Grande Trouwambtenaar Trouwambtenaar te paard. Een cocktail van passie en liefde!

5 (4 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Landelijk

Sandra de Groot is gepassioneerd paardenliefhebber: Zelf droomde ik van een sprookjeshuwelijk waarin mijn toekomstige man en ik de huwelijksvoltrekking te paard zouden doen. Dit alles op een prachtige locatie zoals aan een strand, bos of park of op eigen locatie.

Deze droom wil ik graag werkelijkheid doen worden door toekomstige stelletjes met dezelfde liefde en passie hun sprookjeshuwelijk te voltrekken. Een unieke belevenis voor bruidsparen en gasten. Een huwelijksceremonie te paard of jullie favorieten paarden als ringendragers. Samen met mijn Fries paard, Bauke Beer geef ik jullie een adembenemende ceremonie te paard.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws?! Kijk dan eens op mijn Facebook- & Instagram pagina!

Bekijk website
+1 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


4 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Ben en Pietsje

Op 25 aug 2020

Wij waren ongelooflijk blij met Sandra als trouwambtenaar. Ze heeft onze dag nog een stukje perfecter gemaakt. De ceremonie was warm, hartelijk en liefdevol. Sandra heeft precies de juiste snaren weten te raken. Het gevoel was meteen goed op de dag dat zij bij ons thuis kwam ter kennismaking. Warm, hartelijk en humoristisch! Wij hadden ons geen betere trouwambtenaar kunnen wensen. Nogmaals ontzettend dank voor je betrokkenheid. Het was GEWELDIG!!

Inge

Op 25 aug 2020

Wat was het een mooie dag! Een dag die je helemaal wilt plannen zoals je gedacht had, helemaal je eigen. Sandra neemt de tijd om jou en je aanstaande te leren kennen. Je hebt een gezellig gesprek waarin ze jullie als koppel leert kennen. Aanvullend een leuke vragenlijst (die voor leuke antwoorden zorgt). De speech kan je als bruidspaar niet zelf voorbereiden, maar Sandra heeft het perfect verwoord! Dit kon niet overtroffen worden! Het was persoonlijk, warm, vol humor en gewoon ontzettend mooi. Sandra, enorm bedankt!

Rinske

Op 11 sep 2019

Erg blij met de keuze voor Sandra als trouwambtenaar! We hebben een fantastische ceremonie gehad. Bedankt voor je fijne zorgen, je warme, persoonlijke woorden en je oprechte interesse in ons. Mede dankzij jou is het een prachtige dag geworden waar we nog vaak aan zullen terug denken! We kunnen je aan iedereen aanraden die gaat trouwen, bedankt!

Yeri

Op 30 jan 2019

Sandra is een wijze, humorvolle vrouw die zeker een onuitwisbare positieve bijdrage zal leveren aan je trouwfeest

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2021
Webdesign door Pixel Creation