Jouw Afrika Reis Voor jullie unieke droomreis op maat!

7 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Jouw Afrika Reis Vraag informatie aan
Landelijk

Een onvergetelijke reis, met z'n tweeën even helemaal weg, even alleen aandacht voor elkaar en voor de prachtige omgeving om jullie heen

Naast een prachtige omgeving moeten de accommodaties ook stuk voor stuk bijzonder zijn. En daar zijn we ons bij Jouw Afrika reis maar al te goed van bewust.

Voor elk budget kunnen we een bijzondere huwelijksreis samenstellen. Wees dus niet bang dat je met een klein budget geen onvergetelijke reis naar Afrika kunt maken. Afrika heeft bijzondere accommodatie's voor elk budget!

Safari en strand

Na een safari reis is het heerlijk om een huwelijksreis af te sluiten met een aantal dagen aan het strand. Genieten van zon, zee en strand en elkaar!

Reizen op maat

Niemand is hetzelfde dus waarom zouden we allemaal dezelfde reis maken? Elke reis bij Jouw Afrika kan helemaal aangepast worden op jou wensen!

Persoonlijke service

Omdat jouw Afrika reis een klein reisbureau is krijg je altijd persoonlijke service, tijdens de reis ben ik de eigenaar Tessa de Bruijn altijd beschikbaar via info@jouwafrikareis.nl voor vragen, informatie, tips en ik vind het altijd geweldig om leuke reisfoto’s te ontvangen!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Natasja & Thom

Op 10 jun 2020

Tessa heeft afgelopen november voor ons onze FANTASTISCHE vakantie in zuid Afrika geregeld! Alles was geweldig! Een reis om nooit meer te vergeten! Wij hoeften echt nergens over na te denken alles was uitgestippeld tot aan de puntjes! Ze was altijd bereikbaar voor onze vragen! De mooie leuke hotels in Kaapstad en alle todos in de omgeving inclusief onze huurauto! Daarnaast de onvergetelijke lodges en game drive! Het leek allemaal niet op te houden! Zeker een aanrader voor je vakantie!!!! Zonder te overdrijven echt een 10plus voor de organisatie van onze reis met alle highlights van Kaapstad en Johannesburg

Marloes

Op 10 jun 2020

Mede dankzij Tessa hebben wij een onvergetelijke reis gemaakt door Zuid-Afrika. We zijn van Johannesburg naar Kaapstad gereden, hier zaten we op prachtige locaties en hebben erg leuke activiteiten mogen doen, dit alles super goed geregeld door Tessa. Het was een geweldige reis precies gemaakt voor ons. Wij raden haar zeker aan!!

Birgit

Op 10 jun 2020

Wij hebben een geweldige reis door Zuid-Afrika gehad, die Tessa volledig voor ons heeft samengesteld. Accomodaties, route de hele rambam heeft ze voor ons verwerkt tot een mooi reisplan waar al onze wensen in zijn verwerkt. Dankjewel Tessa voor je betrokkenheid en ik beveel je zeker aan bij anderen. Het is super fijn om te weten dat je al veel plekken in Zuid-Afrika zelf hebt bezocht en ook persoonlijke aanbevelingen geeft dat maakt het persoonlijk en heb je naast de toeristische dingen ook de wat minder bekende dingen te pakken die meer dan de moeite waard zijn.

Sanne

Op 10 jun 2020

Wij zijn net terug van onze reis van 4 weken van Kaapstad tot aan de Victoria Falls. Deze reis heeft Tessa voor ons samengesteld en dat was volledig afgestemd op onze wensen. Als je meer sportief bent, krijg je een andere reis dan wanneer je van wijntjes proeven houdt. Zo heeft Tessa onze wensen dan ook in onze reis verwerkt en het was allemaal echt tóp voor elkaar. Alles tot in de puntjes geregeld, snelle contacten met haar via de app en we hebben haar zelfs persoonlijk ontmoet. De tussenliggende afstanden die je moet afleggen zijn ook allemaal goed te doen, omdat ze precies weet hoe het gebied eruit ziet. Je wijkt bij Tessa soms af van de standaard-reizen die samengesteld worden, wat het juist speciaal maakt. Dus als je erover twijfelt om via Tessa een onvergetelijke reis te boeken; niet twijfelen, doen!

Tamara

Op 10 jun 2020

We zijn net terug van een onvergetelijke drieweekse reis van Johannesburg naar Kaapstad. Hoewel dit een redelijk gebruikelijke route is, heeft Tessa m helemaal voor ons op maat gemaakt. We konden meedenken in wat we wilden of wat juist niet en konden vooraf alle accommodaties bekijken alvorens ze geboekt werden. De communicatie verliep prettig en snel, ook gedurende de hele reis! Onze vakantie is mede dankzij Tessa een groot succes geworden! Wij zouden jouwzuidafrikareis zeker aanbevelen!!

Naomi

Op 10 jun 2020

Mijn vriend en ik hebben heel erg genoten van onze 3-weekse reis van Johannesburg naar Kaapstad die is samengesteld door Tessa. De communicatie ging supervlot en soepel, en het voelde heel fijn om te weten dat Tessa zelf ook alle locaties en accommodaties kent. Vandaar ook petje af voor alle prachtige overnachtingen die we hebben meegemaakt. We raden iedereen aan bij Tessa te boeken, succes gegarandeerd!

Klaus

Op 10 jun 2020

Heerlijk om met Tessa een reis te boeken. Zeer flexibel, ook wanneer je last minute op reis nog iets wil regelen. Neem zeker eens contact op wanneer je naar Zuid-Afrika (of andere Afrikaanse landen) reist. Het gaat je reis makkelijker en aangenamer maken!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation