De Silent Disco Club

(0)

Beoordeel

De goedkoopste stille disco van Nederland met meedansende lampjes!

Wil je een silent disco huren voor je evenement?

Wij doen alles op maat, dus voor elke uitdaging hebben we een oplossing!

Ze zijn niet meer weg te denken uit het feest circuit, de Silent Disco's! Overal kom je ze tegen. Het begon voor veel mensen op theaterfestival "de parade" met de Silent Disco in de kooi. Perfect voor als je geen versterkt geluid mag hebben op je locatie of als andere dingen in je omgeving stoorzender zijn met hun lawaai. Het is natuurlijk geniaal om naar te kijken, al die mensen die lekker vals hard meezingen, zonder dat jij de muziek zelf hoort. 

Maar eeeh, een silent disco op mijn bruiloft?

Ja juist daar!
Een bruiloft van muziek voorzien is het moeilijkste dat er is. Voornamelijk vanwege het feit, dat daar vaak het breedste scala aan publiek rondloopt, dat je maar kan bedenken. Van nichtjes van 4 tot opa van 80. Van Frans Bauer tot Rock, Gabber tot Reggea, House tot Jazz. Muzieksmaken van all over the place.

Het voordeel van een Silent Disco is dat je meerdere kanalen kan opzetten en de mensen zelf kunnen kiezen waarnaar ze willen luisteren en het volume zelf regelen. En bijkomend voordeel is het dan ook nog dat het grappig is om die mensen dan op verschillende soorten muziek te zien dansen! En je kunt ook nog gewoon praten zonder te hoeven te schreeuwen.

Weinig budget?

Laten wij nou de goedkoopste zijn van NL, kijk, dat scheelt alweer. En als je een Silent Disco huurt, dan kan je evt zelf de DJ regelen, of het zonder DJ doen, (dat raden we niet aan, een DJ is echt een meerwaarde, ook hier), of wij regelen het allemaal voor je. Onze ervaring leert dat muziek vaak 1 van de laatste dingen is, die geregeld wordt en er dus vaak weinig budget overblijft. Maar als je van je bruiloft echt een knalfeest wilt maken, dan is de muziek juist 1 van de belangrijkste dingen, niet?

Trek zelf je conclusie en huur ons in, je krijgt geen spijt!

Naast de Silent Disco, hebben wij bijv ook:
- De tofste DJ bus van NL in de verhuur
- Een DJ Stint, een elektrisch rijdende dj booth in de verhuur
- Een DJ boekingsbureau, ook evt met artiesten erbij

030-3020161

Landelijk

Vraag informatie aan
Verstuur jouw aanvraag
0

0 reviews

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Schrijf hier jouw review

Bevestig jouw review via e-mail. (Jouw e-mailadres wordt niet getoond)

Ja, ik accepteer deze voorwaarden

Prijs | Kwaliteit:

Professionaliteit:

Klantvriendelijkheid:

Aanbeveling:

Toelichting:

Ga naar een verwante categorie

Landelijk

030-3020161