Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Goedhart Verbindt Liefde Zin in een onvergetelijke en spetterende ceremonie?

5 (13 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Anke Goedhart-Coers
Landelijk

Viering van de liefde

Jullie huwelijksceremonie is niet zomaar een evenement; het is een viering van  het leven, jullie liefde en geluk. Als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand heb ik sinds 2018 het voorrecht gehad om diverse koppels “in de echt” te verbinden. Geen twee ceremonies zijn hetzelfde, en dat maakt mijn “uit de hand gelopen” hobby zo leuk, leerzaam en vooral zó bijzonder.

Persoonlijk & enthousiast

Ik vertel jullie liefdesverhaal op een oprechte, persoonlijke en enthousiaste manier. Mijn doel is om een unieke huwelijksceremonie te creëren die echt bij jullie past. Ik geloof in een ceremonie die jullie als koppel weerspiegelt – een ceremonie waarin alle aanwezigen, inclusief jullie zelf, een feest der herkenning ervaren. Een ceremonie met hilarische momenten en gelukkige tranen van het lachen of ontroering. Of tranen van verdriet: alles mag en kan op jullie dag.  Ik stem mijn toespraak af op jullie wensen. Jullie bepalen de sfeer: ik werk echt samen met jullie om jullie ceremonie onvergetelijk te maken. De ceremonie vormt veelal de aftrap van een dag vol feestelijkheden en gezelligheid en draagt dus gegarandeerd bij aan de sfeer voor alles wat nog komen gaat. Willen jullie dat ik de ceremonie in het Engels begeleid? Yes I can!

Humor & interactie

Ik streef naar interactie met jullie en jullie dierbaren, want deze dag is ook speciaal voor hen. Getuigenissen tijdens de ceremonie, voorbereid of juist spontaan, van vrienden en familie, wellicht ook jullie kinderen, voegen een uniek tintje toe aan de ceremonie. Ik zorg ervoor dat iedereen zich echt betrokken voelt bij de ceremonie en na afloop zich afvraagt of de BABS een bekende was van het bruidspaar.

Beëdigd Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (BABS)

Trouwambtenaar in Hilversum, maar zeker ook ver daarbuiten. Mensen trouwen, partners registreren of ceremonieel spreken, wat een feestje is dat telkens weer!

Meer weten of benieuwd naar de kosten?

Onze eerste ontmoeting, telefonisch of online, is uiteraard kosteloos.  Als we na ons eerste contact allemaal van mening zijn dat de klik er is en wij samen een onvergetelijke ceremonie gaan vormgeven, dan vind je mijn werkwijze vanaf ons eerste contact hier.

Lees de ervaringen van bruidsparen die jullie voorgingen in de recensies of stel direct je vraag via app of mail!

Bekijk website
+5 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


13 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Anna & Hein

Op 04 dec 2023

Anke heeft er voor gezorgd dat onze dag er één is geworden met een gouden randje. De manier waarop Anke het voortraject en de ceremonie heeft begeleid was in 1 woord: ge-wel-dig. Vanaf het eerste moment dat we Anke ontmoette was de sfeer ontspannen en fijn en was zij in aanloop naar de grote dag ontzettend betrokken. Tijdens de ceremonie heeft Anke ervoor gezorgd dat onze gasten en wijzelf 45 minuten lang hebben gelachen en gehuild. Ze wist onze persoonlijkheid perfect neer te zetten, ze is betrokken met het publiek, speels, humoristisch, serieus en maakt er oprecht een feestje van om te trouwen. Mocht je opzoek zijn naar de leukste en liefste trouwambtenaar dan raden wij 100% Anke aan. Lieve Anke, 1000 maal dank dat jij van deze speciaal dag, onze speciale dag hebt gemaakt!

Michiel & Diana

Op 04 dec 2023

Wat een belangrijke en onmisbare rol heb jij gespeeld in de aanloop naar en tijdens onze grote dag. Jij hebt er mede voor gezorgd dat 17-12-2022 een van de mooiste dagen in ons leven is geworden. Een dag om nooit meer te vergeten. Je aanpak is gestructureerd en professioneel. In de voorbereidingsgesprekken komen je kwaliteiten -luisteren en inlevingsvermogen- goed van pas en gaf je ons 100% het vertrouwen dat jij de BABS bent die we moesten hebben. En wat heb je onze gasten en ons, het bruidspaar, laten genieten op de dag zelf. Het was precies hoe wij het zelf voor ogen hadden. Informeel, een ceremonie met een lach en een traan en ook het betrekken van personen die heel dicht bij ons staan stond tijdens onze ceremonie centraal. Goedhart verbindt Liefde en hoe! Anke voelt alles fantastisch aan, luistert goed naar alle wensen en zorgt ervoor dat de ceremonie de start is van een geweldige dag en één om nooit te vergeten. Al onze gasten zullen dit van harte beamen. Wij kunnen deze BABS van harte aanbevelen aan elk toekomstig bruidspaar. Kies je voor Ank, dan kies je echt voor de verbinding van liefde! Wij zijn ontzettend blij dat we voor deze top BABS hebben gekozen.

Agnes en Christian

Op 29 sep 2023

Op 23-06-2023 zijn wij getrouwd door Anke Goedhart-Coers. Wat een super fijne trouwambtenaar. Vanaf moment één dat wij contact hadden met Anke verliep alle communicatie heel erg fijn. Ze reageert heel snel bij vragen en neemt je letterlijk aan de hand mee naar de bruiloft toe. Geen vraag was te gek en alle rust die zij uitstraalt gaf ons de rust dat we zeker wisten dat alles goed zou gaan komen. Op de dag zelf was het fijn om bij aankomst van het gemeentehuis haar te zien. Ze heeft een zeer mooie ceremonie gegeven waarin wij ons zelf helemaal herkennen maar ze heeft ook de emotionele kant een stukje belicht zonder daar ook maar te lang bij stil te staan wat ontzettend fijn is dat. Wat Anke heel erg leuk vond om te doen en wat voor ons ook een verrassing was dat ze de getuige vroeg waarom ze achter ons huwelijk stonden. Een stukje lachen en een stukje emotioneel horen bij haar manier van de trouw ceremonie. Lieve Anke, bedankt voor alles en wij zullen samen blijven lachen. Hartelijke groet, Agnes en Christian

Joep & Roel

Op 15 nov 2022

Goedhartverbindtliefde………………..voor ons is dit helemaal waar. Je hebt niet alleen ons liefde verbonden. De ceremonie was het startschot voor twee dagen feest. De wijze waarop jij de ceremonie vorm gaf, was de basis waarop ons huwelijk zich liefdevol voortzette. Je verbindt alle gasten door een spontane interactie met aanwezigen. Geen ingestudeerd verhaal maar inspelen op de emoties die zich voordoen tijdens de ceremonie. Jij schept vanaf het eerste gesprek een warm bad, waarin wij ons direct op ons gemak voelden, geen enkele twijfel dat jij onze ceremonie meer dan waardevol zou begeleiden. Persoonlijk, met oog voor details en met een dosis hartverwarmend enthousiasme. De manier waarop jij humor en ontroerende momenten hand in hand laat gaan is door veel van onze gasten benoemd, het bleek na ons huwelijk dat niet alleen wij fan zijn van Anke! Lieve Anke, je hebt onze huwelijksceremonie met jouw inbreng tot een memorabele gebeurtenis gemaakt, waar wij jou enorm dankbaar voor zijn. Wij gunnen ieder bruidspaar jouw energieke en liefdevolle begeleiding.

Sam & Kate

Op 15 nov 2022

We were lucky to have Anke as our Ceremony Master. The ceremony was the main highlight of the whole wedding. It was personal, engaging and OMG SO FUNNY – just the way we wanted. In the beginning we were quite nervous, but Anke gave us a surprise which made us very relaxed and happy.(apparently , she did her research on our habits). She told our real story, and left out all of the typical fluff. We loved every second of it and so did our guests. Everyone was impressed: saying the’ve never seen a ceremony so personal, and unique to the people getting married.

Meike & Alex

Op 03 nov 2022

Je bent een lot uit de loterij en laten wij jou nou net hebben getrokken! Bijzonder hoe jij ons zo herkenbaar hebt weten neer te zetten op 11 juni 2022. Werkelijk iedereen heeft genoten – en tranen over onze wangen van het lachen. Dankjewel voor deze onvergetelijke bijdrage!

Thierry & Anne-Jet

Op 03 nov 2022

Op 23 augustus 2021 zij wij onder jouw geweldige begeleiding in het huwelijksbootje gestapt. Onze trouwdag en de aanloop er naar toe was zonder jou niet hetzelfde geweest. We hadden je naam via via doorgekregen en bij de eerste kennismaking wisten we meteen dat het goed zat. Je inlevingsvermogen, oprechte interesse, warme persoonlijkheid, sprankelende energie en briljante humor zorgden bij ons voor een gevoel van rust en zekerheid in de aanloop naar onze trouwdag. Daarnaast is elk contact moment met jou een feestje. De trouwdag zelf was erg spannend voor ons. Met je rust en je humor wist je op de juiste momenten het ijs te breken of juist het vuur van het plezier naar een hoger niveau te tillen. Bulderende lachmomenten, oprecht en pure emotie, geluk en het vuur van de liefde: ons verhaal door jou verteld. Zo hebben wij de ceremonie onder jouw begeleiding ervaren. Dank voor alles!

Suzanne & Dirk-Jan

Op 03 nov 2022

Lieve Anke, geweldige BABS, je hebt ons huwelijk in 1 woord ‘waanzinnig’ of eigenlijk zoals de B in BABS zegt ‘Buitengewoon’ gemaakt; je energie, de voorbereidingen, de humor, de emotie (lach én traan)….maar bovenal je capaciteit om alles op een spetterende manier aan elkaar te draaien en alle haakjes aan elkaar hebt weten te verbinden…. Het is voor ons een onvergetelijke dag (!) & herinnering geworden. Je bent een enorme toegevoegde waarde voor onze ceremonie geweest en zijn jou zó dankbaar voor jouw bijdrage aan deze dag. Jij wist, met je energieke persoonlijkheid, de gasten te blijven ontroeren en hebt de hele ceremonie vloeiend in elkaar laten overlopen tot een fantastisch geheel. Met veel gevoel voor woordkeuze heb je ons geholpen met het ‘fine-tunen’ van onze geloftes. Anke, dankjewel voor dit geweldige, buitengewone, moment op een prachtige locatie.

Esther & Michiel

Op 03 nov 2022

Wij willen je heel erg bedanken voor de afspraken bij ons thuis om over onze liefde te praten en wat wij wilden. Je vulde ons erg goed aan om dingen erbij te vermelden. Verder willen wij je heel erg bedanken voor hoe je het gedaan hebt op onze grote dag. Wat heb je alles leuk ingevuld voor ons en het klopte ook allemaal. Wij wisten niet dat het ook op deze manier kon. Ook fijn dat je onze lieve oma nog hebt meegemaakt.

Janneke & Laura

Op 03 nov 2022

Ontzettend bedankt voor je mail en de speech, erg fijn! Wij hebben echt een geweldige dag gehad! Alles verliep zoals gepland, het weer was top en wij waren lekker ontspannen. Graag willen wij jou ook de complimenten geven, de ceremonie was echt top. Iedereen vond dat jij het ook erg leuk deed. We waren erg blij met jou!

Marente & Micha

Op 03 nov 2022

Wij willen je ontzettend bedanken voor de prachtige ceremonie op zaterdag. Voor ons een ontroerende en ook gewoon hele leuke manier om in het huwelijk te treden. Ook heel fijn de manier waarop je met alle bijzonderheden bent omgegaan. We hebben van veel aanwezigen nog bijzondere complimenten voor jou mogen horen .

Dennis & Lonneke

Op 03 nov 2022

Graag willen we je nogmaals bedanken voor de leuke en spontane wijze waarop je afgelopen maandag ons huwelijk officieel hebt gemaakt. We verwachtte eigenlijk een beetje een anticlimax bruiloft in Nederland gezien we echt iets fantastisch hadden meegemaakt in Portugal. Niets is minder waar! Wat pakte jij het ontzettend leuk op! Je had al in de gaten dat er een verhaal zou zijn gezien we in vol ornaat kwamen trouwen op maandag. (Dan klopt er iets niet) Heerlijk spontaan kwamen de vragen over hoe we elkaar ontmoet hadden en waarom we wilde trouwen. Het maakte de plechtigheid lekker luchtig en ontspannen. Zoals ik al zei, we kijken met een glimlach terug op afgelopen maandag. Nogmaals dank van ons hiervoor! Super!

Karin & Dirk

Op 03 nov 2022

We willen je nog even bedanken voor afgelopen vrijdag. We hadden zoals je bij ons thuis al merkte geen goed beeld van wat er allemaal kon. Jouw invulling sloot perfect bij ons aan. Je wist goed te benoemen wat we belangrijk vinden en op een manier die ons aansprak. We hebben lekker gelachen, zoals we vaker doen. Het was echt een dag om niet te vergeten. We hebben volop genoten. Het vloog voorbij en we hebben niet alles onthouden van wat je zei. Zou je jouw uitwerking kunnen doorsturen (of is dat een gekke vraag)? Nogmaals bedankt aan de wijze waarop je invulling aan deze ceremonie hebt gegeven.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation