Evenementen Amersfoort De bouwstenen voor een onvergetelijke dag

Evenementen Amersfoort Evenementen Amersfoort
5 5 2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Evenementen Amersfoort Vraag informatie aan
Zevenhuizerstraat 148
3751 LD Bunschoten

Evenementen Amersfoort is gestart door Mike van de Veen & Jeffrey Ides.

In 2013 zijn wij samen begonnen met Evenementen Amersfoort. Onze insteek is niet om deze website vol te zetten met 1001 activiteiten, maar juist met kwalitatief goede activiteiten, feesten en bedrijfsuitjes.

Samenwerken is ons keyword! Dat is ook waar uw uitje om draait, samenwerken. Deze gedachte hebben wij vastgehouden en verwerkt in onze pakketten, activiteiten en arrangementen. 

Wij vinden het belangrijk dat u direct ziet wat u betaalt en wat u hiervoor terug krijgt. De prijzen op onze website zijn dus ook duidelijk vermeld en wij hanteren geen extra kosten. Zo komt u na een leuke dag nooit voor een vervelende verrassing te staan. 

Alle prijzen zijn dan ook incl. BTW!

Onze thuisbasis is restaurant 'De Vlasakkers' waar u kunt genieten van heerlijk eten, drinken en de vriendelijkheid van het personeel. Het restaurant is goed bereikbaar met het openbaar vervoer of met eigen auto, die bij ons tevens gratis geparkeerd kan worden.

Buiten de goed bereikbare locatie, het goede eten en drinken, kunt u voor uw uitje in Amersfoort kiezen uit: Italiaanse tuktuks, elektrische scooters, trikkers (elektrische steps), diverse puzzeltochten, ik hou van Holland en groepsspellen en verschillende tours.

De afgelopen jaren heeft Evenementen Amersfoort al diverse bedrijfsuitjes en familie-uitjes verzorgd.

Wij kunnen groepen tot 500 personen hanteren maar zijn er ook voor de kleine aantallen!

En wat maakt ons nou juist zo anders?

Enthousiasme in vooral onze eigen uitjes! 

Want na meer dan 500 keer de stadspuzzeltocht gereden te hebben door de binnenstad van Amersfoort, vinden wij het elke keer toch weer een genot om onze gasten te vermaken.  En ja, zelfs bij minder weer bederft dat de pret niet!

Ons doel is om van uw uitje een beleving te maken en een dag vol met geweldige herinneringen!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Joyce

Op 12 sep 2018

Wat een super dag, echt heel goed geregeld en wat een onwijs lieve en gezellige mensen� super bedankt voor onze geslaagde dag

Laura

Op 21 jun 2018

Super leuke middag gehad met ons team! Eerst koffie met een heerlijk gebakje en daarna een tuk tuk race door Amersfoort! Een ervaring rijker met dit leuke karretje! Als afsluiter nog een heerlijk diner! Wij zeggen tot de volgende keer

Schrijf hier jouw beoordeling

Vraag informatie aan

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation