Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Madelon-Trouwt Een speech met humor, liefde en oog voor detail.

9 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Madelon-Trouwt Vraag informatie aan
Mevr. Madelon Slagt
Almere / Landelijk

Jullie gaan elkaar het ja-woord geven, je registreren als partners of gewoon de liefde vieren! Van harte gefeliciteerd!

Zoeken jullie een trouwambtenaar die jullie huwelijks ceremonie net even dat beetje extra kan geven naar jullie wensen, op de locatie en het tijdstip waar jullie willen, binnen of buitenland? Niet een stoffige speech maar een liefdesverhaal met wat hulp en input van jullie en de mensen die jullie lief zijn. Ik schrijf voor jullie een ceremonie op maat. Een speech met humor, liefde en oog voor detail. Ongedwongen maar wel met klasse. Een waardevol moment om voor altijd te koesteren.

Voor meer foto's en info bekijk ook onze Instagram

Dan hebben jullie de Babs gevonden!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


9 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Lucia

Op 18 nov 2023

Op 15 November heeft trouwabtenaar Madelon Slagt ons een op een hele mooie en warme manier aan elkaar verbonden middels geregistreerd partnerschap. Door haar warmte, enthousiasme en humor was het geen saaie ompersoonlijke budget ceremonie. Dank je wel Madelon. Wij wensen je nog veel succes in het mooie wat je doet. Liefs, Lucia en Sonny

Walther

Op 29 sep 2023

Madelon werd ons door de gemeente Almere toegewezen, maar we hadden ons geen betere trouwambtenaar kunnen wensen. Het voelde gelijk goed met Madelon in het voorgesprek. Ze heeft veel voor ons gedaan en heeft de dag extra speciaal gemaakt!!

Remko en Corine

Op 25 sep 2023

Wegens omstandigheden hadden wij kort voor onze trouwdatum een andere Babs nodig. Gelukkig was Madelon bereid om ons huwelijk te voltrekken. Dit heeft zij op een professionele en enthousiaste wijze opgepakt. Het was een gezellige en sfeervolle ceremonie. Dank je wel Madelon.

Jaimy&Amanda

Op 14 sep 2023

Madelon, wat ben jij een leuk mens! We hebben elkaar ontmoet bij ons thuis en goh leek als of we elkaar jaren al konden. Je denkt mee en niets was te veel. Ook vonden we de gekleurde vinger afdrukken van onze kids ruimdenkend, ernorm leuk. We hebben ook van iedereen gehoord dat de ceremonie zo persoonlijk en mooi was, je hebt het echt top gedaan! Bedankt Babs

Nicholai & Amber Louman

Op 08 sep 2023

Een geweldig kennismakingsgesprek gehad met Madelon, houd het gesprek luchtig en luistert naar je. Madelon en Nicholai hadden veel raak vlakken door het leven in Amsterdam. Onze daggasten gaven aan, als wij ooit gaan trouwen willen wij graag Madelon als Babs. Geweldig hoe Madelon het officiële gedeeld heeft voorbereid, een fantastisch speech met een groot gevoel voor humor. Wij raden Madelon echt aan

Bianca en Freni Kirioma

Op 04 sep 2023

Madelon onze trouwambtenaar, wat een spontaan en lief mens! Ze denk mee, heeft een goed luisterend oor een oog voor detail. Het verhaal klopte en vertelde zij op een erg leuke manier. Hoe mooi zij een moment van herdenken van een gemist persoon in de ceremonie heeft toegevoegd zonder dat het zwaar werd. Een betere en leukere trouwambtenaar hebben wij ons niet kunnen wensen. Zij betrekt degene die belangrijk zijn graag in de ceremonie als je dat wil. Bij ons was dat onze schoonvader, overleden moeder en onze kinderen. Niets is te gek en ze neemt de tijd die nodig is. Madelon is een echte aanvulling geweest op onze mooie dag! Dank je wel Madelon! Liefs van Bianca en Freni

Ingrid en Gerrit Meinen

Op 18 aug 2023

Madelon is een BABS die met passie haar vak uitvoert. We voelden dat ze heel persoonlijk was in het voorgesprek en met ons meedacht in onze Nederlands-Surinaamse ceremonie. Ze had ook aandacht voor de internationale gasten en vertaalde onderdelen in het Engels. Dat hebben we erg gewaardeerd. Door haar vrolijkheid en goed inlevingsvermogen maakte ze ons en onze gasten het erg naar de zin. Dank je wel Madelon... je hebt onze dag heel speciaal gemaakt.

Annemieke en Peter

Op 16 aug 2023

Ondanks onze situatie dacht Madelon heel goed mee, en werd het huwelijk gesloten in het ziekenhuis i.p.v. het gemeentehuis. En van heel kleinschalig naar super gezellig. Het is een dag om nooit meer te vergeten. Hartelijk bedankt.

Mariëtte

Op 08 aug 2023

Het was voor ons in de kamer waar maar 8 mensen te gast kunnen zijn, een intieme gebeurtenis wilden we graag. We zijn niet meer een piepjong koppel en hebben ook zo onze herinneringen aan vervlogen tijden. Madelon wist ons goed door toch even die emotie die er kwam te loodsen. Een fijne ambtenaar, gevoelig, humor....ik doe het niet meer over....maar we zouden haar weer kiezen.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation