MijnEvent.nl Het platform voor jouw event!

5 (1 beoordeling)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Landelijk

Ga jullie binnenkort trouwen?

En dan niet zomaar een bruiloft? Nee, een bruiloft waar nog lang over wordt nagepraat? Een onvergetelijke gebeurtenis met mooie verhalen voor later? Op MijnEvent.nl regel je alles voor jouw event. Je vindt er echt alles wat je nodig hebt. Van meubilair en inrichting tot food trucks en catering. Allemaal exclusieve, creatieve en eigentijdse producten. Je kunt alles plannen in jouw persoonlijke online omgeving. Heb je vragen? Dan kun je chatten of contact opnemen met jouw projectleider.

MijnEvent.nl maakt het makkelijk!

Op MijnEvent.nl kun je heel eenvoudig, huren en boeken. Wij bieden zoveel mogelijk onder één dak, is er iets wat je niet kunt vinden? Vraag gerust, wij scharrelen het gerust voor je op...

Tips, ideeën en inspiratie...

Het is onze missie om huren en organiseren zo leuk en makkelijk mogelijk te maken! Daarom geven we handige tips. Onder inspiratie geven we handige ideeën op een soort "blog-achtige" manier, ook showen we daar graag onze projecten en komen de projectleiders aan het woord. We werken graag met je samen, zodat het aansluit op dat wat jij je voorstelt. Ook brengen we je graag op nieuwe ideeën met onze themapagina’s. Veel plezier!

Bedrijf

Iedereen is bij ons welkom, komt gerust langs op de koffie en laat je rondleiden door onze schatkamer. De mensen achter MijnEvent.nl staan je graag te woord en laten je alles zien. In maart elk jaar, organiseren we weer een open dag waar iedereen kan komen kijken en genieten van alle mogelijkheden. Je vindt ons aan de Hessenweg 2a in Rogat (Dr.)

Help mee!

Wij horen graag van je als je iets mist op de site, of als er iets niet duidelijk is! Hier is ook nog een korte uitleg.

Bekijk website
+4 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Frederieke

Op 19 apr 2020

Via onze weddingplanner zijn we bij MijnEvent terecht gekomen. We zijn heel goed geholpen, en ze dachten goed mee in onze plannen. Ze hebben een zeer ruim assortiment en een groot netwerk waardoor ze echt maatwerk kunnen leveren. Helaas hebben wij onze bruiloft moeten verplaatsen en hebben we (nog) niet gebruik kunnen maken van de complete service, maar we hadden er volle vertrouwen in dat dit helemaal aan onze verwachtingen had volstaan.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation