Welke.nl
Afvallen

Snel afvallen in Limburg

Lekker afvallen Limburg. Het is niet het favoriete onderwerp van iedereen: sporten en diëten. Of je nu voor verbetering van je uiterlijk of van je conditie gaat, de professionals van onze pagina afvallen Limburg kunnen altijd helpen. Het is een stuk gemakkelijker... 

lees verder

Afvallen

Laat je inspireren

Is jouw partner gevallen op jouw lichaam of je gezicht?

Natúúrlijk is het innerlijk veel belangrijker dan het uiterlijk! Dat voorop gesteld. Maar tegelijk kijken we ook allemaal naar het plaatje. De een valt op blond, de ander heeft iets met mooi ogen. Zo hebben we allemaal onze voorkeuren. Onlangs werd onderzocht of mensen nu vooral op een mooi lichaam of op een aantrekkelijk gezicht vallen.

Kilo’s afvallen met het komkommerdieet

Een nieuw jaar met nieuwe voornemens en ook nieuwe dieetvormen. Dit keer het komkommerdieet, waarbij je kilo’s zou kunnen afvallen in slechts twee weken. Hoe werkt het en is het wel gezond? Wij bekeken alle voor- en nadelen van het komkommerdieet.

Snel wat kilootjes kwijt? Deze tips helpen je op weg!

Iedereen wil er stralend uitzien op de grote dag. Soms zit daar voor je gevoel een vetrolletje bij in de weg… Met deze tips kun je snel wat overtollige kilo’s kwijtraken!

Welk voedsel is goed voor onze hersenen?

We werken steeds meer met ons hoofd en hebben steeds meer aan ons hoofd. De samenleving is gericht op prestaties. Onze hersenen moeten dus elke dag weer presteren, soms zelfs wanneer we eigenlijk een rustmoment hebben. Dit soort voedsel stimuleert je hersenen en houdt ze gezond.

Eenzaamheid slechter dan obesitas

Single zijn is slechter voor je dan overwicht, zo kopt The Sun. Helemaal correct is dat niet, want het gaat erom dat eenzaamheid ervoor zorgt dat je minder gezond leeft. Daarnaast bestaat er ook nog zoiets als een ‘happy single’. Hoe zit het precies?

Nog wat kilootjes kwijt voor de bruiloft? Ga touwtje springen!

Moeten de groom of zijn bruid nog wat extra kilootjes kwijt voor de bruiloft? Koop een springtouw en oefenen maar!

Aan het laden...

Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation