Welke.nl
Wellness

Helemaal ontspannen voor je huwelijksdag!

Een wellness behandeling en daarna helemaal ontspannen voor je huwelijksdag, wie wil dat niet? Zeker als je bedenkt wat er allemaal nog geregeld moet worden, kan dat geen kwaad!

lees verder

Wellness

Laat je inspireren

Moederdag vieren in de sauna

Neem je moeder lekker een dagje mee naar de sauna voor moederdag! Op moederdag zet je jouw mams in het zonnetje en bedank je haar voor het feit dat ze jouw moeder is, een rol die ze elke dag geweldig vervult.

Slapen als nieuwe bruiloftsworkout

Yep, je leest het goed: een dutje doen is dé nieuwe sportroutine om helemaal ready te worden voor je bruiloft. Je duikt niet thuis even je bed in, nee, het is een heuse teamsport. Er zijn speciale ruimtes om even helemaal tot rust te komen met behulp van een coach.

Gespannen? Help je hormonen een handje

Bij een moodswing of chagrijnige bui krijgen onze hormonen al snel op de kop. Het is waar dat je hormonen kunnen zorgen voor wisselende buien, ze regelen immers allerlei processen. Toch kun je zelf hormonen besturen en daardoor lekkerder in je vel zitten.

Ontspannend én gezond: elkaar masseren

Een massage betekent echt even tijd vrij maken voor elkaar. Maar wist je dat een massage ook echt gezond voor je is? Nog een reden om elkaar te verwennen met een ontspannende massage!

Dit kun je doen om je zenuwen de baas te blijven op je trouwdag

Spannend: de grote dag! Heb je in de aanloop naar je trouwdag al de bibbers en maak je je zorgen dat je op de dag zelf één brok zenuwen zult zijn? Ga dan aan de slag met deze belangrijke tip

Gezond eten voor de bruiloft

Als je al even bezig bent met bewust eten, dan weet je vaak wel wat je moet laten staan of welke gezonde dingen je juist vaker moet eten. Vooral in de week voor de bruiloft is het belangrijk dat je goed let op wat je inneemt. Check onze lijst voor een gezond lichaam en geest!

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation