Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Pumpin Pianos De ultieme pianoshow op jouw feest!

6 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Pumpin Pianos Vraag informatie aan
Dhr. Lodewijk van der Linden
Landelijk

Wil jij dansen? Wil je meezingen? Wil jij feesten?

Boek dan nu nu de crazy pianoshow van de Pumpin Pianos!

 Want we zijn geschikt voor op je bruiloft, je bedrijfsfeest, je verjaardag…

Anders gezegd:  we zijn geschikt voor elk feest!

 De Pumpin Pianos werken natuurlijk met verzoekbriefjes.

Nemen we zelf mee, even als pennen. Schrijf op wat je wilt horen en leg het briefje op de vleugel. En luister dan wat we er mee doen…

Succes verzekerd!

 Wij hebben één missie:

jou en je gasten een TOP-avond te bezorgen.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Maarten

Op 15 nov 2023

Fijn contact vooraf en wat maakten ze er een feestje van! Op de avond zelf al direct veel positieve reacties van onze gasten. Zoek niet verder!

Lucas

Op 08 nov 2022

Pumpin Piano's heeft op onze bruiloft gespeeld en het feest ging helemaal los. Het contact met Lodewijk was ook super. Aanrader dus!

Frank

Op 08 nov 2022

Geweldige band op ons trouwfeest! Het dak ging er af en alleen maar complimenten gekregen van de gasten over de muziek. De verzoekjes via briefjes werkt top, en werkelijk alles wordt gespeeld. Omdat wij als bruidspaar allebei een instrument bespelen, hebben we samen met Lodewijk bedacht om een openingsnummer te spelen in plaats van een openingsdans. Lodewijk heeft de bladmuziek verzorgd, en samen met de band hebben we het feest geopend. Het contact verliep snel en prettig, en het zijn keurige muzikanten. De perfecte sfeer werd op onze feestavond gecreëerd. Iedereen stond te dansen, we hebben genoten! Zoek niet verder, dit is geweldig! Heel veel dank Lodewijk, Adam en Matthias!!

Marc en Iris

Op 06 nov 2018

Hallo Lodewijk, Wat een fantastisch feest hebben jullie er gisteren op onze bruiloft van gemaakt! We hebben genoten van iedere minuut en de dansvloer was de hele avond goed gevuld. Heel erg bedankt voor de feestsfeer die jullie gecreëerd hebben, dit was precies zoals wij het van tevoren gehoopt hadden!

Nick

Op 20 sep 2018

Hoi Lodewijk!! Wat hebben jullie er een knalfeest van gemaakt zeg!! Iedereen heeft onwijs genoten!! BEDANKT!! Groetjes Nick en Renée (met kater

Ad

Op 21 jun 2018

Wij hebben dit concept enige malen in onze locatie meegemaakt en wat een toppers! Ontzettend dynamisch en sfeervol, ze maken er een waar feest van. De andere gelegenheid had een zakelijk karakter en ook hier raakte ze de juiste snaar. Een aanrader!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation