Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

De Nieuwe Trouwambtenaar Trouwen met een gouden randje? Dat kan samen met de Nieuwe Trouwambtenaar!

6 beoordelingen Beoordeling plaatsen
De Nieuwe Trouwambtenaar Vraag informatie aan
Dhr. Daan Warnas
Landelijk

Trouwen in 2024 of 2025?

Jullie gaan trouwen, wat geweldig! Willen jullie een onvergetelijke, goed verzorgde en heel persoonlijke ceremonie? Dan is Daan Warnas jullie ideale ceremoniespreker. Kijk vooral rond voor meer informatie. Of klik hier om meteen kennis te maken met Daan!

Over Daan

Daan is een jonge trouwambtenaar, presentator en entertainer uit het midden van het land. Hij heeft inmiddels meer dan 20 officiële en ceremoniële huwelijken voltrokken. Daan staat bekend om zijn kwaliteiten als goede luisteraar, charmante spreker en getalenteerde verbinder. Hij is in staat om onvergetelijke ceremonies te verzorgen met een knipoog en ontroering maakt hij jullie verhaal tot een ceremonie die je nooit meer vergeet. De Nieuwe Trouwambtenaar is enthousiast, authentiek en komisch. Jullie liefde krijgt de aandacht die het verdient. Je kunt je trouwdag immers maar één keer goed doen. Daan gaat dan ook voor de beste kwaliteit met een service die bovengemiddeld is. Net dat stukje extra, wat jullie dag perfect maakt.

Werkwijze

Wanneer jullie Daan een bericht sturen, neemt hij zo snel mogelijk contact met jullie op. Hij komt graag een keer kennismaken, om jullie liefdesverhaal te horen en alle wensen te bespreken. Tijdens dit gesprek gaat het over uiteenlopende onderwerpen. Van de getuigen tot aan de muziek, zodat alles tot in de puntjes kan worden voorbereid. Daan hecht veel waarde aan het feit dat jullie onbezorgd kunnen genieten van jullie trouwdag, die perfect verloopt.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Bart & Annick

Op 19 feb 2024

Daan is een hele fijne, spontane, out of the box denkende BABS. Hij heeft ons op zeer bijzondere wijze weten te verrassen met zijn teksten over ons. Hij heeft goed geluisterd en was een fijn persoon om om je heen te hebben. We zijn heel blij dat we hem hebben mogen ontmoeten en dat hij onderdeel was van ons huwelijk.

Joey & Nathalie

Op 19 feb 2024

Daan heeft er echt een geweldige ervaring van gemaakt - van de voorbereidingen gezellig in een restaurantje tot aan de dag zelf een fantastisch voorbereid ceremoniepraatje. Hij heeft ons echt weten te raken - en hij heeft ook nog eens een goede dosis humor. We hadden echt zo'n mazzel met Daan:)!

Rose & Alex

Op 19 feb 2024

Daan is een enthousiaste, jonge, moderne en vlotte persoonlijkheid. Hij verdiept zich goed in het bruidspaar dat hij gaat trouwen en weet op zijn eigen manier de juiste vragen te stellen om er achter te komen welke persoonlijkheden er tegenover hem zitten. De avond bij ons thuis was een bijzonder animerend en de tijd vloog voorbij. Zijn enthousiasme is aanstekelijk en hij weet precies de juiste snaar te raken. Zijn voorbereiding is degelijk en zijn speech voorafgaand aan het officiële deel is perfect. We kregen feilloos terug wat hij in de video gesprekken en in het gesprek de avond bij ons thuis had weten te verzamelen en dat op een leuke en vriendelijke manier. Naast de leuke dingen weet hij ook goed om te gaan met de gevoelige onderwerpen, die een juiste plek kregen in zijn speech. Kortom, Daan is de leukste en enthousiastste trouwambtenaar van Nederland. Vergeet al die anderen op deze site en kies voor Daan! Daan, dank voor je bijzondere woorden en succes in dit mooie vak!

Carlijn & Robin

Op 19 feb 2024

Ik ga proberen te omschrijven wat Daan heeft betekend voor onze dag en hoop daarmee het magische gevoel en de enorme blijheid te kunnen overbrengen. Daan is jong, ontzettend enthousiast en heeft enorm veel humor. Tegelijkertijd is hij sociaal enorm vaardig en kan hij ook de serieuze en eventuele emotionele kanten heel goed aanvoelen en onder woorden brengen. Wij voelden vanaf de eerste ontmoeting een enorme warme klik met Daan en hij heeft een fantastische ceremonie verzorgd die heel goed past bij wie wij zijn en hoe onze liefde is. Hij klikte enorm met alle gasten en iedereen was heel enthousiast over zijn oprechte, interactieve, mooie en bovenal liefdevolle woorden. Indien je op zoek bent naar een trouwambtenaar die een mooie, frisse, humorvolle en verbindende ceremonie verzorgt, nodig Daan dan vooral een avondje bij je thuis uit, leer hem kennen en hopelijk krijg je dan net als ons de trouwceremonie waar je altijd van hebt gedroom. Dank voor alles Daan!

Wies & Stefan

Op 19 feb 2024

De Nieuwe Trouwambtenaar, dat maakte ons nieuwsgierig. Toen we met Daan kennismaakten, voelde dat meteen goed. Hij nam echt de tijd om ons te leren kennen. Wij wilden een persoonlijke ceremonie waarin ook ruimte was voor speeches en eigen woorden. En wat pakte dat mooi uit! Daan wist alles zo goed met elkaar te verbinden en zorgde op een leuke manier voor interactie. Meer dan goed! En hij is bovendien een zeer goede spreker. Niet alleen wij, maar ook onze gasten zijn zeer enthousiast over Daan.

Nilson & Veerle

Op 19 feb 2024

There was no one more perfect than Daan to perform our ceremony. He has such a personal touch and attention to detail that you do feel like the only couple in the world. His process of visiting people and taking intrinsic notes about your story is so beautiful and unique and it makes for an amazing, personal and remarkable ceremony. On top of that, his personality irradiates excitement and happiness personified and that too translates into his speech, into how he relates to you as an individual and as a couple and how he relates to the people in your life. We 1000% recommend the services of Daan Warnas, De Nieuwe Trouwambtenaar.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation