Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Rainbow Wedding Jullie trouwceremonie volgens jullie wensen. Your wedding your way.

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Rainbow Wedding Vraag informatie aan
Landelijk

I am an native English speaker and am happy to conduct ceremonies in that language.

Van HARTE gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen, wat ontzettend leuk!

Waarom een B.A.B.S.?

Zonder brutaal te willen zijn en al te veel aannames te willen doen, hebben jullie waarschijnlijk besloten op een bijzondere locatie te willen trouwen. Ook willen jullie meer aandacht voor jullie verhaal en jullie ceremonie dan er door een reguliere Ambtenaar van de Burgerlijke Stand gegeven kan worden. Dan zijn jullie bij mij aan het juiste adres.

Als zelfstandig trouwambtenaar, ofwel Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (B.A.B.S), heb ik veel meer tijd en vrijheid om aan jullie verhaal, wensen en voorbereiding van jullie trouwdag te wijden. Zo kan ik ervoor zorgen dat jullie trouwceremonie een echt speciale, op jullie toegespitste ceremonie wordt. Traditioneel of buitenissig, klassiek of ludiek, ik vind het allemaal leuk en ben voor alles te vinden. Praktisch niets is me te gek en ik ga graag mee in jullie dromen om jullie trouwdag zo perfect mogelijk te maken.

Iedereen is bij mij welkom, LGBT of hetero, jong of oud, eerste huwelijk of misschien wel je derde; iedereen verdient het om een mooie trouwdag te beleven.

Ik wil jullie uitnodigen om rond te kijken op mijn website. Mocht wat jullie daar lezen jullie aanspreken, dan kunnen jullie contact met mij opnemen om een afspraak te maken voor een geheel vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek. Daarin kunnen we, behalve kennismaken, ook bespreken wat jullie in gedachten hebben. Aan de hand daarvan kan ik jullie vertellen hoe ik in dat plaatje pas en wat de daaraan verbonden kosten ongeveer zullen zijn. Uiteraard volgt een gespecificeerde offerte, waarna we hopelijk een contract zullen aangaan.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Richard en Martine

Op 22 nov 2022

Lieve Mireille, hoe persoonlijker kan een bruiloft in onze tuin nog worden door jou? Je hebt ons verhaal en wie wij zijn toegevoegd aan ons moment. De tijd die je hebt genomen en doorgevraagd omdat je alles wilde weten. Geluisterd naar onze wensen en ons verhaal maakt dat het meer dan compleet werd. Erg flexibel in je planning. Onze dank is erg groot. Mede dankzij jou is het voor ons allemaal een onvergetelijke dag en vooral ons moment geworden. Dank dank dank. Liefs Richard en Martine

Mike & Manuela

Op 21 nov 2022

Lieve Mireille, Voor ons voelde het eerste contact met jou direct goed en vertrouwd. Je bent goed in wat je doet en dat straal je uit! De contact momenten waren fijn en duidelijk. Soms wat lastig om punten te beschrijven of benoemen, maar door duidelijke vragen vanaf jou is er een compleet 'liefdes' verhaal ontstaan en was de ceremonie voor ons compleet. Wij willen je bedanken voor de tijd die we met jou hebben gehad in de voorbereiding naar onze trouwdag. De mooie woorden die jij voor ons op papier heb gezet, waardoor wij en onze gasten hebben genoten & gelachen. Dank voor alles. Liefs Mike & Manuela

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation