Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

De Trouwvriendin Wil je meer van mij weten? Blijf mij hier dan volgen of neem contact met mij op!

5 (9 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Landelijk

Vinden jullie de ceremonie minstens zo belangrijk als de rest van jullie dag? En kunnen jullie niet wachten om jullie liefdesverhaal terug te horen op een manier die allesbehalve saai is? Levendig wordt door niet alleen jullie inbreng maar ook door de input van familie en/of vrienden? Een ceremonie waarvan je ervan baalt als het voorbij is omdat het voelde als een groot theaterstuk? Dan heb ik goed nieuws voor jullie want jullie hebben haar gevonden! En als jullie ook nog eens van rode krullen houden dan is het echt you’re lucky day!

Ik ben Sandra en ik kan niet wachten jullie te leren kennen en het grote feest van de liefde met jullie te vieren! Sta mij toe om even zo dichtbij jullie te komen waarbij jullie de ruimte voelen zo veel mogelijk over jullie zelf te vertellen. Als het goed is voelt het al gauw heel vertrouwd en kan ik jullie de hemd van het lijf vragen. Ik beloof jullie er een memorabele ceremonie voor terug die allesbehalve saai en langdradig is.

Of jullie nou officieel willen trouwen of ceremonieel, in de achtertuin van de buurvrouw(wel met toestemming van de buurvrouw natuurlijk :) of op blote voeten op het strand van Ibiza, ik ben overal voor in en denk graag met jullie mee! Trouwen is maatwerk en dit geldt ook voor jullie ceremonie.

Samen bewandelen we het pad naar jullie grote moment en ik zal hierbij de tijd nemen jullie écht te leren kennen. Hierdoor kan ik jullie met veel enthousiasme een prachtige persoonlijke ceremonie beloven verteld met diepgang afgewisseld met een aardige dosis humor. Gevoel wordt omgezet in woorden en hierbij ontstaat jullie verhaal. De gasten zullen zich afvragen of ik een vriendin van jullie ben en jullie vragen je dit inmiddels zelf ook af. Ik heet dan ook niet voor niks De Trouwvriendin.

Ik leid ceremonies in binnen- en buitenland.

Wil je meer lezen over De Trouwvriendin? Ga dan naar de advertorial

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg mij dan op Instagram.

Bekijk website
+19 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


9 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Steven en Tanja

Op 19 dec 2022

Sandra is echt een super Babs. Ze maakte de gehele ceremonie tot een groot feest en betrok ook veel mensen hierbij door mensen te benoemen en ook via veel bronnen haar informatie te vergaren. Na afloop kregen we terug van veel gasten dat ze het heel grappig en gevat vonden. Waar wij doorgaans niet zo van in het middelpunt staan houden hield ze hier rekening mee en voelde de hele ceremonie als een warm bad. Ook onze kinderen werden leuk betrokken en waren vanaf dag 1 fan van Sandra. Wij zouden iedereen deze super Babs aanraden!

Frederike en Richard

Op 27 nov 2022

Sandra maakt haar naam als “trouwvriendin” helemaal waar. Al vanaf de eerste kennismaking voelde het contact heel vertrouwd en leek het of we met een vriendin aan tafel zaten. Ze is een hele lieve en betrokken vrouw, waarbij je je gelijk op je gemak voelt. Tijdens de ceremonie heeft ze ons verhaal verteld, precies zoals het bij ons past. Daarnaast heeft ze zowel naar ons, als onze dierbare goed geluisterd en dit alles samen laten smelten tot een liefdevol, grappig en bijzonder verhaal.

Kimberley van den Bergh-Klaver

Op 17 oct 2022

Sandra lijkt wel theatermaker. Ze weet een liefdesverhaal goed over te brengen en doet dit met een flinke portie humor en veel toewijding. Ze kijkt en luistert echt goed naar de mensen die ze voor zich heeft en neemt je vanuit daar mee met hun verhaal. Een ceremonie met een vleugje rock&roll en veel liefde. Dat is wat je krijgt.

Jesper & Joke

Op 18 sep 2022

Beide 40 en 20 jaar samen een goede reden voor een mooi feest. En hoe leuk zou het zijn als wij tijdens dit feest zonder dat iemand hiervan afwist te gaan trouwen. Maar waar begin je? Ik zocht contact met Sandra, ik had haar advertentie op Facebook gezien en besloot er een mailtje aan te wagen. Binnen no-time had ik een heerlijk enthousiaste mail van haar terug en kort daarna telefonisch contact. We besloten kennis te maken bij ons thuis. Wat een fijn en enthousiast mens dat volop meedacht met onze plannen. We besloten dus al snel dat Sandra degene was die ons ging trouwen. We hebben er geen moment spijt van gehad, we konden haar alles vragen en ze kwam zelf ook met leuke ideeën. Regelmatig hadden wij contact en tijdens onze vakantie vulden wij los van elkaar het van Sandra gegeven huiswerk in. Heel spannend om niet te weten wat er uiteindelijk in de speech komt. De verrassing op de avond zelf was groot! De speech sloeg de spijker op zijn kop! Persoonlijk en verrassend maar er was ook ruimte voor humor en interactie met onze gasten. Sandra heeft humor en is gevat! Wat hebben wij veel leuke reacties ontvangen! Echt een aanrader dus!

Renko & Yvonne

Op 08 sep 2022

Sandra is een fantastische vrouw welke staat voor haar werk als trouwambtenaar! De aanloop naar de bruiloft hebben wij als zeer prettig en professioneel ervaren. Sandra doet haar voorbereiding zorgvuldig dit tot in detail. De ceremonie werd door de woorden van Sandra extra speciaal voor ons. Dankbaar voor haar inzet tijdens onze trouw dag. Zeker een aanrader. Sandra dikke kus en knuffel van Renko & Yvonne

Sjoukje

Op 11 may 2022

Sandra is een energieke, vrolijke en stralende vrouw met een aanstekelijke lach. Met haar oprechte interesse in mensen en talent voor schrijven zal zij ervoor zorgen dat jullie trouw ceremonie er eentje wordt om nooit te vergeten.

Lyske en Jake

Op 05 may 2022

Sandra is erg enthousiast en heeft een warme persoonlijkheid wat voor ons heel belangrijk is. Ze stelde onze wensen centraal en vroeg goed door naar ons verhaal, om zo een prachtig woord te kunnen voeren. Heel fijn dat zij dit voor ons heeft gedaan! Lyske en Jake

Otto & Jerilyn

Op 04 may 2022

Wij ontmoeten elkaar bij een voorgestyled wedding shoot. Wat een geweldige vrouw ben jij, wat hebben wij daar gelachen. Jouw zelfgemaakte speech deed wat met mij. Ik moest lachen maar diep van binnen een klein traantje van geluk laten. Wij hebben jou mogen leren kennen als de echte jij. Dit ben ik! En wat een geweldige jij! Wij willen jou dan ook zeker bij onze officiële bruiloft hebben. Geweldig en inspirerende vrouw mochten wij leren kennen. Hopelijk tot snel.

Marion de Paauw

Op 20 apr 2022

Gisteren was het zover en trouwde babs Sandra ons. Een onvergetelijk moment na een prachtig verhaal van haar vol emotie, liefde, humor. Ja alles zat erin. Dus dames neem contact met haar op daar ga je geen spijt van krijgen .

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation