Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Charlotte de Moel Mijn kracht? De juiste balans vinden tussen humor & ernst, liefde & lol, romantiek & relativering.

5 (36 beoordelingen)
Beoordeling plaatsen
Vraag informatie aan
Mevr. Charlotte de Moel
Landelijk

Hoi! Ik doe aan niet-zoete liefdesfeestjes!

Waarschijnlijk struinen jullie hier rond omdat jullie zin hebben om jullie liefde te vieren. YES! Wat een fantastisch mooi voornemen!

Maar, mag het een beetje anders dan anders? Zullen we samen een ceremonie vol liefde bouwen, maar de zuurstokroze clichés achterwege laten? Fijn!

Wat mij betreft is het heel simpel:

Of jullie nu officieel willen trouwen of juist niet, of jullie nu op zoek zijn naar een klassieke trouwceremonie, een festival-bruiloft op blote voeten, een jubileum te vieren hebben, een intiem samenzijn met familie en vrienden voor ogen hebben, of wat dan ook: ik garandeer jullie de ceremonie van jullie leven, met álles erop en eraan. Want de liefde vieren is het mooiste wat er is en verdient de vólle aandacht.

Bruisend liefdesfeest
Een liefdesfeest hoort wat mij betreft bruisend en levendig te zijn, met een professionele ambtenaar of spreker die met de juiste woorden en de juiste toon het liefdespaar centraal stelt. Dat vraag om timing, humor, improvisatievermogen en gevoel voor sfeer. Voor mij voelt dat als iets vanzelfsprekends en ik beschouw het als een grote verantwoordelijkheid en eer om zo’n ceremonie te mogen leiden. Kom maar op!

Ik ben professioneel spreker met een achtergrond in de wereld van theater & film, en ik vind het leuk (en echt broodnodig!) om met een frisse blik naar het fenomeen trouwceremonie te kijken.

Ik realiseer me heel goed dat alle aanwezige gasten jullie veel beter kennen dan ik en dus ook veel meer over jullie weten dan ik. Voor mij is de uitdaging dan ook om ervoor te zorgen dat ik, naast natuurlijk een uiterst herkenbaar en sprankelend verhaal over jullie, ook iets verrassends te vertellen heb. En dat gaat lukken, beloofd!

Half werk bestaat voor mij niet. Ik stort me met hart en ziel in elk liefdesverhaal en mijn ceremonies onderscheiden zich door energie, eerlijkheid, interactie, pit, scherpe humor en een juiste dosis relativering.

Balans
Daarnaast is mijn kracht dat ik altijd zoek naar de juiste balans tussen humor en ernst in een ceremonie. Want hoe mooi en vrolijk een dag van liefde ook kan zijn, soms spelen er tegelijkertijd vervelende dingen of denk je juist ook aan diegene(n) die er om wat voor reden dan ook niet bij kunnen zijn. Ik zoek in dat geval graag samen met jullie naar een gepaste manier om daarbij stil te staan, zonder dat de ceremonie daardoor zwaar zal aanvoelen.

Als jullie willen weten of jullie datum nog vrij is, stuur me dan even een mailtje. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met jullie op en zal ik jullie informeren over de kosten die bij jullie wensen horen.
Voor meer informatie verwijs ik jullie heel graag door naar mijn website of Instagram!

Vier de liefde!

Fotocredits:
Bas Hermsen Fotografie; Oh Beautiful World; Flexmi Fotografie; Liefdesmomenten; Authentic Memories; Leentjeloveslight; Kreativ Wedding; Paulina Sliwka Photography

Bekijk website
+10 Afbeeldingen

Vraag informatie aan

Beoordelingen


36 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Jannemiek & Mike

Op 13 dec 2023

WAT WAS JE FANTASTISCH! Charlotte heeft onze ceremonie echt compleet gemaakt. Van begin tot eind heeft ze altijd contact met ons gehouden, ze heeft zoveel passie voor het vak en dat is echt ontzettend mooi om terug te zien. De ceremonie was in 1 woord GEWELDIG! Wat hebben we hard gelachen en stiekem ook een klein traantje weg gepinkt, Charlotte heeft het verhaal zo ontzettend mooi in elkaar gezet dat het echt helemaal bij ons paste. Super bedankt voor deze mooie woorden op onze bruiloft, dit vergeten we echt nooit meer. Mocht je nog opzoek zijn naar een BABS zoek dan vooral NIET verder en neem contact op met Charlotte! Daar ga je geen spijt van krijgen! Liefs van een heel gelukkig bruidspaar!

Dirk & Linda

Op 13 dec 2023

Hoe kan je het woord fantastisch nog mooier maken? Verzin het en die woorden zijn voor Charlotte. Als je gaat trouwen en je hebt een Babs nodig of je hebt een spreker nodig voor een ceremonie, dan zit je met Charlotte helemaal goed. Charlotte heeft onze ceremonie 2.0 helemaal compleet gemaakt. Haar woorden zijn persoonlijk, humoristisch en ook ontroerend. Iedereen betrekt ze bij de ceremonie. Tijdens de ceremonie had Charlotte een grote verrassing voor ons, Khalil Toumi speelde ons nummer “Simpelweg gelukkig zijn” van Guus Meeuwis. De entourage op strand , de zonsondergang, de gasten, muziek van Khalil Toumi en de woorden van Charlotte, het kon niet beter! Charlotte en Khalil onwijs bedankt, over 25 jaar doen we het dunnetjes over.

Leo & Iris

Op 13 dec 2023

We wilden vooral geen té zoetsappige of saaie ceremonie, maar juist een vlotte, leuke ceremonie vol humor, waar nog lang over nagepraat zou worden. Nou, dat hebben we gekregen! Lieve Charlotte, wat heb je dit fantastisch gedaan! Naderhand kregen we veel leuke reacties van onze gasten. Ook vóór onze grote dag was het erg fijn om met Charlotte voor te bereiden, met hilarische contactmomenten tussendoor. Door jouw humor (en timing), energie en gewoon een pakkend verhaal moeiteloos kunnen vertellen, hing iedereen aan jouw lippen. Super bedankt voor de onvergetelijke ceremonie!

Carolien & Bart

Op 13 dec 2023

Charlotte heeft onze dag gemaakt. Ze was de hoofd act waarbij ze niet de hoofdrol speelde maar ons en onze familie & vrienden liet stralen. Haar woorden waren raak vanaf de eerste zin. De grap werd niet geschuwd en de liefde werd in alle glorie gevierd. Het was een feest. Ook om haar te leren kennen en het proces vooraf. Het waren keer op keer cadeautjes om zo met de liefde bezig te zijn. Dankzij Charlotte hebben we een herinnering die we voor eeuwig zullen koesteren. Ze zit voor altijd in ons hart.

Judith & Remco

Op 13 dec 2023

Lieve Charlotte, vlak nadat Remco mij ten huwelijk had gevraagd, kwam ik een filmpje van jou tegen op Instagram en voelde ik direct: jij moet ons trouwen! En zoals ik de dag vóór ons huwelijk al tegen je zei: het was meant to be dat jij op ons pad kwam en ons zou trouwen. Wat een geweldige, liefdevolle, eerlijke, mooie, humoristische trouwceremonie met een lach én een traan heb jij gemaakt van ons levens- en liefdesverhaal. Geweldig knap hoe jij onze input hebt gecombineerd en verwerkt met de input van onze getuigen, ouders, familie en vrienden. Alles sloot zó prachtig en naadloos op elkaar aan. En niet alleen wij hebben zitten genieten op ons trouwbankje onder die prachtige boom in Bunnik, ook onze gasten waren laaiend enthousiast over jou! Het contact met jou was fijn, warm en persoonlijk (ik kan me die keer dat je me belde om even van ‘vrouw tot vrouw’ te praten nog heel goed herinneren) en het voelde alsof we je al jaren kenden en goede vrienden waren. Jij hebt onze dag onvergetelijk gemaakt en daar zijn we je ongelooflijk dankbaar voor. En hoewel je zelf aangaf dat deze review geen ‘moetje’ is, vind ik dat iedereen MOET weten dat ze jou voor die ene speciale dag in hun leven moeten hebben!

Daniëlle & Mark

Op 13 dec 2023

Tijdens de receptie bestonden de felicitaties standaard uit 3 zinnen: gefeliciteerd, wat zien jullie er prachtig uit en wat is Charlotte goeeed zeg! Haha! Letterlijke elke gast (63) was positief over Charlotte en ze hebben helemaal gelijk, Charlotte is ook top! Het voortraject verliep heel leuk en soepel en de ceremonie was echt een feestje, we hebben erg veel gelachen. Charlotte steekt veel tijd in het vergaren van informatie over het bruidspaar, zowel via het bruidspaar zelf, als via de ouders en getuigen. We hadden het niet beter kunnen wensen!

Helene & Mike

Op 13 dec 2023

Charlotte was een van de beste keuzes die we hebben gemaakt voor onze bruiloft. Toen we op zoek gingen naar een trouwambtenaar voor onze (Engels/Frans/ Nederlandse) bruiloft, waren we meteen verliefd op Charlotte’s profiel, haar instelling en het feit dat haar Engels fantastisch is (haar Franse uitspraak is ook geweldig!). Nadat we haar hadden ontmoet, aarzelden we niet en hadden we het gevoel dat we in goede handen waren. Het was een absoluut feest om onze huwelijksceremonie met Charlotte te plannen, zelfs al moesten we onze bruiloft een paar keer verzetten. Charlotte is enthousiast, aardig, grappig, makkelijk in de omgang en zoveel meer! Ze maakte onze ceremonie tot het absolute hoogtepunt van onze dag en we hadden ons geen beter begin van onze viering kunnen wensen. Elke gast was dol op de ceremonie; de grappen, de verhalen maar ook de perfecte balans van een liefdesfeest zonder te lief te zijn. Het was

Roy & Maxine

Op 13 dec 2023

Een onvergetelijk ervaring en overweldigende reacties! Dat is wat Charlotte al onze gasten en onszelf heeft bezorgd op deze bijzondere dag. Onze babs heeft ons verhaal omgetoverd tot een liefdes sprookjes verhaal. Er zijn veel emoties naar boven gekomen, er is gelachen en gehuild. Iedereen had nog langer naar Charlotte willen luisteren. Met het uitgebreide pakket is het mogelijk om naast je getuigen, speciale familie leden en/of vrienden ook hun verhaal te laten vertellen. Dit is echt een aanrader. De samenwerking met Khalil is een absolute must, de muziek ondersteunt de woorden van Charlotte. Zo komt er nog meer beleving op de ceremonie. Wij zijn super tevreden over Charlotte.

Effi & Arjan

Op 13 dec 2023

Wauw, wauw, wauw wat heeft Charlotte niet alleen onze ceremonie, maar ook onze hele dag compleet gemaakt! Wat een prachtig verhaal, wat een ontroering en wat een feest! Alleen al de gesprekken met Charlotte naar de dag toe waren heel bijzonder: zo warm, liefdevol, enorm betrokken en grappig. Ze overtrof in alles onze verwachtingen! Wat een ongelooflijk fijn en mooi mens ben je Charlotte en zoveel dank voor alles op deze voor ons zó bijzondere dag!

Harold & nicky

Op 13 dec 2023

Wat een kado om Charlotte als trouwambtenaar te hebben. Geen saaie ceremonie vol clichés, maar een gezellig, vrolijk feest, persoonlijk en vol humor, verpakt in een trouwfeest. Wij zijn net zo niet-zoet als Charlotte, maar toch waren er tranen van ontroering én van het lachen. Zowel bij ons als bij onze gasten. Bij de borrel ging het bij iedereen uitgebreid over die ontzettend leuke trouwambtenaar en unieke ceremonie. Ik gun iedereen een Charlotte!

Ilse & Matthijs

Op 13 dec 2023

Charlotte is de leukste, beste Babs die je je kunt wensen. Charlotte heeft onze ceremonie op een prachtige, persoonlijke, liefdevolle en grappige manier neergezet. Haar verhaal tijdens onze ceremonie heeft zoveel mensen geraakt, maar heeft vooral bij ons een heel speciaal plekje in ons hart gekregen. Ze heeft het echt zo knap gedaan! Er wordt nu, een paar weken na de bruiloft, door alle gasten nog steeds vol lof over Charlotte gesproken. Ze heeft echt indruk gemaakt.. Charlotte is zo’n leuk, fijn persoon, het voelde vanaf het eerste moment al vertrouwd en de avond met haar was erg gezellig. Alsof we haar al jaren kenden, zo voelde het.. Charlotte als onze Babs is een van de beste bruiloft-keuzes geweest. We zouden haar echt aan iedereen willen aanbevelen.

Ton & Maartje

Op 13 dec 2023

Dat wat vaak het saaiste onderdeel van een trouwerij is, de ceremonie, was nu absoluut het hoogtepunt. Charlotte heeft ons enorm verrast met haar super persoonlijke, liefdevolle en geestige speech. We hebben ENORM veel gelachen. Als je echt een feest wilt maken van de ceremonie, en je je ceremonie ook wilt onthouden van moment tot moment, dan raad ik je Charlotte echt aan. Doen. Gewoon doen. Het is het meer dan waard!

Cathelijne & Joost

Op 13 dec 2023

Deze vrouw is in een woord fantastisch! Charlotte heeft met de ceremonie de bruiloft naar een nog hoger niveau getild. Ze heeft ons in haar speech precies weten te omschrijven zoals we zijn en onze liefde naar elkaar prachtig vertolkt met een enorme dosis humor. Ook wist Charlotte goed en flexibel om te gaan met gevoelige onderwerpen en wijzigingen op het laatste moment. Echt een topper! Oja en ook zo ontzettend enthousiast, dat je niet anders kan dan hier helemaal in mee te gaan. Wij zijn fan!

Manon & Floris

Op 13 dec 2023

12 Maart was de dag dat het moest gebeuren. Geen ellenlange toespraken of historische feiten over mooie gebouwen verspreid over een lange dag. Nee wij wilden een uur waarin de kern van onze liefde keihard geraakt zou worden met de mensen die ons lief zijn erbij. En dat is dankzij Charlotte (meer dan) gelukt! Het hele (voor)traject vonden wij minstens zo spannend als de dag zelf, maar na de eerste kennismaking met Charlotte voelden wij niets dan vertrouwen dat het goed zou komen. Vooral haar oprechte interesse in onze verhalen, beweegredenen en motivatie voor ons huwelijk maakte het voor ons al een feest het hierover te hebben in de voorbereiding. Charlotte is geïnteresseerd en je merkt aan alles dat ze ervaren is, het goed wil doen, maar ook absoluut kan relativeren. In de voorbereiding is ze zo grondig te werk gegaan, dat iedereen die aan haar voorbereiding heeft bijgedragen het gevoel heeft dat alle goede dingen gezegd zijn tijdens de ceremonie, zo knap! Voor ons was het erg bijzonder om een compleet verhaal over onze liefde, zonder het te idealiseren, te horen op zo een sprankelende en pakkende manier. Als we de filmpjes nakijken, raakt het iedere keer weer. De aandacht voor en de rol die onze kinderen in de ceremonie hadden was ook perfect. Conclusie is dat het voor ons niet beter en vooral niet passender had gekund. Nogmaals dank je wel Charlotte!

Patrick

Op 07 dec 2023

Charlotte is in een woord geweldig. Ze is enthousiast, vrolijk en maakt heel makkelijk contact. Van kennismakingsgesprek tot de ceremonie, het voelt alsof je beste vriendin praat. Ze heeft een prachtig verhaal gemaakt en we hebben enorm gelachen. Charlotte weet de perfecte balans te vinden tussen humor, een plaagstootje/'steek onder water' en natuurlijk het vieren van de liefde. Iedereen heeft met veel plezier geluisterd en meegelachen, en wij nog het meest! Zoek niet verder als je een trouwambtenaar wilt die een ceremonie laagdrempelig, luchtig maar vol mooie woorden neerzet.

Caroline

Op 07 dec 2023

Charlotte is een fanatische trouwambtenaar. Ze luisterde goed naar onze wensen en heeft een heel mooi verhaal voor ons gemaakt. De gasten hebben ervan genoten en waren erg enthousiast. Er werd onwijs veel gelachen. Super super super bedankt Charlotte voor het fantastische moment wat je ons hebt gegeven!

Jeroen & Rinske

Op 07 dec 2023

Op zoek naar een écht toffe, oprecht betrokken trouwambtenaar die jullie mooiste dag laat knallen en stralen dankzij een onvergetelijke, originele en persoonlijke ceremonie? Dan ben je bij Charlotte 100% aan het juiste adres. Niet verder zoeken, zonde van je tijd. Met Charlotte wordt het gegarandeerd een prachtige ceremonie. Wij zijn fan!

Jeanette

Op 07 dec 2023

Charlotte was direct oprecht geïnteresseerd in ons en in ons verhaal in de voorbereiding, waardoor ze ons verhaal om heeft kunnen zetten in een prachtige persoonlijke ceremonie. Ze heeft echt iets moois toegevoegd aan ons trouwfeest, waar we nog veel van hebben nagenoten. Door de manier waarop ze de voorbereiding deed hadden we het volste vertrouwen dat het goed zou zijn. Hierdoor konden wij alles over ons heen laten komen en er volop van genieten. Ze boeit meteen als ze begint en heeft interactie met zowel ons als met de gasten. Door afwisseling van serieus en grappig blijft iedereen geboeid in ons verhaal. Voor de gasten leek het dat Charlotte een huisvriendin van ons was, omdat haar woorden zo enorm goed aansloten bij wie wij zijn en bij wat wij belangrijk vinden.

Myriam

Op 07 dec 2023

Na wat googelen op "ceremonieel spreekster" kwamen we bij Charlotte terecht. Na ons eerste kennismakingsgesprek waren wij direct enthousiast. We kregen een paar dagen bedenktijd maar hebben haar direct teruggebeld om te laten weten dat we het helemaal zagen zitten. En ze heeft het meer dan waar gemaakt. We trouwden als verrassing dus niemand van onze vrienden en familie wist ervan af. Charlotte moest het dus met enkel onze input doen en heeft er een heel mooi, grappig, liefdevol verhaal van gemaakt. Daarnaast heeft ze speciaal voor ons haar viool afgestoft. Onze gasten dachten dat ze zouden gaan genieten van een miniconcert maar toen ze de weddingmarch inzette wist iedereen genoeg.. Ze waren aanwezig op een bruiloft. Alleen maar leuke reacties gekregen en ook de fotograaf en het muziekduo vroegen om Charlotte haar visitekaartje (zegt genoeg volgens mij) En mijn schoonvader heeft haar na afloop bijna plat geknuffeld!

Inge

Op 07 dec 2023

Wat hebben wij genoten van de ceremonie op onze bruiloft! Charlotte was echt fantastisch! We hadden hoge verwachtingen, maar het was echt nog veel mooier dan we hadden gehoopt. Charlotte is open en oprecht en brengt haar verhaal met zoveel enthousiasme, humor, plezier en liefde. Én ze heeft ook nog ruimte voor interactie met de gasten. We hebben zóveel complimenten van onze familie en vrienden ontvangen. Het was echt een feestje!

Sanne & Stijn

Op 07 dec 2023

Te gek, fantastisch... stop met zoeken, want hier is je trouwambtenaar. Wat een verademing, geen trouwambtenaar die over de geschiedenis van het pand lult en je naam niet kan uitspreken. Liefde, verdriet, humor en dat verpakt en verwoord in zo'n goed verhaal over jou ontmoeting, jou leven en zelfs de toekomst. Ze heeft onze dag geopend samen met 'haar' Khalil (live ceremoniemuziek). Deze had niet beter kunnen beginnen.

Babs

Op 07 dec 2023

Charlotte heeft van onze ceremonie een groot feest gemaakt! Naast onze mooie gekleurde bloemen, straalde onze fantastische BABS die ons verhaal in geur en kleur vertelde aan de gasten. Serieus, plezier, grappen, het verleden en de toekomst Charlotte wist alles te raken. Wij zijn zo blij met haar, zo dankbaar dat ze naast ons stond. Geen saaie ceremonie, maar liefde vieren dat doe je met Charlotte. Liefs, Christiaan & Babs (de andere Babs, die dus gekust moest worden haha!)

Floor

Op 07 dec 2023

Charlotte was niet alleen onze babs maar Charlotte maakte onze dag met haar ceremonie een ware belevenis! De tijd, energie en betrokkenheid is bijzonder en dat straalde (!) er vanaf! Los van de enorm hoeveelheid positieve reacties van de dag gasten waren we zelf enorm blij en echt verrast door Charlotte! Een dikke 10 als je een écht persoonlijk liefdes feestje wil met dosis humor!

Vivian

Op 07 dec 2023

Toen ik ten huwelijk werd gevraagd en corona voorbij was zijn wij direct opzoek gegaan naar een ceremoniespreken. Iemand die verbindingen maakt met en tussen onze dag gasten en waar gelachen wordt. Via internet zijn wij gaan zoeken en kwamen al vrij snel de Crossfit foto van Charlotte tegen. Dit was direct liefde op het eerste gezicht! Wat is Charlotte een geweldig mens, gelukkig was de liefde wederzijds, Yessss. Charlotte is attent, enthousiast, zorgvuldig, heeft gevoel voor humor (ze is echt heel grappig en dat is niet gespeeld) en weet de verbinding te maken met de dag gasten. Wij waren overweldigend verrast van haar speech en wij niet alleen, ook onze daggasten hebben enorm gelachen. Charlotte heeft echt interesse en is betrokken, dit merkte wij aan alles; dat zij met liefde en vol enthousiasme haar speech heeft geschreven, de humor ontbrak zeker niet en met een lach en een traan vloog de speech voorbij. Gelukkig hebben we de speech zwart op wit meegekregen. Haar gevoel voor humor zorgde ervoor dat we Charlotte meteen heb geboekt voor als ik 80 jaar word (dat is over 19 jaar). Dan lopend achter een rollator en met net iets te dikke billen van de roze Cadillac ‘s. Charlotte wij zijn jou onwijs dankbaar voor de onvergetelijk dag. Wat ben je toch een verschrikkelijk leuk mens, Whow!

Tanya

Op 07 dec 2023

Lieve Charlotte, Wauw, wat waren wij blij met jou! Samen met Khalil heb jij onze ceremonie naar een next level getild. Wat een fantastische woorden hebben wij van jou mogen ontvangen op onze grote dag. De liefde vieren, dat is wat jij het liefste doet, maar wat ben jij een fantastische host van deze liefdesfeestjes. We hebben gehuild, gelachen en geschaterd tijdens de ceremonie. Ik gun iedereen een ceremonie door jou verwoord, waarbij het oké is om verdriet toe te laten en in dezelfde minuut te schateren. Dus lieve mensen, op zoek naar een toffe Babs? Zeker Lot bellen en dan gaat het meer dan goed komen!

Jolanda

Op 07 dec 2023

Charlotte heeft onze bruiloft super speciaal gemaakt, de vraag die we vaak kregen van onze gasten:“ is Charlotte jullie vriendin”. Dat zegt al genoeg! Zij heeft alles zooooo knap verwoord en eigen gemaakt!! 1000 maal dank!

Mandy

Op 07 dec 2023

Door Charlotte was onze ceremonie een groot succes. Ze heeft zich echt ingeleefd in ons verhaal en wist dit op een warme en heel grappige manier te brengen. Alle gasten hebben een traantje gelaten maar ook heel hard gelachen. Onze gasten waren een combinatie van Belgen en Nederlanders. Na afloop hebben wij vaak gehoord dat dit de mooiste ceremonie was die men ooit had bijgewoond. Wij gunnen iedereen die gaat trouwen Charlotte!

S. Sanders

Op 07 dec 2023

Onze kers op de taart! Dat was Charlotte zeker voor ons op onze mooie dag! Charlotte weet hoe ze er een hele mooi, persoonlijk, grappig, emotioneel verhaal van te maken. En dat doet ze met zo veel passie en liefde. Bij het eerste contact voelde het meteen goed. En ook het gesprek dat we samen gehad hebben was zo leuk. Net als de contact momentjes tussendoor via de app. En dan de dag zelf zo genoten! Dus als je die kers zoekt voor op jullie bruiloft... Dan is Charlotte degene die jullie zoeken.

Jacomien & Raphael

Op 07 dec 2023

Vrienden en vriendinnen zeggen altijd dat je trouwdag, de mooiste dag van je leven is(ook al hebben ze kinderen ;) Ik moet eerlijk bekennen, ik kan me geen mooiere dag voorstellen. Wat was het hoogtepunt van die dag (by far)? De ceremonie die geleid werd door Charlotte. Ongekend hoe ze in ons leven gedoken is en hoeveel plezier wij daaraan beleefd hebben. Niet alleen wij, maar ook de mensen om ons heen. Charlotte is iemand waarbij het heel makkelijk is om jezelf open te stellen. Ikzelf ben iemand die zichzelf erg moeilijk of moeizaam openstelt. De kennismaking en verdere afspraken voelden erg vertrouwd. Wij zagen onze levens aan ons voorbij flitsen. Het verleden, het heden en een aangename verrassing aan het eind. Ik kan alleen maar hopen en dromen dat dat ons gegund is. Ik zou feestjes en jubilea willen vieren om weer te mogen genieten van een slim, grappig, mooi en soms toch wat traditioneel relaas van Charlotte. Natuurlijk raden we haar aan bij al onze vrienden/familie/kennissen.

A. Pater

Op 07 dec 2023

Charlotte is van absolute meerwaarde geweest in zowel de aanloop naar als op onze huwelijksdag zelf. Je kan zien dat ze echt passie heeft voor het werk wat ze doet. Ze heeft erg veel tijd en moeite genomen ons te leren kennen door persoonlijk contact en gesprekken met dierbaren. Deze voorbereiding in combinatie met haar enthousiasme en uitstekende gevoel voor presenteren maakt haar de perfecte trouwambtenaar.

Marco

Op 07 dec 2023

Charlotte heeft van onze bruiloft geen ervaring, maar een beleving gemaakt. Een mix van oprechtheid, authenticiteit, betrokkenheid en vooral humor! Zij wist onze gasten mee te nemen in het verhaal van twee mensen die elkaar op een bijzondere manier ontmoetten tot de dag van vandaag dat zij elkaar nooit loslaten. Daarnaast had zij bij ons een extra rol om tijdens onze vakantie op Ibiza een voorzet te geven bij het huwelijksaanzoek! Een fantastische trouwambtenaar die oprecht betrokken en geïnteresseerd is in ons verhaal. Dank voor alles.......

Thomas

Op 07 dec 2023

Beste lezer, hier de bruidegom. Wij wilden graag een mooie, grote bruiloft met witte jurk, taart & bubbels en een uitgebreide toespraak. Mijn grote vrees was een zuurstok-roze, kleffe ceremonie. Gelukkig vonden wij Charlotte! Met haar vlotte, grappige, intelligente, down-to-earth manier van spreken en een goed gestructureerd, pakkend verhaal maakte zij van onze trouwdag de mooiste dag van ons leven. Dus, vrees niet langer voor die ceremonie. Kies Charlotte als jullie ambtenaar en het komt allemaal helemaal goed! Beste Lezer, hier de bruid. Ik kan bovenstaande enkel bevestigen! Charlotte heeft echt een hele leuke manier van vertellen en wist over de liefde te spreken zonder dat het te zoetsappig werd. Ze wist met onze eigen informatie en die van anderen een speech te geven waarin we onszelf goed herkenden, waar we om konden lachen en waar we echt van hebben genoten. Vanuit ons alleen maar lof voor haar werk, en we weten op basis van de reacties van onze gasten dat ook zij erg onder de indruk waren!

Hanneke

Op 07 dec 2023

Dankzij Charlotte was onze ceremonie het hoogtepunt van onze trouwdag. Haar speech was warm, liefdevol, ontroerend, humoristisch, persoonlijk, herkenbaar en werd met veel flair gebracht. Charlotte had heel goed begrepen wat voor ons belangrijk was en zij raakte dan ook precies de juiste snaar. Charlotte kan een mooie balans creëren tussen grappige en ontroerende momenten waardoor de ceremonie voor alle aanwezigen een feestje was. Kortom, Charlotte maakt het verschil!!

Marloes

Op 07 dec 2023

Vanaf het moment dat we Charlotte voor de eerste keer spraken, wisten we het meteen; dit wordt een feestje met haar! Charlotte is enthousiast en betrokken. Zij heeft onze trouwdag écht onvergetelijk gemaakt. Hoe zij onze gesprekken en de woorden van onze vrienden en familie heeft kunnen verpakken in zo’n onwijs mooi verhaal, is onvoorstelbaar. Van humor tot emotie, álles heeft ze geraakt. En precies zoals wij het wilden. We lezen haar mooie verhaal nog graag terug en zijn dan weer even terug op 10 december. Lieve Charlotte, nogmaals onwijs bedankt voor alles.

Frank & Lisanne

Op 07 dec 2023

Charlotte heeft een prachtige, ontroerende en humoristische en onvergetelijke bijdrage geleverd aan onze trouwdag (en aan de voorbereidingen). Charlotte is betrokken, attent en weet een prachtig verhaal neer te zetten. Vrienden, ouders en getuigen werden betrokken in de ceremonie en werden regelmatig gequote. Dat zorgde ervoor dat de daggasten zich erg betrokken voelde bij de ceremonie. Dit was de mooiste ceremonie die ik ook ooit heb gezien, zeiden veel van onze daggasten. Daar sluiten Lisanne en ik ons volledig bij aan. Het was iedere euro meer dan waard.

Nicky

Op 07 dec 2023

Wat is het belangrijkste moment van je huwelijk? Of moet ik zeggen: liefdesfeest. Juist. De ceremonie! En wil je dat deze echt een onvergetelijke indruk maakt, boek dan Charlotte. Dan weet je zeker dat jij EN je gasten daar nog lang over na zullen praten. Want ze heeft humor, is spontaan, improviseert waar je bij staat, echt een energieke bruistablet. En dat paste zo goed bij ons. Op basis van de persoonlijke intake, schrijft ze een weergaloos verhaal, spreekt ze met de door jou uitgekozen mensen en weet op de dag iedereen te beroeren. Ze besteedt echt aandacht, tijd en liefde aan jouw dag en helemaal op haar eigen manier. Daarin communiceerde ze snel en toegankelijk in de appgroep die ze met ons samen had opgericht. En waar het niet alleen meer over trouwen ging, maar ook goede muziek werd uitgewisseld om op te dansen. Het voelde alsof een bekende ons trouwde, maar dan wel echt knetter professioneel. Boek deze vrouw en ze maakt van het belangrijkste moment van je huwelijk een feest ❤️

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation