Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

AllroundBruiloftDJ.nl Professionele en betaalbare DJ's voor op jullie bruiloft!

8 beoordelingen Beoordeling plaatsen
AllroundBruiloftDJ.nl Vraag informatie aan
Dhr. Koen van der Weijden
Landelijk

Welkom bij AllroundBruiloftDJ.nl

Waarschijnlijk gaan jullie binnenkort trouwen... Gefeliciteerd! 

Om van jullie avond een spectaculair feest te maken vind je bij ons de meest enthousiaste, professionele en betaalbare DJ's voor op jullie bruiloft! Mét of zonder apparatuur, of zelfs een DJ met saxofonist... Het is allemaal mogelijk! 

✔  Uw wensen centraal!

✔  Alleen professionele bruiloft DJ's!

✔  100% DJ Garantie!

✔  Certificaat "Keurmerk Trouwen"

✔  Gratis en vrijblijvende kennismaking

✔  Bruiloft DJ's door héél Nederland!

Hebben jullie straks een onvergetelijk bruiloftsfeest waarover jullie gasten nog lang napraten? Neem dan nu contact met ons op!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Machteld

Op 25 jul 2019

Koen heeft voor ons een spetterend bruiloft-feest gedraaid! Onze gasten waren leuk aan het dansen, hij wist prima het ene liedje in een ander over te laten gaan en zelfs na een redelijk lange 'pauze' ivm een quiz en presentaties van onze familie - had hij hierna direct iedereen weer in de feeststemming. De persoonlijke aanpak en het goede contact met Allround Bruiloft DJ konden wij ook echt waarderen. Geen praatjes, maar echt het goede werk! Je weet exact met wie je contact hebt en er wordt ook duidelijk naar de wensen geluisterd. Wij vonden het zeer fijn om met hen samen te werken!

Jaap

Op 17 jul 2019

Persoonlijke en professionele organisatie. Ontzorgde en verzorgde mooi trouwfeest met sympathieke en zeer kundige DJ Joeri Gorter. Zou zowel DJ als Allround Wedding DJ aanbevelen. Dank Koen, Remco en Joeri.

Tamara

Op 01 jul 2019

We hadden de Diamond show van Allround Bruiloft DJ geboekt met een aantal extra's als het sterrendoek, confetti shooters en een laser. Het was echt een geweldige en indrukwekkende show! Voor de openingsdans wilde we een low-fog machine die niet standaard was. Dit was geen probleem en Allround Bruiloft DJ heeft deze extern gehuurd en verzorgd. De communicatie verliep super en met DJ Joeri hadden we per WhatsApp direct contact waardoor in de laatste week voor de bruiloft nog snel geschakeld kon worden. De avond zelf was helemaal geweldig! Joeri draaide een mooie mix van verschillende stijlen naadloos aan elkaar en wist de dansvloer goed vol te houden. Met zijn enthousiasme is het ook een feest om naar te kijken. We hebben van veel mensen gehoord dat ze het een mooi feest vonden. Het einde was ook geweldig met de laser en de confetti shooters. Al met al een super feest en alles perfect verzorgd! Dikke aanrader!

Floris en Judith

Op 01 jul 2019

Wij hebben een geweldig bruiloftsfeest gehad en dat was voor een groot deel te danken aan allround bruiloft dj met dj Remco! De communicatie was erg fijn en de dj wist de sfeer er geweldig in te houden.

Tim & Sharon

Op 02 apr 2019

"Afgelopen vrijdag hebben wij een ge-wel-dig bruiloftsfeest gehad! Een avond om nooit te vergeten! Tot in de puntjes goed verzorgd; goede muziek, naar onze wens en een geweldige installatie aan licht wat het helemaal afmaakte. Echt super! Nogmaals heel erg bedankt!!!!"

Patrick & Chantal

Op 02 apr 2019

"Het was super! De dansvloer is niet leeg geweest en het was bere gezellig! We hebben echt superveel leuke reacties gekregen over de muziek! Niels bedankt voor je enthousiasme en ook nog voor de openingsdans, die was volgens mij ook goed gelukt ;).."

Dennis & Loekie

Op 02 apr 2019

10,0 "We hebben echt een super mooie dag gehad met als spetterende afsluiter ons feest in Paxx, waar DJ Jordy er super aan heeft bijgedragen dat het een onvergetelijk feest werd! In ieder geval bedankt voor de super medewerking!"

Jaap

Op 17 oct 2018

Om een lang verhaal kort te maken: we zijn heel erg tevreden over allround bruiloft DJ! De dansvloer heeft de hele avond vol gestaan, we hadden het niet beter kunnen wensen.

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation