Notariskantoor Van der Laan

Notariskantoor Van der Laan Notariskantoor Van der Laan
Notariskantoor Van der Laan Vraag informatie aan
Bospad 22
9684 AW Finsterwolde

Welkom bij Notariskantoor Van der Laan te Finsterwolde. 

Meestal is een bezoek aan de notaris gekoppeld aan een mijlpaal in uw leven! Bijvoorbeeld het kopen van een huis of het bezegelen van een huwelijk. Of op zakelijk gebied:  het oprichten van een onderneming, de overdracht van aandelen of de aankoop van een bedrijfspand. 

Naar een notaris gaat u niet iedere dag. Alleen voor speciale gelegenheden die u vast wilt leggen of die wettelijk vastgelegd moeten worden. Erfenissen of een relatiebreuk zijn over het algemeen niet leuk maar het zijn wel situaties waarbij de notaris u kan helpen het professioneel en verstandig af te handelen. 

Waar u ook voor komt, u wilt een goed gevoel hebben bij uw notaris. Een modern maar traditioneel kantoor dat bij u past. Deskundige medewerkers die werken met oog voor regels, details, de kleine lettertjes en hart voor uw zaak. Gevestigd aan de rand van Blauwe Stad, midden in het Oost-Groningse Oldambt-gebied, vindt u het moderne notariskantoor van mr. Marny van der Laan. Sinds 1 januari 2009 is zij uw notaris in de gemeente Oldambt als opvolger van notaris mr. L.J.G. Lathouwers. 

Ons gezellige kantoor bestaat uit een slagvaardig en hecht team dat beschikt over jarenlange ervaring, waardoor uw verzoek efficiënt kan worden afgewikkeld. Daarnaast kunnen wij u ook creatieve en op maat gesneden oplossingen bieden. Dit alles binnen een goede prijs- en kwaliteitverhouding. Op deze website stellen we ons team en onze diensten alvast aan u voor.

Hartelijke groet en wellicht tot ziens, 

Marry van der Laar

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Notariskantoor Van der Laan
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation