Welke.nl

Clayton Peroti Voor een swingend feest of intiem huwelijksceremonie

Clayton Peroti Clayton Peroti
Landelijk

Biografie Clayton Peroti

Clayton kreeg 3 jaar dansles van Lucia Marthas en had workshops en masterclasses bij onder meer Godschalk Trainingen. Daarnaast had Clayton zanglessen van Ger Otte,Jimmy Hutchinson en Margot Giselle en acteerlessen van Carline Brouwer, Henny Kaan, Howard van Dodemondt en Judith Brokking

Theater

Clayton was te zien in diverse musicals, waaronder The Lion King, Tarzan, Notre Dame de Paris (in België) en de theatertours van Soul of Motown IV en V, Soul Celebration en SuriToppers 2014.

Muziek

In Curaçao trad Clayton op met Motown Mania en Disco Mania. Hij was leadzanger van verschillende popformaties (waaronder Kasimex House Band in Suriname en Rotterdams gospeltrio G-Roots). Clayton treedt regelmatig op met musicalcollega’s. Bovendien maakt hij deel uit van de zanggroep SoulM3N.

Overig

Voor Tarzan ontving Clayton in 2007 de John Kraaijkamp Musical Award voor Beste Mannelijke Bijroin een grote productie. 2015 : Nominatie musical award voor de Beste Mannelijke Bijrol in een grote productie voor zijn rol in Dreamgirls.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Clayton Peroti
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation