Ilse Kerssies Hair & Make up artist Ik laat jou shinen met prachtig haar en make-up!

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Ilse Kerssies Hair & Make up artist Vraag informatie aan
Biezenveld 1
7943 MB Meppel

De mooiste dag van jouw leven

Gefeliciteerd! Je gaat trouwen en wilt er natuurlijk stralend uitzien op de mooiste dag van je leven! Ik help je hier graag bij! Van naturel, tot glamour make-up, van los gekruld haar, tot volledig opgestoken haar, alles is mogelijk!

Hoe werkt het?

Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk! Daarom kun je je aanmelden voor een gratis demo. Tijdens deze demo is er een model en laat ik zien hoe ik te werk ga. Dan kan ik je ook meer vertellen over de producten waar ik mee werk. Als je enthousiast bent geworden, kunnen we daarna een proefsessie inplannen.

Er kan ook een kennismakingsgesprek in worden gepland, mocht je de datum van de demo niet kunnen. Wil je gelijk een proefsessie inplannen? Dat kan natuurlijk ook! Dit is ongeveer 6 tot 8 weken voor de bruiloft.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Annick

Op 01 jul 2020

Ilse heeft mijn kapsel gedaan voor mijn bruiloft. Ilse was enorm prettig om mee te werken en heeft mij goed geadviseerd in wat te doen met mijn kapsel en mijn ideeën erover. Ilse neemt haar tijd voor je en zorgt voor een mooi resultaat!

Kelly

Op 08 apr 2020

Ilse heeft ervoor gezorgd dat ik er op mijn best uitzag op mijn trouwdag! Het was ontspannen en gezellig, wat erg belangrijk is op de grote dag. Ze is erg perfectionistisch en dat zorgt voor een top resultaat! Ook heeft ze meerdere familieleden opgemaakt, wel zo makkelijk en gezellig om met z'n alle mee te maken. Het was top! Zeker een aanrader!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation