Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Goedhart Verbindt Liefde Een spontane trouwambtenaar voor een onvergetelijke ceremonie!

5 (10 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Landelijk

DE JUISTE TOON

In de afgelopen jaren heb ik diverse bruiloften van mijn familie en vrienden als genodigde mogen bijwonen. Ik heb daar, en ook tijdens onze eigen bruiloft, ervaren dat het officiële gedeelte van de huwelijksdag, de daadwerkelijke ceremonie met de bezegeling van de liefde middels het JA-woord, vaak de aftrap is voor nog veel meer feestelijkheden op zo’n bijzondere dag.

MAATWERK

Juist daarom vind ik het een fantastische uitdaging om samen met het bruidspaar te bepalen hoe de ceremonie eruit mag gaan zien, zodat het bijdraagt aan het welslagen van een van de mooiste dagen in iemands leven en het meteen de juiste toon zet voor de rest van de feestelijke dag. Dat is echt maatwerk en voor iedereen weer anders. Dat maakt deze hobby zo leuk en afwisselend.

PERSOONLIJK

Ik vind het belangrijk dat het bruidspaar echt persoonlijk wordt toegesproken. Ik houd van lachen en een traan. Bij voorkeur tranen van geluk uiteraard, maar ook tranen van verdriet horen helaas soms thuis op zo’n dag. Het bruidspaar bepaalt samen óf en hoe we stilstaan bij hoogte- en dieptepunten in het leven tijdens jullie ceremonie. Het is tenslotte jullie feestje. Jullie regisseren mijn optreden. 

SPONTANITEIT

Je krijgt een op maat gemaakte ceremonie met een “Goedhart verbindt Liefde” sausje erover heen.

INTERACTIE

Wanneer de sfeer het toelaat streef ik naar interactie met verschillende aanwezigen. Voor familie en naaste vrienden is deze officiële verbintenis ook een bijzondere dag, waar lange tijd naar is uitgekeken. Woorden van verschillende aanwezigen, soms voorbereid en soms spontaan, maken een ceremonie vaak heel bijzonder.

SAMEN

Ik kijk er naar uit om jullie te ontmoeten en samen te zorgen voor een onvergetelijke ceremonie.

Willen jullie dat ik de ceremonie in het engels begeleid? Yes i can!

Bekijk website
+5 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


10 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Joep & Roel

Op 15 nov 2022

Goedhartverbindtliefde………………..voor ons is dit helemaal waar. Je hebt niet alleen ons liefde verbonden. De ceremonie was het startschot voor twee dagen feest. De wijze waarop jij de ceremonie vorm gaf, was de basis waarop ons huwelijk zich liefdevol voortzette. Je verbindt alle gasten door een spontane interactie met aanwezigen. Geen ingestudeerd verhaal maar inspelen op de emoties die zich voordoen tijdens de ceremonie. Jij schept vanaf het eerste gesprek een warm bad, waarin wij ons direct op ons gemak voelden, geen enkele twijfel dat jij onze ceremonie meer dan waardevol zou begeleiden. Persoonlijk, met oog voor details en met een dosis hartverwarmend enthousiasme. De manier waarop jij humor en ontroerende momenten hand in hand laat gaan is door veel van onze gasten benoemd, het bleek na ons huwelijk dat niet alleen wij fan zijn van Anke! Lieve Anke, je hebt onze huwelijksceremonie met jouw inbreng tot een memorabele gebeurtenis gemaakt, waar wij jou enorm dankbaar voor zijn. Wij gunnen ieder bruidspaar jouw energieke en liefdevolle begeleiding.

Sam & Kate

Op 15 nov 2022

We were lucky to have Anke as our Ceremony Master. The ceremony was the main highlight of the whole wedding. It was personal, engaging and OMG SO FUNNY – just the way we wanted. In the beginning we were quite nervous, but Anke gave us a surprise which made us very relaxed and happy.(apparently , she did her research on our habits). She told our real story, and left out all of the typical fluff. We loved every second of it and so did our guests. Everyone was impressed: saying the’ve never seen a ceremony so personal, and unique to the people getting married.

Meike & Alex

Op 03 nov 2022

Je bent een lot uit de loterij en laten wij jou nou net hebben getrokken! Bijzonder hoe jij ons zo herkenbaar hebt weten neer te zetten op 11 juni 2022. Werkelijk iedereen heeft genoten – en tranen over onze wangen van het lachen. Dankjewel voor deze onvergetelijke bijdrage!

Thierry & Anne-Jet

Op 03 nov 2022

Op 23 augustus 2021 zij wij onder jouw geweldige begeleiding in het huwelijksbootje gestapt. Onze trouwdag en de aanloop er naar toe was zonder jou niet hetzelfde geweest. We hadden je naam via via doorgekregen en bij de eerste kennismaking wisten we meteen dat het goed zat. Je inlevingsvermogen, oprechte interesse, warme persoonlijkheid, sprankelende energie en briljante humor zorgden bij ons voor een gevoel van rust en zekerheid in de aanloop naar onze trouwdag. Daarnaast is elk contact moment met jou een feestje. De trouwdag zelf was erg spannend voor ons. Met je rust en je humor wist je op de juiste momenten het ijs te breken of juist het vuur van het plezier naar een hoger niveau te tillen. Bulderende lachmomenten, oprecht en pure emotie, geluk en het vuur van de liefde: ons verhaal door jou verteld. Zo hebben wij de ceremonie onder jouw begeleiding ervaren. Dank voor alles!

Suzanne & Dirk-Jan

Op 03 nov 2022

Lieve Anke, geweldige BABS, je hebt ons huwelijk in 1 woord ‘waanzinnig’ of eigenlijk zoals de B in BABS zegt ‘Buitengewoon’ gemaakt; je energie, de voorbereidingen, de humor, de emotie (lach én traan)….maar bovenal je capaciteit om alles op een spetterende manier aan elkaar te draaien en alle haakjes aan elkaar hebt weten te verbinden…. Het is voor ons een onvergetelijke dag (!) & herinnering geworden. Je bent een enorme toegevoegde waarde voor onze ceremonie geweest en zijn jou zó dankbaar voor jouw bijdrage aan deze dag. Jij wist, met je energieke persoonlijkheid, de gasten te blijven ontroeren en hebt de hele ceremonie vloeiend in elkaar laten overlopen tot een fantastisch geheel. Met veel gevoel voor woordkeuze heb je ons geholpen met het ‘fine-tunen’ van onze geloftes. Anke, dankjewel voor dit geweldige, buitengewone, moment op een prachtige locatie.

Esther & Michiel

Op 03 nov 2022

Wij willen je heel erg bedanken voor de afspraken bij ons thuis om over onze liefde te praten en wat wij wilden. Je vulde ons erg goed aan om dingen erbij te vermelden. Verder willen wij je heel erg bedanken voor hoe je het gedaan hebt op onze grote dag. Wat heb je alles leuk ingevuld voor ons en het klopte ook allemaal. Wij wisten niet dat het ook op deze manier kon. Ook fijn dat je onze lieve oma nog hebt meegemaakt.

Janneke & Laura

Op 03 nov 2022

Ontzettend bedankt voor je mail en de speech, erg fijn! Wij hebben echt een geweldige dag gehad! Alles verliep zoals gepland, het weer was top en wij waren lekker ontspannen. Graag willen wij jou ook de complimenten geven, de ceremonie was echt top. Iedereen vond dat jij het ook erg leuk deed. We waren erg blij met jou!

Marente & Micha

Op 03 nov 2022

Wij willen je ontzettend bedanken voor de prachtige ceremonie op zaterdag. Voor ons een ontroerende en ook gewoon hele leuke manier om in het huwelijk te treden. Ook heel fijn de manier waarop je met alle bijzonderheden bent omgegaan. We hebben van veel aanwezigen nog bijzondere complimenten voor jou mogen horen .

Dennis & Lonneke

Op 03 nov 2022

Graag willen we je nogmaals bedanken voor de leuke en spontane wijze waarop je afgelopen maandag ons huwelijk officieel hebt gemaakt. We verwachtte eigenlijk een beetje een anticlimax bruiloft in Nederland gezien we echt iets fantastisch hadden meegemaakt in Portugal. Niets is minder waar! Wat pakte jij het ontzettend leuk op! Je had al in de gaten dat er een verhaal zou zijn gezien we in vol ornaat kwamen trouwen op maandag. (Dan klopt er iets niet) Heerlijk spontaan kwamen de vragen over hoe we elkaar ontmoet hadden en waarom we wilde trouwen. Het maakte de plechtigheid lekker luchtig en ontspannen. Zoals ik al zei, we kijken met een glimlach terug op afgelopen maandag. Nogmaals dank van ons hiervoor! Super!

Karin & Dirk

Op 03 nov 2022

We willen je nog even bedanken voor afgelopen vrijdag. We hadden zoals je bij ons thuis al merkte geen goed beeld van wat er allemaal kon. Jouw invulling sloot perfect bij ons aan. Je wist goed te benoemen wat we belangrijk vinden en op een manier die ons aansprak. We hebben lekker gelachen, zoals we vaker doen. Het was echt een dag om niet te vergeten. We hebben volop genoten. Het vloog voorbij en we hebben niet alles onthouden van wat je zei. Zou je jouw uitwerking kunnen doorsturen (of is dat een gekke vraag)? Nogmaals bedankt aan de wijze waarop je invulling aan deze ceremonie hebt gegeven.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation