Welke.nl
Rederij

Romantisch trouwen op het water

Een rederij is het aangewezen adres als jullie op het water willen trouwen. Houd je van zon, zee en frisse lucht? Van rivieren en meren? Dan is trouwen op het water echt iets voor jullie, vooral omdat je op veel schepen officieel kunt trouwen.

lees verder

Rederij

Laat je inspireren

Trouwen op een boot of rederij is fantastisch!

Op zoek naar trouwlocaties op een boot of rederij? Via Trouwen.nl kan je heel gemakkelijk de mooiste locaties op of nabij het water vinden. Ook al zoek je alleen een mooi uitzicht, via onze website vind je het grootste aanbod van trouwen op een rederij!

Trouwen op een boot in de Amsterdamse grachten

Hoe gaaf zou het zijn als jullie konden trouwen op de Amsterdamse grachten? Dat kan! Vanuit het gemeentehuis, waar je een prachtige ceremonie hebt gehad, stappen jullie zo op jullie trouwboot en dan kan het feest beginnen.

Mogelijkheden trouwen op een boot

Stel, jullie willen de bruiloft graag op een boot vieren. De trossen losgooien en de uitgestrekte zee opvaren. Letterlijk in het huwelijksbootje stappen. Verzekerd van een prachtig uitzicht en een exclusief feest. Alles kan dankzij de rederij!

Trouwen op een boot

Door heel Nederland, langs alle plaatsen die een rivier, meer of gracht bezitten, is het mogelijk om op deze manier te trouwen. Kort gezegd; praktisch overal.

Een rondvaart met de bruiloftsgasten

Een boot of schip inhuren om je bruiloft op te vieren is in één woord awesome. Een boot of schip inhuren om een tussentijds minifeestje te geven terwijl je na het geven van het jawoord naar de feestlocatie wordt gebracht... Fenomenaal.

Trouwlocaties in Rotterdam... super!

Deze selectie van trouwlocaties kunnen jouw mooiste dag onvergetelijk maken!  Ben je op zoek naar een locatie in Rotterdam? Haal hier je hart op en laat je verassen. Rotterdam is een stad vol bijzondere trouwlocaties. Kijk en kies jouw locatie voor de mooiste dag...

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation