Vrijgezellenfeest vieren op festival

Festivals zijn geweldig, maar het wordt nog vetter als je het kan combineren met je vrijgezellenfeest. Er is al muziek, een fijne sfeer en een heerlijke beat, er is drank en voldoende te eten en iedereen kan z’n eigen slaapplek meenemen. Wij zien geen nadelen!

Loveland-festival


Welk festival past er beter bij je vrijgezellenfeest dan het Loveland-festival? Midden in de zomer, zoals de meeste festivals, dus met heerlijk weer en een publiek dat zin heeft in een feestje. Een ongekend vrijgezellenfeest. Heerlijke frisse drankjes en lekkere hapjes, oppompende muziek maar ook voldoende plek om even bij te komen. Dit festival is in het Sloterpark in Amsterdam op 10 & 11 augustus. Check de line-up van het Loveland-festival en bestel tickets via de website www.loveland.nl.

Vrijgezellenfeest tijdens Lief-festival


Op 7 september vindt het Lief-festival weer plaats en dat kun je perfect combineren met je vrijgezellenfeest. De prijs is erg goed te doen, je hebt een hele vette dag met al je lieve vrienden en vriendinnen. Geniet van techno, funk, disco en deephouse op een prachtige plek in Utrecht. De aankleding van het festival is trouwens perfect voor een themavrijgezellenfeest. De line-up bekijk je op www.lieffestival.nl.

Met je vrijgezellenfeest naar Pinkpop


Wil je het allemaal iets groter aanpakken, dan neem je natuurlijk je vrienden mee naar Pinkpop voor je vrijgezellenfeest. Dat is in elk geval een feestje om nooit te vergeten. Pinkpop valt dit jaar op 8 t/m 10 juni in Landgraaf. In de line-up zien we alleen maar bekende namen, zoals we van Pinkpop mogen verwachten. Daar betaal je dan ook voor. Bestel tickets op www.pinkpop.nl.

Lowlands als vrijgezellenfeest


Een andere hele grote naam is natuurlijk Lowlands. Van 16 t/m 18 augustus ga je in Biddinghuizen helemaal uit je dak en doe je gewoon alsof het jouw feestje is. De kaarten zijn altijd super snel uitverkocht, dus wees er snel bij. Maak er je vrijgezellenfeest van en beleef het festival van je leven.

Festivalagenda


Nog geen festival uitgezocht voor je vrijgezellenfeestje? Er zijn er nog genoeg! Check de festivalagenda op www.festivalfans.nl/agenda

Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation