Old Dutch Westereen De mooiste dag van uw leven verdient de juiste locatie!

Old Dutch Westereen Old Dutch Westereen
5 5 3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Old Dutch Westereen Vraag informatie aan
Noarderstajonsstrjitte 52-54
9271 CL De Westereen

Een bruiloft is bij Old Dutch in goede handen. Uw bruiloft moet de mooiste dag van uw leven zijn en dat verzorgen wij met heel veel plezier. We passen ons volledig aan uw wensen aan en we verzorgen deze dag van begin tot eind. Een luxe diner en een prachtig trouwfeest in één van onze bruidszalen is een echte aanrader. Drankjes en hapjes worden netjes verzorgd en uw gasten komen niets te kort.

Keuze uit vijf zalen met ieder hun eigen sfeer

In totaal heeft u bij Old Dutch keuze uit 5 zalen, afhankelijk van de grootte (Vanaf 20 tot 400 personen )van uw feest en welke sfeer u het liefst heeft. De ‘stationszaal’, onze grootste zaal, is erg geschikt voor een trouwfeest. Sfeervolle verlichting kunnen we instellen op de kleuren die u wil. Er is een luxe strakke bar, ruimte voor een dansvloer en aan het eind van de ruimte is een podium voor muziek.De zaal kan eerst sfeervol worden ingericht voor een heerlijk diner. Voordat iedereen de dansvloer opgaat kunt u dan lekker tafelen en genieten van één van onze arrangementen.

Maak uw bruiloft compleet

Naast de arrangementen zijn er nog leuke extra’s om uw bruiloft speciaal te maken. We bieden bijvoorbeeld een prachtige trouwauto aan en we zorgen voor kortingen op de bruidsmode en bij de juwelier. Ook hebben we goede connectie met bands en deejay’s die gegarandeerd voor een geslaagd feest zorgen.

Old Dutch biedt een geheel verzorgd feest voor deze speciale dag. U moet zelf kunnen genieten van het feest, maar uw gasten moeten zich ook nergens druk om hoeven te maken. Daarom biedt Old Dutch arrangementen aan met alles inbegrepen. U betaald een vast bedrag per persoon zodat u én uw gasten precies weten waar ze aan toe zijn.

Het perfecte vrijgezellenfeest

Het hoofddoel van ´Ready to Marry´ is lachen en plezier hebben. Dit wordt bereikt met de verschillende rondes die we spelen. Zo beginnen we passief met de ronde ´Vertrouw Je Niet´ waarbij de ambtenaar van de burgerlijke stand verschillende vragen stelt die allemaal te maken met het huwelijk en de verschillen tussen man en vrouw. De inmiddels getrouwde gasten kunnen hierbij tips geven aan de aanstaande bruid of bruidegom.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Willy

Op 19 jun 2019

Lekker eten mooi trouwfeest goed gedaan Melle met zijn team

Ytsje

Op 06 nov 2018

19 mei j.l. hebben wij met onze familie en vrienden ons 25 jarige huwelijksdag gevierd in het bruin café van de Old Dutch, hier het bruin café arrangement genoten. Het was voortreffelijk, heerlijke hapjes (veel en goed verzorgd) over de avond verdeeld en volop drankjes. Hele leuke gezellige accommodatie. Bediening was geweldig. Prijs /kwaliteit verhouding is een aanrader. Kortom, van onze kant; grote complimenten!!

Bouwe en Sytske

Op 25 jun 2018

Wij zijn op 25 mei 2018 getrouwd en hebben na de ceremonie onze dag hier verder door gebracht. Wij hebben hier een dag gehad om nooit weer te vergeten. We zijn aan niks te kort gekomen, het eten en drinken was super goed verzorgd. De bediening was super en erg vriendelijk. ( bedankt gastheer Oane). Wij willen Melle graag bedanken voor alle tips en het mee denken over de details. Mede dankzij jullie hebben wij een trouwdag gehad om nooit weer te vergeten. Wij zouden iedereen aanraden om hier een feest of partij te houden. Bedankt voor de gezellige dag en de goede service. Liefs Bouwe en Sytske.

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation