LoveSound Al onze zangers, zangeressen, artiesten, bands en acts staan voor kwaliteit!

LoveSound LoveSound
5 5 3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
LoveSound Vraag informatie aan
Landelijk

LIVE MUZIEK OP JULLIE MOOISTE DAG

LoveSound verzorgt de perfecte muzikale omlijsting op ieder moment van jullie huwelijksdag: ceremonie, borrel, diner en het feest. We zijn gespecialiseerd in live muziek, waarbij je kan denken aan een akoestisch duo tijdens de ceremonie, prachtige live combo’s tijdens de receptie en een band of DJ met live muzikanten tijdens het feest. Natuurlijk kan dit allemaal naar wens samengesteld worden. We denken graag met jullie mee en zoeken naar dé perfecte muzikale invulling die bij jullie wensen past!

Ceremonie

De ceremonie is het meest romantische en emotionele moment van jullie huwelijksdag. Een prachtige passende muzikale omlijsting kan hierbij een akoestisch duo zijn, bestaande uit een zanger(es) begeleidt door pianist of akoestisch gitarist, waarbij LoveSound altijd zorgt voor een pianist inclusief een mooie vleugel.

Borrel/toast

Bruiloft muziek kan natuurlijk op ieder moment van de dag en zo ook bij de borrel. Omdat jullie elkaar net het ja-woord hebben gegeven, mag nu de vrolijke noot ingezet worden! Ga bijvoorbeeld voor een akoestisch kwartet, bestaande uit bijvoorbeeld een zangeres, pianist, saxofonist en percussionist, voor heerlijke, stijlvolle achtergrond muziek met een gezellige vibe.

Diner

Willen jullie ook sfeervolle muziek tijdens het diner? Dat kan! Denk aan een strijkcombo, een pianist of een duo bestaande uit contrabassist en akoestisch gitaar.

Feest

LoveSound beschikt over meerdere muzikale invullingen voor het feest, passend bij ieder budget. Van DJ acts met live muzikanten (denk aan een saxofonist, zangeres, percussionist of trompettist) tot te gekke coverbands en artiesten, wij regelen het voor jullie! 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Leanne

Op 04 sep 2019

Op 11 mei was onze bruiloft. Maud heeft op onze ceremonie zo mooi gezongen. En s'avonds heeft ze samen met de dj en saxofonist er een geweldig feest van gemaakt. Wat was iedereen enthousiast. Het had niet beter gekund. Echt een top feest. Een absolute aanrader! Super bedankt voor alles! Liefs Leanne en Charl

Justin

Op 28 aug 2018

Top ceremonie, harstikke bedankt! In eerste instantie hadden we gedacht gewoon wat nummers te selecteren en deze af te laten spelen. Bij toeval zag ik dat er bij Kasteel Heeswijk een avond werd georganiseerd, LoveSound in Concert. We waren er toen snel over eens dat live muziek toch wel heel bijzonder is en voor ons was dit zeker zang in combinatie met piano. Na vele mailtjes met Floor alles helemaal afgestemd met elkaar. Heel fijn contact gehad met daarbij ook heel goede suggesties waarbij je gewoon merkt dat ze goed kijkt naar de dingen die worden aangegeven! Sanne & Sjoerd, harstikke bedankt voor de mooie ceremonie, jullie zang en pianospel maakte het helemaal af voor ons!

Gail

Op 28 aug 2018

Op 12 april 2018 heeft FloorJaxx (DJ Jeroen, zangeres Sanne en saxofonist Stanley) op onze bruiloft gespeeld. Ze hebben er echt een mooi feest van gemaakt en speelde ook echt in op ons en onze gasten. Het contact met Shanna is ook echt top geweest! Nogmaals bedankt:)

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation