Restaurant Zuiver Restaurant Zuiver is met uitstek een van de mooiste trouw- en feestlocaties van Utrecht!

Restaurant Zuiver Restaurant Zuiver
5 5 3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Restaurant Zuiver Vraag informatie aan
Krommewetering 51
3543 AM Utrecht

Restaurant Zuiver is dé perfecte trouwlocatie in Utrecht voor uw sfeervolle huwelijksfeest! De gerenoveerde locatie is bijzonder, authentiek en sfeervol: door de authentieke kenmerken van de boerderij te combineren met een moderne inrichting heeft de locatie een bijzondere en unieke ambiance. Bijzonder lekker eten, hoogstaande service en de gezelligheid van Restaurant Zuiver zijn de ingrediënten voor uw onvergetelijke huwelijksdag.

Waarom Restaurant Zuiver dé perfecte trouwlocatie voor uw sfeervolle huwelijksfeest is…
Officiële (authentieke) trouwlocatie
Centrale ligging (nabij de A2 in Utrecht)
Hoogstaande service en gastvrijheid
Bijzondere besloten ruimtes voor gezelschappen tot 175 personen
Ruime keuze in culinaire invulling

Restaurant Zuiver beschikt over een bijzondere besloten ruimte: de Zuiverzaal. In de Zuiverzaal zijn feesten tot 175 personen mogelijk. De hoogte van de zaal en houten balken zorgen voor een sfeervolle ambiance. Daarnaast is het mogelijk gebruik te maken van de Herenkamer, een besloten ruimte geschikt voor een intiem diner tot 30 personen of borrel tot 40 personen.

De ligging van Restaurant Zuiver is ideaal voor uw trouwfeest. Gelegen nabij de A2 is de locatie voor iedereen goed te bereiken. Binnen de gemeente Utrecht is restaurant Zuiver een officiële trouwlocatie en dat betekent dat u uw huwelijk bij ons kunt laten voltrekken.

Daarnaast is de culinaire invulling van uw huwelijksdag ook belangrijk. De hapjes en gerechten bij uw receptie, diner en feestavond worden met zorg samengesteld door onze chef-kok Richard. Wenst u een uitgebreid dinerbuffet, walking dinner of een geserveerd diner aan de prachtige ronde tafels in de Zuiverzaal? Of een intiem diner in de Herenkamer voor een select gezelschap? Uiteraard hoort een barbecue op ons zonnige terras ook tot de mogelijkheden. Ook wanneer u het net even anders wenst helpen wij u graag met het samenstellen van uw huwelijksdag.

Het team van Restaurant Zuiver doet er alles aan om uw huwelijksfeest tot in de puntjes te verzorgen: van een op maat gemaakte offerte tot een heerlijke bruidstaart en van ontvangst met Prosecco tot een intiem culinair diner met uw daggasten.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Kelly

Op 19 sep 2018

Kelly Lamerigts heeft Restaurant Zuiver beoordeeld — 5 sterren 8 juni 2016 · We hebben onze bruiloft mogen vieren bij Zuiver. Wat was het fantastisch! In de maanden voor de bruiloft heel prettig contact gehad met Simone. Op de dag zelf hebben we enorm kunnen genieten. We hebben in de herenkamer een knusse ceremonie gehad. De BBQ was heerlijk, vooral de portobello's waren een hit! Iedereen was er enorm over te spreken. Het feestje in de Zuiverzaal was top en de bediening heeft iedereen goed en snel voorzien van drank. Zuiver bedankt voor alles :)!

Jeske

Op 28 jun 2018

Wij hebben onze bruiloft gevierd bij Zuiver. Vanaf het allereerste contact werden we getroffen door de gastvrijheid en het meedenken. Er was zoveel mogelijk en ze gebruikten hun specifieke kennis om ons verder te helpen. De dag zelf is echt fantastisch gelopen. Het personeel voelde zich echt verantwoordelijk voor onze dag en we hoefden maar iets te vragen of het stond er al. Werkelijk fantastisch! En daarnaast natuurlijk, zoals we gewend zijn, heerlijk eten. Niks anders dan grote complimenten voor Zuiver!

Aline

Op 21 jun 2018

Met groep van 15 personen gegeten in de Herenkamer. Super geregeld, heerlijke recepten en perfecte bediening. Zeker voor herhaling vatbaar.

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation