Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Riddersma Events Wij verzorgen graag uw bruiloft op basis van uw wensen.

4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Riddersma Events Vraag informatie aan
Dhr. Mitchel Lemmens
Arnesteinweg 48N
4338 PD Middelburg

Het perfecte feest

Gaat u binnenkort trouwen en bent u opzoek naar een dj voor uw bruiloft? Riddersma Events levert verschillende drive-in shows. Alle shows worden voorzien van een professionele geluidsinstallatie die aangepast wordt op het aantal gasten. 
De diverse pakketen die we aanbeiden bevatten allen een andere lichtshow, van kleine tot grote show bij Riddersma Events kunt u dit realiseren.

Indien u besluit een drive-in show bij Riddersma Events af te nemen zullen wij een persoonlijk kennismakingsgesprek inplannen. Tijdens dit gesprek nemen we uw wensen voor het feest door. Denk hierbij aan de muziek, aankleding en eventule bijzonderheden. Wij lopen de avond met u door van binnekomst tot het einde want dit passen wij graag aan op uw specifieke wensen. 

Als u extra indruk wilt maken op uw gasten kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van onze live muzikanten. De muziekant speelt in op de muziek van de dj waardoor het feest interactiever wordt. Mochten er tijdens de avond verzoekjes zijn kunt u deze aangeven bij de dj, als het verzoekje past zal de dj dit op de avond draaien. 

Alle shows worden standaard opgebouwd en afgebouwd door onze professionele medewerkers hierdoor heeft u geen omkijken naar de show. Heeft u een extra microfoon nodig of wilt u graag een filmpje op de beamer laten zien geef dit dan gerust aan bij ons. Wij zorgen dat de benodigde apparatuur aanwezig is.

Losse verhuur

Hebben jullie al een dj gekozen maar heeft hij niet de gewenste apparatuur? Via onze website www.lichtengeluidzeeland.nl kunt gemakkelijk online de gewenste apparatuur reseveren.

Hebben jullie specifieke wensen of willen jullie weten of we nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Neem contact op met ons:

E-mail: info@riddersmaevents.nl
Tel: 0118 714 049

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Wener

Op 12 jul 2021

Prima service en goede kwaliteit! Voor een prima prijs.

Stijn

Op 12 jul 2021

Topbedrijf. Nog dezelfde dag benaderd door Kevin die ondanks het drukke weekend tijd nam om een set te brengen en installeren. Goede prijzen perfecte service!

Timo

Op 12 jul 2021

Afgelopen jaar diverse keren apparatuur gehuurd bij Riddersma Events, alles was naar wens en tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Tot de volgende keer!

Sharwin

Op 18 sep 2018

Uitstekende service en kwaliteit producten!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation