Slot Zeist Trouwen op een sprookjesachtige locatie

Slot Zeist Slot Zeist
5 5 (1 beoordeling)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Zinzendorflaan 1
3703 CE Zeist

Trouwen op een sprookjesachtige locatie

Een droom die uit komt: trouwen op Slot Zeist. Het 17e-eeuwse Slot heeft alle ingrediënten in huis voor een onvergetelijke huwelijksdag. Ons team staat klaar om samen met jullie de mooiste dag van jullie leven te organiseren. Jullie hele dag op één locatie, van de ceremonie tot het aansnijden van de bruidstaart, van het diner tot een spetterend feest!

Wij helpen jullie graag

Ons team staat klaar om samen met jullie de mooiste dag van jullie leven te organiseren. Met heel veel passie en enthousiasme helpen wij mee om jullie wensen te vertalen naar één geweldige dag, een om nooit te vergeten! Met onze jarenlange ervaring ontzorgen wij jullie graag. Bel of mail ons om een keer langs te komen. Wij laten jullie met veel plezier ons prachtige Slot zien en nemen aansluitend graag het programma en jullie wensen door.

Meest romantische trouwlocatie

Slot Zeist is zonder twijfel de meest romantische en meest complete trouwlocatie voor jullie ja-woord: vraag je aanstaande in de Theekoepel, trouw in de sprookjesachtige Spiegelzaal, organiseer de receptie in de Willemszaal, maak de fotoreportage in de vorstelijke tuinen, geniet van een familiediner in de Blauwe zaal en geef een sprankelend feest in de Slotzaal. We hebben alle ingrediënten in huis voor een onvergetelijk huwelijk.

Centraal gelegen & goed bereikbaar

Door de centrale ligging is het Slot goed bereikbaar voor al jullie gasten. Naast Utrecht en nabij de A12 en A27. Verder bevinden zich op 5 minuten loopafstand van het Slot 300 gratis parkeerplaatsen. Ook stopt de bus op 5 minuten loopafstand van het Slot.

Zie ook onze 360 graden tour

Bekijk website
+4 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Danny en Kimberly

Op 20 sep 2018

We hebben onze mooiste dag mogen vieren op Slot Zeist. Wij zijn erg blij dat we deze locatie hebben gekozen, niet alleen omdat de locatie erg mooi is, maar het personeel was ook erg aardig. Het was erg goed geregeld, wij hebben echt genoten van deze mooie dag: precies zoals wij wilden!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation