JA IK WILG Buiten is het feest

JA IK WILG Vraag informatie aan
Landelijk

Hoi! Wij zijn Bo en Daphne , allebei weddingplanner en oprichter van JA IK WILG - buiten is het feest. Je mag ons vragen voor elke bruiloft, maar we zijn het meest in ons element bij bruiloften in de buitenlucht. Bijvoorbeeld aan het strand, in een kas, in de dierentuin, in het bos of op een camping! Zo romantisch al die lichtjes in het donker en dansen onder de sterrenhemel! 

Als je ons vraagt om je te helpen bij jouw bruiloft, dan zorgen we er samen voor dat het een unieke dag wordt. We laten alle traditionele regels vallen en gaan kijken naar wat écht bij jullie past. Vind je een grote entrance op je trouwdag ongemakkelijk? Waarom draai je het dan niet om? Wees er als eerste en begroet je gasten als zij binnenkomen. Hou je niet van speechen? Doe het dan niet!

Je kan ons inhuren als weddingplanner voor je hele bruiloft. Maar mocht je daar niet genoeg budget voor hebben, dan kan je ons ook vragen om je alleen te helpen bij het opstarten en/of op de dag zelf. Bo woont in Rotterdam en Daphne in Amersfoort, maar we komen overal in Nederland!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws of meer inspiratie opdoen? Volg ons dan op Instagram!

www.jaikwilg.nl

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor JA IK WILG
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2022
Webdesign door Pixel Creation