Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

BABS Jonquille Jullie zijn het stralende middelpunt tijdens die ene speciale dag!

3 beoordelingen Beoordeling plaatsen
BABS Jonquille Vraag informatie aan
Landelijk

Recht uit het hart, stralend en kleurrijk!

BABS Jonquille! Dat ben ik, een mens met een maatschappelijk hart, een luisterend oor en een gulle lach. Ik houd van mensen, het verhaal achter mensen en leg graag verbindingen. Met mijn passie en enthousiasme zal ik deel uitmaken van jullie huwelijksdag. Het glas is bij mij altijd halfvol. Al meer dan 20 jaar werk ik als ondernemer op het gebied van wijn. Veel levenservaring en altijd met een positieve inslag. Niet linksaf dan gaan we gewoon rechtsaf. Ergens een succes van maken, dat doe ik heel graag voor jullie! 

Tenslotte staan jullie in de spotlights op de dag én tijd die jullie wensen. Dit is de dag dat jullie JA zeggen tegen elkaar. Ik zorg ervoor dat je je op je gemak voelt. Mijn aanpak is recht uit het hart, stralend en kleurrijk. Met een persoonlijke voordracht voor het bruidspaar. De meeste informatie krijg ik van jullie zelf, maar ik kom heel graag in contact met familie, vrienden of eventuele kinderen. Zij kennen jullie veel beter en weten ongetwijfeld leuke details te vertellen die jullie mij niet hebben toevertrouwd. Ik gebruik woorden met emotie van geluk, van gemis of juist van het lachen. Heb je speciale wensen, wil je iets absoluut niet of juist heel graag, dat kan. Samen met jullie maak ik jullie trouwdag tot de allermooiste! 

Uniek voor de provincie Flevoland!

Naast Flevoland ben ik natuurlijk ook bereid elders in Nederland jullie trouwambtenaar te zijn. Neem contact met mij op, dan laat ik snel van mij horen. 

Kijk ook eens op mijn Instagram.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


3 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Frances

Op 27 oct 2022

Wij hebben een fantastische huwelijksceremonie gehad met BABS Jonquille. De gesprekken voorafgaand aan ons huwelijk waren super fijn en plezierig. Evenals het contact tussendoor, erg persoonlijk en ongedwongen. Dat maakt het dat Jonquille net wat extra's heeft als BABS, en wij zijn nog steeds zo blij dat zij ons huwelijk voltrokken heeft. De ceremonie was prachtig en heel erg bijzonder, het verhaal dat Jonquille over ons vertelde was zo leuk, mede door de verhalen van onze vrienden en familie die ze had benaderd en de grappige anekdotes die erin verwerkt waren, alles klopte! Wij kijken er met heel veel plezier op terug!

Jacqueline

Op 27 oct 2022

Vanaf het eerste contact met Jonquille was er direct een klik en waren wij er dan ook snel over uit dat Jonquille de juiste BABS voor onze speciale dag zou zijn! In aanloop naar het huwelijk hebben er gesprekken met ons en een aantal van onze dierbaren plaatsgevonden en Jonquille wist deze informatie in een prachtig sluitend verhaal te vatten, waar een perfecte balans van een lach en een traan in terug te horen was. Tijdens de voorbereiding over het verloop van de ceremonie stelde Jonquille veel vragen, luisterde ze aandachtig naar wat wij belangrijk vonden, dacht Jonquille met ons mee en daagde ons ook - op een prettige manier - uit om bepaalde zaken zoals bv. een huwelijksgelofte voorlezen mee te nemen. Ook heeft Jonquille de kinderen ontzettend fijn en leuk meegenomen tijdens de huwelijksceremonie en hebben ook zij hun eigen rol kunnen spelen om de dag extra bijzonder te maken. Wij kijken terug op een onvergetelijke dag waarin Jonquille een essentiële rol heeft gespeeld!

Yasmin

Op 27 oct 2022

Afgelopen week heeft Jonquille ons huwelijk voltrokken. Het was een prachtige ceremonie waar we met een enorm fijn gevoel op terug kijken. Jonquille neemt de tijd en maakt de ceremonie erg persoonlijk. Wij zijn super blij met Jonquille als Babs!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation