Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

BABS Jonquille Jullie zijn het stralende middelpunt tijdens die ene speciale dag!

6 beoordelingen Beoordeling plaatsen
BABS Jonquille Vraag informatie aan
Mevr. Jonquille Schepel
Landelijk

Recht uit het hart, stralend en kleurrijk!

BABS Jonquille! Dat ben ik, een mens met een maatschappelijk hart, een luisterend oor en een gulle lach. Ik houd van mensen, het verhaal achter mensen en leg graag verbindingen. Met mijn passie en enthousiasme zal ik deel uitmaken van jullie huwelijksdag. Het glas is bij mij altijd halfvol. Al meer dan 20 jaar werk ik als ondernemer op het gebied van wijn. Veel levenservaring en altijd met een positieve inslag. Niet linksaf dan gaan we gewoon rechtsaf. Ergens een succes van maken, dat doe ik heel graag voor jullie! 

Tenslotte staan jullie in de spotlights op de dag én tijd die jullie wensen. Dit is de dag dat jullie JA zeggen tegen elkaar. Ik zorg ervoor dat je je op je gemak voelt. Mijn aanpak is recht uit het hart, stralend en kleurrijk. Met een persoonlijke voordracht voor het bruidspaar. De meeste informatie krijg ik van jullie zelf, maar ik kom heel graag in contact met familie, vrienden of eventuele kinderen. Zij kennen jullie veel beter en weten ongetwijfeld leuke details te vertellen die jullie mij niet hebben toevertrouwd. Ik gebruik woorden met emotie van geluk, van gemis of juist van het lachen. Heb je speciale wensen, wil je iets absoluut niet of juist heel graag, dat kan. Samen met jullie maak ik jullie trouwdag tot de allermooiste! 

Uniek voor de provincie Flevoland!

Naast Flevoland ben ik natuurlijk ook bereid elders in Nederland jullie trouwambtenaar te zijn. Neem contact met mij op, dan laat ik snel van mij horen. 

Kijk ook eens op mijn Instagram.

Vraag informatie aan

Beoordelingen


6 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Marjolein

Op 23 oct 2023

Waar moet ik beginnen, Jonquille heeft zo'n prachtige, persoonlijke ceremonie neergezet. Haar manier van schrijven. Je voelt dat ze er zoveel liefde en aandacht in heeft gestoken. We hebben hele fijne momenten met elkaar gehad en ze heeft veel vrienden en familie benaderd. We waren erg verrast en vonden alles heel speciaal voelen.

Karin

Op 12 oct 2023

Toen Jonquille bij ons de eerste keer langs kwam was het meteen gezellig en een leuk gesprek volgde. Ook het contact in de loop naar de ceremonie was erg fijn. Jonquille heeft bij familie en vrienden informatie gevraagd op een leuke en prettige manier. De ceremonie was prachtig, met een grote lach en een traan. Ze heeft goed geluisterd naar ons verhaal en wat onze vrienden en familie over ons te vertellen hadden. Van onze gasten hebben we veel complimenten voor haar gekregen. Ook de manier hoe ze met onze twee meiden (8 en 10 jaar) is omgegaan en betrokken heeft bij de ceremonie was zo fijn. Mijn oudste dochter van 10 was erg zenuwachtig maar Jonquille stelde haar goed op haar gemak. Wat ook ontzettend leuk was dat Jonquille mij heeft leren sabreren, zodat ik na de ceremonie de champagne fles heb geopend met een sabreerzwaard. Wij zijn haar erg dankbaar voor hoe mooi ze onze ceremonie heeft vormgegeven. Jonquille is echt een topper!!

Jan & denise

Op 12 oct 2023

Babs Jonquille... Een vrouw die vanaf moment één in je hart zit. Het eerste contact is warm, vriendelijk maar vooral echt! Ze is enorm professioneel en toegewijd in haar werk. Ze zorgt ervoor dat ze de juiste woorden weet te vinden om de ceremonie werkelijk het mooiste onderdeel van je trouwdag te maken. Ze schakelt, voor het vinden van informatie voor deze woorden, niet alleen jullie als stel intensief in. Ze bevraagt, met toestemming, ook je netwerk waardoor het niet persoonlijker kan worden dan Jonquille het maakt. Wij zijn een samengesteld gezin, de manier waarop Babs Jonquille hiermee omging is fenomenaal en ontroerend. Twijfel je om Babs Jonquille te vragen op je bruiloft? Niet twijfelen maar DOEN. Ze zal het grootste cadeautje zijn op jullie dag

Frances

Op 27 oct 2022

Wij hebben een fantastische huwelijksceremonie gehad met BABS Jonquille. De gesprekken voorafgaand aan ons huwelijk waren super fijn en plezierig. Evenals het contact tussendoor, erg persoonlijk en ongedwongen. Dat maakt het dat Jonquille net wat extra's heeft als BABS, en wij zijn nog steeds zo blij dat zij ons huwelijk voltrokken heeft. De ceremonie was prachtig en heel erg bijzonder, het verhaal dat Jonquille over ons vertelde was zo leuk, mede door de verhalen van onze vrienden en familie die ze had benaderd en de grappige anekdotes die erin verwerkt waren, alles klopte! Wij kijken er met heel veel plezier op terug!

Jacqueline

Op 27 oct 2022

Vanaf het eerste contact met Jonquille was er direct een klik en waren wij er dan ook snel over uit dat Jonquille de juiste BABS voor onze speciale dag zou zijn! In aanloop naar het huwelijk hebben er gesprekken met ons en een aantal van onze dierbaren plaatsgevonden en Jonquille wist deze informatie in een prachtig sluitend verhaal te vatten, waar een perfecte balans van een lach en een traan in terug te horen was. Tijdens de voorbereiding over het verloop van de ceremonie stelde Jonquille veel vragen, luisterde ze aandachtig naar wat wij belangrijk vonden, dacht Jonquille met ons mee en daagde ons ook - op een prettige manier - uit om bepaalde zaken zoals bv. een huwelijksgelofte voorlezen mee te nemen. Ook heeft Jonquille de kinderen ontzettend fijn en leuk meegenomen tijdens de huwelijksceremonie en hebben ook zij hun eigen rol kunnen spelen om de dag extra bijzonder te maken. Wij kijken terug op een onvergetelijke dag waarin Jonquille een essentiële rol heeft gespeeld!

Yasmin

Op 27 oct 2022

Afgelopen week heeft Jonquille ons huwelijk voltrokken. Het was een prachtige ceremonie waar we met een enorm fijn gevoel op terug kijken. Jonquille neemt de tijd en maakt de ceremonie erg persoonlijk. Wij zijn super blij met Jonquille als Babs!

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation