Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De Trendy Trouwambtenaar Zeeland Hippe trouwceremonie op elk gewenste locatie binnen Zeeland,Noord-Brabant,Limburg én Zuid-Holland.

2 beoordelingen Beoordeling plaatsen
De Trendy Trouwambtenaar Zeeland Vraag informatie aan
Mevr. Astrid van Dijk
Zeeland

Geen saaie of truttige standaard speech, maar vooral een persoonlijk en humoristisch verhaal. 

Het is eindelijk jullie dag!

"Ja, ik wil!"

Een ceremonie met mij als trouwambtenaar zal geen standaard ceremonie worden. Hebben jullie nog persoonlijke wensen, ik hoor het graag! Laten wij van jullie dag de mooiste, leukste én meest originele maken die alles behalve doorsnee is. Dus willen jullie de gasten verrassen en zorgen dat er nog lang over nagepraat wordt.

Zullen wij samen er een lengte dag van maken?

Willen jullie het magische ''JA-WOORD'' uitspreken na een originele huwelijksceremonie?

Dan ben ik jullie trouwambtenaar op elke willekeurige locatie in Zeeland,Noord-Brabant,Limburg én Zuid-Holland. 

Nieuwsgierig?

Kijk dan eens op mijn Facebook- pagina of maak vrijblijvend een afspraak met mij! 

Vraag informatie aan

Beoordelingen


2 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Vicky & Richard

Op 07 sep 2023

Zoek niet verder als je een GEWELDIGE trouwambtenaar met zoveel passie zoekt! Wij hadden vorige week zaterdag (03/06/23) ons trouwfeest en na zelf een heel korte ontmoeting was het heel snel duidelijk dat wij geen betere trouwambtenaar konden vinden! De klik was en onmiddelijk, het leek wel of ze kenden ons al jaar en dag. Geen saaie en gewoon simpele ceremonie, nee een ceremonie met een tekst uit haar en ons hart en met zoveel passie gebracht. Astrid, we kregen maar 1 minpunt te horen, wat gelink staat aan het aller grootste compliment. "het mocht gerust nog veel langer duren" We hebben nog zoveel complimenten ontvangen! Zelf tot op vandaag nog. Astrid, je hebt zoveel passie en zorg voor je werk. Je bent gewooweg DE BESTE. Je hebt zeker voor altijd een plek in ons hart! Dus als iemand nog een leuke trouwambt zoekt, zoek niet langer want iemand nog meer persoonlijker en met zo veel liefde dan Astrid ga je zeker niet vinden. Dikke kus en nog veel trouw plezier gewenst ❤️

Sander Freie

Op 07 sep 2023

Was een zeer geslaagde dag en helemaal afgemaakt met de Trendy Trouwambtenaar. Ceremonie was zeer mooi en iedereen heeft er van genoten, ook de kinderen. Zeer zeker aan te bevelen, denkt goed mee en zorgt voor een onvergetelijke dag en ervaring.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation