Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Megabruiloft.nl DISCO SHOWS MET ALLROUND BRUILOFT DJ HUREN IN FRIESLAND, GRONINGEN & DRENTHE!

4 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Megabruiloft.nl Vraag informatie aan
Dhr. Sybren Schaafsma
Buitenpost

MUZIEK, BRUILOFT DJ’S EN ENTERTAINMENT VOOR KLEINE EN GROTE BRUILOFTEN.
Megabruiloft.nl heeft al ruim 20 jaar ervaring in het verzorgen van discoshows in Friesland, Groningen en Drenthe. Onze dj’s draaien in het weekend op verschillende evenementen en in de bekende horecagelegenheden. Zij hebben ruime ervaring en beheersen alle kneepjes van het dj vak. Bij een geboekte bruiloftshow komt de dj altijd van tevoren langs voor een kennismakingsgesprek en om alles door te nemen onder het genot van een kopje koffie. Welke muziek moet er bijvoorbeeld gedraaid worden, en zijn er nog speciale wensen?

Waarom kiezen voor een discoshow met dj bij megabruiloft.nl?

Wij verzorgen jullie bruiloft geheel in overleg en naar jullie wens, denk aan de geluidsinstallatie, dj-booth, verlichting, gehele muzikale invulling en een passende dj die het feest tot een hoogtepunt brengt. 

Onze specialiteiten:

* Sfeervolle discoshows & professionele dj's
* Vooraf altijd een kennismakingsgesprek 
* De beste prijs-kwaliteitsverhouding
* Flexibiliteit 

Een bruiloftband is een hele andere beleving vergeleken met een dj.

Zo heeft de avond een echte ”live” uitstraling. De meeste bands spelen top40 muziek, en doen dat vaak in setjes van 45 minuten. Soms wordt het gecombineerd met een dj.

Zoeken jullie een artiest voor jullie bruiloft? Of een saxofonist? Wij boeken regelmatig artiesten in combinatie met een van onze shows in Friesland, Groningen of Drenthe. En dankzij ons moederbedrijf megafeest.nl hebben wij een gigantisch aanbod op het gebied van artiesten, muzikanten en dj’s.

Regelmatig doen wij bruiloften waarbij een saxofonist samen met de dj een live spektakel geeft, of een zanger die tussendoor liedjes ter gehore brengt voor het feestende publiek

 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Annold & Aline

Op 16 jan 2023

Tijdens het feest op onze bruiloft draaide DJ Sybren. Van te voren hebben wij een hele prettige kennismaking gehad en wij mochten een eigen playlist sturen met voorkeuren. Sybren voelde de sfeer goed aan en heeft voor een topfeest gezorgd. Dankjewel! Wij kunnen iedereen megabruiloft.nl aanraden.

Familie Boersma-van Wieren

Op 16 jan 2023

Wat hadden wij een FAN-TAS-TISCHE bruiloft!! Mede mogelijk gemaakt door DJ Hermen, een avondvullend muziekprogramma! Een en al feest!! Willen jullie net als ons ook een onvergetelijke dag met DE juiste muziek! Bij deze heren ben je op het juiste adres!!

Petra

Op 16 jan 2023

Bedankt voor het mooie feest op onze bruiloft.

Anoniem

Op 20 jan 2022

Een super bruilofts feest gehad door deze DJ's. Echte sfeer makers en super vriendelijk. Ruimte voor eigen inbreng qua muziek en zelf ook een diversiteit aan muziek. Top en zeker een aanrader

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation