Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Geels Events Al meer dan 50 jaar is Geels Events een bekende naam binnen de horeca – en muziekwereld

Vraag informatie aan
Landelijk

Al meer dan 50 jaar is Geels Events een bekende naam binnen de horeca – en muziekwereld. Met een groep jonge en enthousiaste medewerkers voorzien wij festivals, feesttenten, pleinfeesten en bruiloften van muziek en entertainment. Uiteraard door geheel Nederland! Achtergrondmuziek tijdens de ceremonie of een te gekke band of dj tijdens de bruiloft, wij regelen het allemaal.  Wist u bijvoorbeeld dat Geels Events het exclusieve management en de boekingen verzorgt van de beste bands en artiesten van Nederland?

Met al onze opgebouwde kennis en ervaring kunnen we je helpen bij het zoeken naar een passende (cover)band, zanger, zangeres of dj voor jullie huwelijksvoltrekking en/of huwelijksfeest. Door middel van het juiste entertainment kan je tijdens jouw dag de sfeer creëren die je uit wilt stralen. We begeleiden je graag bij het boeken, plannen en produceren van het entertainment, zodat je geheel ontzorgd kan genieten van al het moois wat er op je af komt.

Nieuwsgierig geworden?! Heb je een vraag over een bepaalde artiest, band of DJ?! Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden?! Totaalproductie of programmering?! We helpen je graag op weg.

Bekijk website
+5 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Geels Events
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation