Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Sacha Bucciarelli ~ Trouwambtenaar Trouwen met een vleugje Italiaanse charme

5 (14 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Sacha Bucciarelli
Landelijk

Trouwen met een vleugje Italiaanse charme

Piacere, aangenaam, mijn naam is Sacha, onder andere partner, moeder, dochter van een Greuningse en een Italiaan en … misschien wel jullie trouwambtenaar. Een ‘gewoon’ mens met een bijzondere passie voor geluk delen. Want wie niet kan delen, kan meestal ook niet vermenigvuldigen. En dat doe ik het allerliefste, geluk vermenigvuldigen. En dat kan ook op jullie dag!

Vertel me hoe, wat, wanneer jullie elkaar hebben ontmoet. Vertel me wat jullie hart sneller laat kloppen. En vertel me van jullie wensen, dromen en hoe ik kan bijdragen aan jullie onvergetelijke dag. Ik zet mijn enthousiasme, mijn rust en humor graag volledig in. In het Nederlands, Engels, Duits of gedeeltelijk Frans of Italiaans. Of een mix ervan. Op een doordeweekse dag of in het weekend. In volledig ambtskleed of in gepaste gelegenheidskleding. Zoals jullie willen en tot jullie dienst! Wil je ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws, check dan eens mijn Facebook- en Instagram pagina.

Zelfstandig trouwambtenaar - 'eigen babs' - kosten

Ik ben beëdigd door de rechtbank als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS). Zo voltrek ik door het hele land huwelijken en geregistreerd partnerschappen. Mocht je een familielid of vriend de ceremonie willen laten doen, dan kan ik tevens fungeren als 'back-up' trouwambtenaar. Oftewel, ik doe geen mooi verhaal maar ik zorg wel voor het (kleine) wettelijke stuk. Dat scheelt een hoop papierwerk en meestal ook kosten.

En uiteraard doe ik het allerliefste jullie hele ceremonie. Of dit nu voor de wet is, of enkel ceremonieel. Kosten: € 1295 euro en dat is inclusief reiskosten maar in geval van 'wettelijk' exclusief de kosten voor de gemeente. Mocht je mij leuk vinden, maar mijn kosten passen echt niet in jullie budget ... neem toch contact met me op. Wellicht kunnen we iets bedenken waardoor het alsnog mogelijk wordt dat ik jullie trouwambtenaar ben! Trouw je toevallig in Nijmegen? Dan gaat alles (ook het financieele) via de gemeente. 

Het grote-kinder-speech-spel

Veel kinderen aanwezig tijdens de ceremonie? Hartstikke leuk en iedereen hoort erbij, maar de ceremonie draait niet om hen. Ik betrek de kinderen op zo een manier bij de ceremonie dat ze er stil van worden. Letterlijk. Eventjes maar hoor. Alleen daar waar wij 'grote mensen' dat graag zouden willen. Op die manier genieten zowel kinderen als volwassenen van een mooi moment. 

Dus waarom nog wachten ...

Laten we een live kennismaking plannen. Bij jullie in de buurt of ergens halverwege. No strings attached. Past en klikt het, praten we dan weer verder. En wie weet kom ik daarna over een tijdje wel bij jullie thuis langs voor het grote, uitgebreide gesprek.

Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Bekijk website
+5 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


14 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Anique & Walter

Op 06 jan 2020

Wauw! wat was onze trouwdag perfect met sacha! lieve vriendelijke vrouw.. die je dag nog mooier maakt

Claudia & Marley

Op 06 jan 2020

Wij zijn vorig jaar getrouwd in onze stamkroeg in Nijmegen. Sacha heeft onze ceremonie aan elkaar gepraat precies zoals wij wilden. Losjes, gezellig en vooral eerlijk en enthousiast. Het is dat we maar 1 keer trouwen maar mochten wij het nog eens over doen vragen we haar zeker weer!

Heidy en Henk

Op 31 dec 2019

Super lieve vrouw, denkt met je mee en zelfs nog wat meer. Zo had ze een mooie vragenlijst om na te denken over elkaar van te voren, deze heeft ze gebruikt om tijdens de bruiloft een mooi verhaal aan elkaar te vertellen.. dit was voor ons echt een extra plusje en haar initiatief....

Patricia & Bas

Op 18 dec 2019

Wat een fantastische vrouw. Echt een aanrader.

Jorien en Dennis

Op 18 dec 2019

Sacha Bucciarelli heeft ons een onvergetelijke dag bezorgd. Ze is betrokken, enthousiast en wilde ons als trouwstel leren kennen. Erg fijne trouwambtenaar!

Cor en Monique

Op 18 dec 2019

Wij wilden heel graag een relaxte dag, niet te formeel behalve dan het alles zeggende onderdeel van de ceremonie. De aanpak van Sacha is ontzettend uitgebreid, we hebben haar naam eerst gevonden via Internet omdat wij een trouwambtenaar op locatie wilden, we hebben telefonisch contact gehad wat direct voor ons leidde naar de volgende stap: een persoonlijke afspraak. Ook hier hadden we alle drie de befaamde klik en ca. een maand voor onze trouwdag is Sacha bij ons thuis geweest om nog meer gevoel bij ons te krijgen. Dit was ook heerlijk ontspannen, vele verhalen uitgewisseld en Sacha heeft hier een prachtige speech van gemaakt. Ook vraagt Sacha anekdotes op bij familie en vrienden, alles uiteraard in overleg. Tevens hebben wij over en weer een hele vragenlijst mogen invullen zodat Sacha veel input had voor haar verhaal. Ze controleert en houdt goed alles in de gaten, ze is met haar aanstekelijke lach, humor een prachtig mens om je huwelijk te bezegelen. Ze betrekt op geheel natuurlijke wijze de gasten van de bruiloft, ze houdt regie, is flexibel en werkelijk iedereen op onze bruiloft was erg onder de indruk van haar presentatie. Vaak hoor of ervaar je dat de ceremonie wat saai is of niet voor alle gasten zo leuk is om te horen, maar Sacha weet het met haar aanpak voor iedereen erg leuk te houden! Sacha, je bent een geweldig mooi mens en een fantastische trouwambtenaar! Dank je wel voor jouw bijdrage! Cor en Monique

Gerben en Amela

Op 18 dec 2019

Sacha is een waanzinnig goede en ontzettend lieve trouwambtenaar. Op alle onderdelen krijgt ze van ons een dikke 10! Ze wist onze ceremonie op een bijzondere manier onvergetelijk te maken; heel persoonlijk, met humor en laid back. Precies zoals het bij ons past. Bij de kennismaking heeft ze niet op de klok gelet, het werd zo gezellig dat we de tijd waren vergeten. Bij het aftellen van de dagen kregen we leuke appjes. Onze kinderen en getuigen waren betrokken en kregen ook veel aandacht, waardoor het als een geheel helemaal klopte. Veel gelachen en gehuild in een klein uurtje tijd, met een prachtige afsluiting bij het "ja"-woord. Echt onvergetelijk, dankzij Sacha. Ze doet het ontspannen, prettig en persoonlijk. En ze heeft een mooie stem om naar te luisteren. ;)

Ilana en Theo

Op 13 dec 2019

Sacha, jij hebt er een hele mooie ceremonie van gemaakt. Erg leuk en persoonlijk. Onze gasten, maar vooral wij hebben er echt van genoten. Niemand had dit moment mooier kunnen maken dan jij. Je bent een echte topper.

Ellen

Op 13 dec 2019

Sacha is in een aantal woorden te beschrijven . . ambitieus, gedreven, proffesioneel, gezellig, humoristisch, meedenkend, aardig, attent en voor ons zeker de beste keuze voor onze grote dag

Emely

Op 13 dec 2019

Prachtige ceremonie dankzij Sacha. Puur, liefdevol en met oog voor detail. Ze heeft ons verleden, onze kennismaking en ons samenzijn heel mooi neergezet; precies zoals we zijn. Al onze gasten vonden haar ook fantastisch!

Lein en Marleen

Op 13 dec 2019

Wij zijn erg blij dat wij Sacha gevraagd hebben onze trouwambtenaar te zijn. Zij is een warme, passievolle vrouw die in de trouwzaal zowel bij ons als bij onze gasten een lach en een traan teweeg wist te brengen. Precies zoals wij dat graag wilden en vooraf hadden besproken met haar. Dank je Sacha voor je fijne bijdrage aan een voor ons onvergetelijke dag! Groeten van Lein en Marleen

Iris & John

Op 13 dec 2019

Wat een super ambtenaar is Sacha! Betrokken, flexibel, makkelijk te bereiken en een goede communicatie, denkt goed met je mee en maakt er echt een persoonlijk moment van. En buiten dat alles last but not least is ze gewoon een super leuk mens! Ze heeft voor ons ons geregistreerd partnerschap gedaan, maar we komen zeker bij haar terug voor onze bruiloft.

Janine & Damien

Op 11 dec 2019

Sascha heeft er een hele mooie ceremonie van gemaakt. Onze gasten maar vooral wij hebben er echt van genoten. Niemand had dit moment mooier kunnen maken dan jij. Je bent een echte topper.

Jolanda

Op 11 dec 2019

Sasha je maakte onze trouwdag compleet. Leuk mens, geweldige speech en alles wat wij ervan hoopte!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation