Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Ik Beloof Als zelfstandig trouwambtenaar beloof ik je een warme, persoonlijke trouwceremonie; helemaal naar jullie wens!

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Ik Beloof Vraag informatie aan
Mevr. Ellie Norden
Ronskamp 10
9412 BD Beilen

Ik houd van de liefde. En in het bijzonder van het huwelijk. Het heeft iets magisch, iets prachtigs, maar ook iets heel serieus. Je belooft elkaar trouw tot de dood je scheidt. Je verbindt je aan elkaar. Je wil elkaar nooit meer kwijt. Je accepteert elkaar en blijft bij elkaar, ook als het moeilijk wordt. Dat magische van die belofte, maak ik graag heel speciaal en persoonlijk voor jullie.

Een ceremonie met jullie eerlijke, persoonlijke verhaal. Speciaal geschreven voor jullie. En helemaal op die manier zoals jullie dat graag willen. Ik vind het een voorrecht om dat voor jullie te doen en getuige te zijn van de bezegeling van jullie liefde voor elkaar.

Ik kan me voorstellen dat je eerst even met me wil kennismaken. Even voelen of er een klik is. Ervaren of ik diegene zou kunnen zijn die jullie die onvergetelijke en liefdevolle ceremonie kan geven. Dat kan tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bij mij thuis, of op een andere afgesproken plek. Onder het genot van een kopje thee met zelfgebakken appeltaart creëren we een vertrouwde omgeving waarin we elkaar kunnen leren kennen. Tijdens het kennismakingsgesprek zal ik jullie stap voor stap meenemen in de verdere gang van zaken als jullie voor mij als trouwambtenaar kiezen.

Ik zie er naar uit om jullie te ontmoeten!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Daphne

Op 02 sep 2022

Wat een fijne mooie speech heb je neergezet voor ons Ellie. 24 juni hadden wij onze bruiloft, en vierden we de liefde. Mede door jouw inbreng is de hele ceremonie warm, humoristisch en vol liefde verlopen. Je verwerkt verrassende punten uit de voorgaande gesprekken in je speech, wat zorgde voor een traan en een lach. We hebben genoten en kunnen iedereen die houdt van een persoonlijke touch in een ceremonie Ellie aanraden.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation