TimberRing TimberRing, Houteerlijk

TimberRing TimberRing
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
TimberRing Vraag informatie aan
Landelijk

Trouw beloof je met hout. TimberRing maakt ook trouwringen. Steeds meer mensen vinden dat trouw aan elkaar niet per definitie alleen met goud of zilver bezegeld kan worden. Hout is een levend, natuurlijk en ademend materiaal met haar eigen intrinsieke schoonheid.

In 2002 ben ik, Merieke Werdler, officieel gestart met mijn bedrijf TimberRing. Ik heb hiervoor jaren gewerkt als goudsmid en doordat ik in een houtwerkplaats tegen resthout aanliep en dit mij direct inspireerde, besloot ik hiermee aan de slag te gaan. In de afgelopen 16 jaar met ik mij gaan specialiseren in dit "houtsmeden”. Ik ben steeds meer te weten gekomen over de vele houtsoorten die ik gebruik, sterke verbindingen en onderhoud aan de ringen. Door de ervaring van de afgelopen jaren heb ik op het gebied van design veel meer mogelijkheden gecreëerd. Mijn specialiteit is op dit moment de vervaardiging van trouwringen. Ik maak met mensen die op zoek zijn naar trouwringen een afspraak om samen de collectie te bekijken en samen creëren we dan een eigen unieke set trouwringen.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Sabrina

Op 14 mar 2019

Onze verlovingsringen zijn echt geweldig mooi!

Emily

Op 14 mar 2019

Wat maakt Merieke mooie sieraden! Wij hebben voor ons trouwen hangers uitgezocht en deze zijn vakkundig en met veel liefde en zorg gemaakt en dat merk je! Fijn ook dat je zelf kleur en hout kan kiezen. Mooi vind ik ook dat het hout leeft, net als onze liefde veranderd deze met de tijd en wordt deze zelfs mooier; ik ben er zuinig op!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation