Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Hans Jansen Music Ik denk graag mee om jullie huwelijk muzikaal te mogen verzorgen.

5 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Hans Jansen Music Vraag informatie aan
Dhr. Hans Jansen
Landelijk

Lief bruidspaar,                          

Via deze weg wil ik jullie graag vertellen wat ik voor jullie huwelijk kan betekenen.
Buiten het feit dat alles bespreekbaar is, denk ik graag mee met jullie, om er voor te zorgen dat de muziek echt een waardevolle, persoonlijke toevoeging wordt op jullie huwelijk.
Hieronder een aantal opties;

Ik speel graag jullie liedjes tijdens de ceremonie, eventueel in samenspraak met de ambtenaar.
Ook tijdens de borrel, toastmoment of recpetie speel ik jullie muziek. Dit doe ik door middel van Verzoekviltjes en pennen, die neem ik mee en liggen op de tafels zodat jullie en jullie gasten zelf kunnen bepalen wat er wordt gespeeld.

Rustige muziek tijdens het diner? Geen probleem, ook hier kunnen dat gasten dat zelf bepalen, indien gewenst natuurlijk.

Iets unieks doen? nodig jullie gasten uit met een muzikale knuffel. Een op maat gemaakte videoboodschap voor jullie gasten. Valt als een videokaart in de brievenbus. Succes gegarandeerd.

Jullie muziek, persoonlijk, echt, eerlijk en op maat.

Voor vragen of boekingen kunt u mij mailen op  info@hansjansenmusic.com 

Check de socials op @hansjansenmusic

Bellen of een app sturen mag natuurlijk ook op +31 610192119

Alvast bedankt,

heel veel voorpret gewenst,

Hans Jansen 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


5 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Rutger & Maura Damen

Op 11 jan 2024

"Sing us the song, you're the piano man. Sing us a song tonight. Well, we're all in the mood for a melody. And you've got us feelin' alright." Billy Joel - Piano Man En dat is precies hoe wij jou willen omschrijven. Want jij bent dé Piano Man, met een geweldige stem en een ongelofelijk inlevingsvermogen. Van oudsher een horecaman in hart en nieren, en die dus ook geniet van een samenwerking met een BABS en videograaf om een prachtige belevenis te maken. Met jou kun je alle kanten op, al onze wensen heb je 100 keer mooier gemaakt. En voor mensen met een kritische blik, is dat een behoorlijk mooi compliment. Je bent een fijne vent om erbij te hebben op een feestje. Dankjewel voor je prachtige muzikaliteit op alle fronten, jij was een van de gouden randjes op onze dag.

Evy & Tom

Op 11 jan 2024

Een prachtige stem waar wij veel complimenten over gekregen hebben en zelf enorm van hebben genoten. En misschien wel het mooiste: Hans is gewoon een supertoffe kerel. Iemand die aanvoelt wat de dag nodig heeft of de mensen nodig hebben, muzikaal, maar ook als mens. Vanaf de eerste kennismaking voelde Hans vertrouwd en tot aan en op onze bruiloft is dat alleen maar verder gegroeid. Hij heeft ons tips gegeven waar we niet eens om hoefden te vragen en onze stijl haarfijn aangevoeld. Hans bedankt, we hadden ons geen fijnere en talentvollere zanger kunnen wensen!

Joke & Han

Op 11 jan 2024

Hij heeft geweldig gezongen. Hij is vriendelijk, vrolijk en heel enthousiast. We zijn heel blij dat we hem hebben gehad als zanger en dj op onze bruiloft . Dank je Hans.

Harrald

Op 10 jan 2023

Wij hebben enorm genoten van Hans zijn muziek en stem. Een echte aanrader voor bruiloft en partijen!!

Marc & Jacqueline

Op 10 jan 2023

Hans Jansen heeft een niet te onderschatten bijdrage geleverd aan het slagen van onze bruiloft. Hij speelde en zong de sterren van de hemel, zowel tijdens de ceremonie, de receptie als tijdens de avond. Hans voelt de situatie haarfijn aan en speelt daarop in. Niets is hem te veel en zijn enthousiaste persoonlijkheid werkt aanstekelijk. Je kunt de muziek tijdens je bruiloft gerust aan hem overlaten, succes verzekerd!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation