Margriet Jewels Goudsmid Margriet - Sieraden met een verhaal

7 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Margriet Jewels Vraag informatie aan
Landelijk

Handgemaakt, uniek en betaalbaar. Dat zijn de sieraden van Margriet Jewels op maat vervaardigt door Goudsmid Margriet.

Door uitsluitend gebruik te maken van materialen met een hoge kwaliteit, is de duurzaamheid van de stukken gegarandeerd. Wanneer het bijzonder mag zijn, ben je bij Margriet Jewels & Goudsmid Margriet aan het juiste adres of, beter gezegd, in het juiste atelier. Ben je op zoek naar iets speciaals, iets persoonlijks of naar sieraden die een speciale boodschap representeren? Sieraden met een verhaal, je vindt gegarandeerd prachtige trouwsieraden bij margrietjewels.com. De sieraden van Margriet Jewels kunnen eenvoudig worden samengesteld. Er is altijd persoonlijk contact.

Willen jullie een persoonlijk gesprek met Margriet om jullie wensen te bespreken, dan zijn jullie van harte welkom in het atelier van Goudsmid Margriet!

Met bijna 33 jaar ervaring en al 13 jaar een atelier aan huis, is er een droom uitgekomen voor Goudsmid Margriet. De ervaring en deskundigheid spreken voor zich in de unieke TROUWsieraden van Goudsmid Margriet. 

Ondermeer op het gebied van het ontwerpen en vervaardigen van sieraden uit edele metalen en (half)edelstenen weet margrietjewels.com zich te onderscheiden. Neem daarom gerust een kijkje in de verschillende collecties. Wie weet vind je precies dat ene sieraad waar jij al zolang naar zoekt.

De collecties GRÀDH - REIJN en PLAIN

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws via onze Facebook- en Instagram pagina.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Jessica

Op 26 oct 2021

Margriet neemt alle tijd voor je om naar jou verhaal achter de sieraden en je idee te luisteren. De ring die ze heeft gemaakt uit meerdere ringen is prachtig. Precies zoals we hadden afgesproken. Ze houdt je op de hoogte tijdens het proces met foto's en video's en overlegd waar nodig. Al met al een heel positief en fijn gevoel bij Margriet!

Gerard

Op 26 oct 2021

Samen met Margriet een prachtig ontwerp bedacht voor een ring bedacht. Afstemming verliep heel soepel en laagdrempelig. De ring is heel mooi geworden. Echte vakvrouw!

Lena & Jelle

Op 26 oct 2021

Wat een geweldige ervaring om bij Margriet onze trouwringen te laten ontwerpen! Ècht super mooi geworden en helemaal naar onze zin. Er was steeds overleg en Margriet stuurde tussendoor foto's op van de vorderingen. Heel tevreden zijn we en wat is Margriet een leuk mens... We kunnen haast niet wachten om te trouwen, dan kunnen ze eindelijk om!

Iris

Op 26 apr 2021

Heel aardig en precies wat we zochten We wilden graag een bijzondere trouwring. Die echt bij ons zou passen en we wilde graag als herinnering as verwerken van onze poes die overleden was. Na heel veel zoeken vonden we bij Margriet precies deze combi een ring naar onze wens ( geen standaard ring) en dat er as in verwerkt kon worden. Nog elke dag zijn we super blij met onze trouwringen. Dank je wel Margriet.

Anneke

Op 29 oct 2020

Ik had wat gouden sieraden van mijn grootouders gekregen in mijn puberjaren en lag te verstoffen in de kast best jammer, tevens nog wat gouden sieraden van mijn schoonmoeder die ik nooit heb gekend. Contact gezocht met Margriet en afspraak gepland. Je wordt zo hartelijk ontvangen dat je voelt je direct thuis, kletsen en ontwerp bespreken met een kopje koffie fantastisch. Alles wordt doorgesproken en dan gaat het gebeuren. Je krijgt via de app foto’s hoe het allemaal wordt ontwikkeld van goudklomp tot het resultaat. Prachtige hanger in de vorm van een hart met een steentje topaas. Ik draag het hart bij mijn hart ter nagedachtenis aan mijn grootouders en schoonmoeder ❤️. Lieve Margriet kan je niet vaak genoeg bedanken wat jij voor mij hebt gemaakt. Wil je iets moois dan is een bezoek aan Goudsmit Margriet in Annen echt een aanrader.

Gerhard

Op 29 oct 2020

Heel erg blij met de ring die Margriet voor me heeft gemaakt van de trouwringen van mijn ouders en de verlovingsringen van mijn vrouw en mij!

Pietsje

Op 29 oct 2020

Margriet heeft een mooie hanger gemaakt Tijdens het proces stuurt ze steeds foto’s zodat je kan zien of het naar wens gemaakt wordt Super bedankt voor alles!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation