Welke.nl

De Schatkamer Juweliers Binnenkort trouwen? Maak gebruik van onze prachtige trouwauto voor de hele dag!

De Schatkamer Juweliers De Schatkamer Juweliers
5 5 1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
De Schatkamer Juweliers
Stoeldraaierstraat 3
9712 BT Groningen

Op het gebied van trouwringen biedt de schatkamer juweliers u een geweldige keus van vooraanstaande merken. In een passende omgeving kunt u in alle rust uw keuze maken. Aangezien wij van mening zijn dat uw ringen naadloos bij u moeten passen, nemen we alle tijd voor u. Uiteraard staat daarbij de koffie of iets anders voor u klaar. Ook is er de mogelijkheid om fantastische ringen te laten ontwerpen. Hiermee wordt de ring voor uw leven nog persoonlijker. Neem voor een afspraak vrijblijvend contact met ons op.

Breuning

Door de ruime ervaring van 75 jaren is het toonaangevende Breuning atelier een specialist in het vervaardigen van juwelen en trouwringen. Een ervaring die tot uitdrukking komt in het individuele sieraad, een meerwaarde die bij de verzegeling van ieder huwelijk past.

Aller Spanninga

In 1863 begint goudsmid Aller Spanninga in de Friese plaats Joure een trouwringenatelier. Kwaliteit en ontwerp staan bij hem hoog in het vaandel en dat dit werkt, blijkt uit de groei die het bedrijf doormaakt. Naast Joure, opent hij vestigingen in Amsterdam en het Duitse Pforzheim. Anno nu is Aller Spanninga Nederlands enige trouwringenatelier.

Furrer Jacot

Furrer Jacot is een Zwitsers merk dat uitsluitend exclusieve trouwringen maakt. Een van de unieke kenmerken is dat ze alleen ringen produceren in 18 karaat goud!

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Ingrid

Op 06 jun 2018

Echt de beste juwelier die ik ken. Oprechte mensen met aandacht voor hun klanten. Ik word er altijd heel goed geholpen.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation