Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Inge Trouwt Jullie Graag help ik jullie om een feestje van jullie dag te maken ongeacht hoe, wat en waar. Ik vind het een eer dat ik als ceremoniespreker of BABS jullie liefde officieel mag maken.

9 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Inge Trouwt Jullie Vraag informatie aan
Mevr. Inge Middelkoop
Landelijk

Lief aanstaand bruidspaar,

Allereerst supergaaf dat jullie gaan trouwen, van ♥ gefeliciteerd. 

Wat gaat er een leuke tijd voor jullie aanbreken! Veel leuke dingen om voor te bereiden om naar dat allerbelangrijkste moment toe te leven ...... de huwelijksceremonie.  Een ceremonie waarbij alles klopt en volledig in het teken staat van jullie liefde voor elkaar.

Willen jullie;

 ♥ een wettelijk, of ceremonieel huwelijk, een verrassingsbruiloft of jullie trouwdag over doen? 

♥ eigen geloften uitspreken, een ritueel toevoegen, de kinderen bij de ceremonie betrekken, of de ringen door de hond laten brengen?

♥ een kleine intieme ceremonie of juist uitgebreid?

♥, met de voetjes in het zand trouwen, in een romantisch kasteel, of in de achtertuin?

♥ overdags trouwen, 's avonds of op een feestdag?

Alles is bespreekbaar want het gaat om jullie en het is JULLIE dag. Graag begeleid ik jullie naar en tijdens de dag waarop jullie de liefde vieren, waarbij het belangrijk is dat jullie alleen maar hoeven te genieten.                                                                                                                                     

Mijn naam is Inge en de ceremonies die ik heb mogen begeleiden zijn eigenlijk allemaal ongedwongen. In mijn recensies komen de woorden persoonlijk, met humor en vol liefde meerdere keren naar voren. Voeg daar nog wat interactie, positiviteit én een personal touch aan toe, want mijn speech is pas compleet als ik jullie ogen zie fonkelen. 
   
Ik woon lekker centraal in het midden van het land, dus ik ben nooit heel ver weg.                                                                                                         

Graag bespreek ik vrijblijvend jullie wensen/vragen en kunnen we kijken of er een wederzijdse klik is. Stuur je me een berichtje? 

♥ ♥ ♥ Hartelijke groet, Inge

        

Trouwambtenaar regio Utrecht 

Kijk voor meer info op www.ingetrouwtjullie.nl

 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


9 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Wouter

Op 15 feb 2023

Als leverancier (DJ) heb ik Inge meegemaakt als ceremoniespreker. Inge is een warm persoon met een goed verhaal. Heel prettig in de omgang en zeker ook behulpzaam. Ze brengt haar verhaal absoluut met een persoonlijke twist... complimenten!

John & Simone

Op 14 feb 2023

Waar ik aan denk op Valentijnsdag: aan Inge! De leukste en liefste Babs die je maar kan wensen.

Jorinde

Op 30 jan 2023

Ik ben Inge tegengekomen op de bruiloft van John en Marlien bij Puurbeleven. Wat een prachtige, liefdevolle, spontane met humor gevulde speech heeft ze daar verzorgd!

Dorien

Op 30 jan 2023

Wat staat BABS zijn jou toch op het lijf geschreven! Ik baal ervan dat ik al getrouwd ben, je doet het echt geweldig!

Jacqueline Dankers-Benschop

Op 29 jan 2023

Wauw, wat ben jij open, enthousiast en vrolijk! Echt een fantastische ceremonie vol humor en liefde gehad dankzij jou. Dank je wel!

Joyce Donk

Op 28 jan 2023

Dan denk je op een feestje te zijn en verandert deze ineens in een bruiloft, hoe gaaf? Jij maakte het feestje compleet Inge, de ruim 100 genodigden hingen aan je lippen. Je betrokkenheid, humor en empathisch vermogen maken jou tot de ideale Babs. Ben je van plan om te gaan trouwen en zoek je nog een leuke (mensenmens) Babs? Dan zou ik zeker Inge aanraden.

Saskia van Rossum

Op 28 jan 2023

Wat een geweldige ceremonie hebben wij mee mogen maken. Inge wat kon jij het verhaal ongelooflijk goed, liefdevol, persoonlijk en heel natuurlijk overbrengen. Het is dat we al getrouwd zijn, maar anders was je mijn nummer 1 geweest!

Dafne Maaswinkel

Op 25 dec 2022

Op zaterdag 17 december zijn wij op ons 10 jarig feestje als verassing getrouwd. Inge was onze babs en we hadden geen betere kunnen wensen. Ze maakte er een super mooi persoonlijk verhaal van. We hebben gelachen en ook natte ogen gehad van ontroering. Inge heeft goed naar onze wensen geluisterd en hier goed op in gesprongen. Het was echt perfect. Bedankt lieve Inge. Ik gun elk bruidspaar jou als Babs.

Dhr. en Mvr. Hoogenboom

Op 20 dec 2022

Lieve Inge, Wat heb jij onze huwelijksavond bijzonder, geweldig, mooi en persoonlijk gemaakt. We hadden ons geen betere BABS kunnen bedenken. Dankjewel!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation