Trouwbelofte

(2)

Beoordeel

Een onvergetelijk moment, we maken er samen iets moois van

Allereerst van harte gefeliciteerd, jullie gaan trouwen!

Mijn naam is Nicolette van den Brink, met liefde en passie voor mijn vak zal op jullie dag de huwelijksceremonie zorgvuldig op een unieke en persoonlijke wijze worden verwoord.

Met elementen van ontroering en humor waarin je jezelf zult herkennen, in kunt vinden en waarin juist de bijzondere en mooie momenten van jullie leven bij elkaar komen. 

Het is vaak het mooiste moment van een trouwceremonie. Twee mensen die hun onvoorwaardelijke Liefde voor elkaar ten overstaan van iedereen die hun dierbaar is of in kleine kring uitspreken of laten uitspreken. Dit is een heel speciaal en persoonlijk moment waar ik als trouwambtenaar graag een overgetelijke gebeurtenis en iets heel moois van wil maken met mijn bijdrage.
Met een stijlvol, feestelijk en een op maat geschreven persoonlijk woord waarin jullie als bruidspaar centraal staan wordt de ceremonie professioneel vorm gegeven.

Trouwen is investeren in een toekomst, ik verbind graag mensen en geloof in de Liefde!

Als zelfstandig trouwambtenaar, daardoor niet gekoppeld aan een gemeente, kan ik voor één dag worden beëdigd in de gemeente waar jullie willen gaan trouwen.

Heel graag zou ik samen toewerken naar dat moment van "JA" zeggen om er iets buitengewoon moois van te maken precies zoals jullie in gedachten hebben.

Graag nodig ik jullie uit voor een geheel vrijblijvende eerste kennismaking waarin ik al jullie vragen zal beantwoorden en zo gewenst verder help met ideeën en tips.

Nicolette van den Brink, trouwambtenaar op locatie.

Meer informatie?  Kijk op www.trouwbelofte.nl

06-54266655

landelijk

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
5

2 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Onno

5

op 28-08-2018

Ha lieve Nicolette, Dinsdag was mede door jou bijdrage, een bijzondere dag. Je wist voor mij de juiste toon te treffen tijdens de huwelijksplechtigheid van onze kinderen Anthea en Martijn. Je hebt op een mooie warme en ook indringende wijze de plechtigheid prachtig vorm gegeven met daarin opgenomen mijn lieve Geke. Velen gaven mij terug dat je inhoudelijk zo'n mooi en warm verhaal hield. Velen zijn daardoor echt geraakt. Mooi om dat zo met elkaar te mogen beleven. Dank voor je mooie inzet en de liefdevolle aandacht. Liefste groeten,

Peter & Linda

5

op 25-06-2018

Wat zijn wij blij en enorm dankbaar dat jij onze BABS mocht en wilde zijn op onze huwelijksdag 21 februari 2018. De ceremonie was mooi, puur en liefdevol. Voor ons en onze gasten, een dag die nog lang bij zal blijven. Onze wens, de liefde vieren is mede dankzij jou, helemaal uitgekomen. Dank je wel daarvoor.

Ga naar een verwante categorie

landelijk

06-54266655