Buitenplaats Elisabeth Een idyllische plek verborgen aan de bosrand.

Buitenplaats Elisabeth Buitenplaats Elisabeth
Buitenplaats Elisabeth Vraag informatie aan
Doornseweg 15
3931 MH Woudenberg

Trouwen bij Buitenplaats Elisabeth

Buitenplaat Elisabeth is gelegen op het  nationaal park van Utrechtse Heuvelrug Landgoed den Treek. Een idyllische plek verborgen aan de bosrand.

Buitenplaats Elisabeth is een unieke plek waar met liefde en aandacht alles een vorm gegeven is . De landschapstuin met daarvan grenzend het bos straalt een bepaalde rust uit die bij veel mensen een gevoel van verwondering geeft. 

Het guesthouse is heel romantisch , een liefdesnestje  met een sauna en een prachtige veranda waar je samen op de lounge bank kunt liggen en uitkijkt op het bos.  Alles is ingericht met leuke details die je het gevoel geven van warmte en gezelligheid. De koelkast is gevuld met lekkernijen , zodat je na je bruidsnacht heerlijk kunt ontbijten. 

De landschapstuin is romantisch ingericht met verschillend kamers in het groen een vijver waar je heerlijk kunt vertoeven op de vlonder of zittend aan een prachtige Belgische zoetstenen tafel met gietijzeren poten. Aan het einde van de tuin is een mooi taxus kring omringd door hele hoge taxus pilaren. Hier vindt vaak de ceremonie plaats. De paardenbak wordt gebruikt voor stretch-tenten die er een heel mooi geheel van maken. Romantisch in het wit , beschermend tegen teveel zon of regen.

De Vijverkamer is een ruimte waar je uitkijkt op de vijver en aan het einde van je bruidsdag heel gezellig is voor een laatste  glas wijn met de open haard aan en een klein groepje mensen.

Je leeft in feite even op een landgoed met herten, reeën, uilen, paarden, honden en kippen en 2200 hectare puur natuurgebied.

Willen jullie graag trouwen op een unieke locatie ? Mijn wens is mensen een mooie dag te geven en een prachtige herinnering voor later. 

Ik hoop je te ontmoeten en je verwonderd te zien raken van onze mooie plek .

Elisabeth.

Naast dat jullie een mooie dag kunnen organiseren op Buitenplaats Elisabeth kunnen jullie ook gelijk Honeymonen in eigen land;

Bruidsweekend van 3 overnachtingen - € 600,-

Langweekend - € 750,-

Week  - € 1000,-

Vraag informatie aan

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen voor Buitenplaats Elisabeth
Schrijf een beoordeling

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation