Welke.nl

Jouw bruiloft, jouw stijl

Jouw bruiloft heeft ongetwijfeld een unieke stijl waar je wellicht al jaren over droomt. Je weet wat je wilt en stemt daar de keuze van je jurk en de bruidstaart op af. Een belangrijk aspect van jouw huwelijksdag is de decoratie van de trouwlocatie.

lees verder

Decoratie

Laat je inspireren

Something old, something new…

Ken je de oude Engelse tekst ‘Something old, something new, something borrowed, something blue and a silver sixpence in your shoe’? En ook wat ermee wordt bedoeld? We leggen het je graag even uit:

Bij een goed huwelijk horen groene planten

Uit onderzoek is gebleken dat mensen met een gelukkig huwelijk een huis vol met groene planten hebben. Oké, tjokvol is misschien een beetje overdreven, maar hoe meer gezonde planten je in huis hebt, hoe gelukkiger je bent met je huwelijk.

De leukste bruid en bruidegom stoel decoraties

Als het om decoraties gaat, zijn het de kleine details die je feest personaliseren en jouw bruiloft onvergetelijk maken. Zodra het cocktailuurtje ten einde is, ga je met de gasten naar de receptie, dus zorg ervoor dat jullie stoelen opvallen door die bruid en bruidegom stoelen met iets bijzonders te versieren.

Trouwen op een mooie paasdag

Onze winter was dit jaar nogal mild en de kans is groot dat het tijdens pasen best lekker weer is voor de tijd van het jaar. Een ideale dag voor een bruiloft... Met als thema natuurlijk pasen!

Heerlijk geurende lavendel-ideeën voor op je bruiloft

Ben je gek op lavendel? Lavendel is niet alleen een prachtige struik om te zien, de bloemen ruiken ook nog eens hartstikke lekker en je kunt lavendel op super veel verschillende manieren gebruiken. Ook op je bruiloft is lavende heel gemakkelijk te gebruiken, op meer leuke manieren dan je misschien denkt!

Hip: droogbloemen verwerken in je bruiloft styling

Droogbloemen zijn een tijd helemaal uit geweest, maar let op: ze zijn terug van weggeweest! Wil je de styling van jouw bruiloft helemaal van nu maken, kies dan voor een touch van droogbloemen.

Aan het laden...

End of content

No more pages to load

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation