Een vrijgezellenfeest: tips voor elk seizoen

Wat ga jij doen voor jouw vrijgezellenfeest? Of gaat je beste vriendin trouwen en ben jij diegene die het vrijgezellenfeest gaat organiseren? Met deze tips stel je voor elk seizoen een leuk programma samen.

Herfst


Wat is het prachtig buiten in dit seizoen! De kleuren van het najaar in het bos kunnen een prachtig decor vormen voor een leuke fotoshoot voor het hele gezelschap. Het leuke is dat je zo ook nog een tastbare herinnering aan deze bijzondere dag met alle vriendinnen hebt! Een back-up plan voor als het slecht weer is? Zoek alvast een mooie binnen-locatie voor de shoot!

Winter


Dit is het seizoen om lekker die schaatsen uit het vet te halen. Ga naar een schaatsbaan waar je ook schaatsen kunt huren voor diegenen die ze niet hebben. Een indoor skibaan is ook een goede optie voor als je gezelschap wel van een uitdaging houdt. Het voordeel hiervan is dat dit uitje altijd kan doorgaan ongeacht het weer. Natuurlijk hoort er warme chocomel (misschien met wat rum?) bij dit feestje!

Lente


Het voorjaar is de tijd van het nieuwe begin, van lekker genieten van de eerste warme zonnestralen, van samen smullen van een heerlijke paasbrunch. Choco-eitjes en advocaat op tafel voor de zoete trek! Heb je wat met dieren, bezoek dan een boerderij tijdens lammetjesdagen.. vertederend. Erg leuk in combinatie met een uitgebreide picknick. Zoek een mooie plek in de natuur, neem een goed gevulde mand mee en een leuk kleed: dat staat garant voor een middag kletsen, smullen en genieten van de frisse buitenlucht.

Zomer


Een vrijgezellenfeest in de zomer vier je natuurlijk op het strand! Een mooie wandeling, genieten van de zon in een strandtent met feestelijke cocktails en aansluitend een bbq… En in de late avond gezellig samenzijn rondom een vuurkorf met op de achtergrond het ruisen van de zee. Dit vrijgezellenfeest zal iedereen zich nog lang heugen!

Tekst: Daphne Doemges-Engelen
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation