Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Alberto Axu Couture Naar wens en op maat!

1 beoordelingen Beoordeling plaatsen
Alberto Axu Couture Vraag informatie aan
Slotlaan 28
3701 GL Zeist

Alberto Axu

Al 12 jaar is Alberto in de weer om dames van de mooiste jurken te voorzien. Wat klein begon in de garage van zijn ouders, is uitgegroeid tot een prachtige bruidszaak met jaarlijks een geweldige collectie nieuwe jurken. Wij geloven in liefde. Niet alleen de jurken zijn uitblinkers bij ALBERTO AXU Couture. Het advies is minstens zo belangrijk. De juiste trouwjurk maakt een vrouw nog mooier dan dat ze al is! Het concept van Alberto is simpel: Alle trouwjurken worden naar wens en speciaal op maat gemaakt! 

Ruim 400m2 bruidsmode

Onze bruidswinkel is gevestigd in het midden van het land, in het centrum van Zeist (Omgeving Utrecht). Met gepaste trots presenteren wij hier onze prachtige collectie trouwjurken & trouwpakken / maatpakken. Persoonlijke aandacht is bij ons vanzelfsprekend. In een ongedwongen, gezellige sfeer ontvangen Alberto en zijn stylistes jullie graag voor het passen van jurken en pakken. Wij nemen de tijd en de koffie wordt vers gezet!

Vraag informatie aan

Beoordelingen


1 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Nihal

Op 14 oct 2020

Als ik deze zaak en de medewerkers meer dan 5 sterren zou kunnen geven zou ik dat zeker doen! Wat een lieve mensen met een uitstekende service! Afgelopen zaterdag was onze grote dag en dankzij Alberto en zijn team voelde ik mij als een prinses. De liefste medewerkster Hosai wil ik nog speciaal bedanken.. dankzij haar was ik al heel snel uitgekomen bij mijn droomjurk. Niks was haar te veel. Ook Alberto's vader is superlief. Kortom een super zaak met super mensen en een super service! Echt een aanrader voor alle toekomstige bruidsparen

Schrijf hier jouw beoordeling

Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation