraag informatie aan
Oude Badweg 1
9766 TJ Eelderwolde

Trouwen in het restaurant Elanderhus:

De dag waarop jullie elkaar het ja-woord geven is een hele bijzondere dag. Wellicht de mooiste dag van jullie leven, in elk geval een dag waar jullie al heel lang naar hebben uitgekeken.

Beleef deze onvergetelijke dag in het Scandinavisch Dorp.

Omdat wij een officiële trouwlocatie zijn van de gemeente Tynaarlo is het nu mogelijk om jullie bruiloft van begin tot eind op unieke wijze te vieren in het Scandinavisch Dorp.

Wij hebben meerdere zalen beschikbaar waar de officiële plechtigheid in de gepaste sfeer kan plaatsvinden. Daarnaast hebben wij diverse mogelijkheden om de dag van begin tot eind in te vullen.

Komt u gerust langs of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek en om een goede indruk te krijgen van de speciale sfeer in het Scandinavisch Dorp.

Al vele jaren hebben wij ervaring in het organiseren van bruiloften. Wij denken graag met jullie mee om er voor te zorgen dat deze belangrijke dag een groot onvergetelijk succes wordt!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Vanessa

Op 22 aug 2018

Wij hebben een prachtig bruiloftsfeest gehad op deze locatie! Er was heel veel mogelijk en het personeel was vriendelijk en ervaren. We konden lekker buiten zitten met uitzicht op het meer; het eten was lekker. Zeker een aanrader als locatie voor een feest!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation