Welke.nl

Leuke opdrachten vrijgezellenfeest

gelegenheidskleding_selfie
Voor het vrijgezellenfeest is het misschien wel leuk om een aantal opdrachten te bedenken die jij met je vriendinnen kan gaan doen. Helemaal leuk is dat je er een prijsje aan koppelt. De winnaar wint dan een spannende beloning… Lees snel verder voor de leukste tips voor opdrachten op de vrijgezellenfeest!

moulin_rouge_vrijgezellenfeest

Sensationeel


Tegenwoordig hebben ook de vrouwen flink de smaak te pakken als het aankomt op een vrijgezellenfeest! Waar mannen ondeugende dingen uitvoeren gaan ook de vrouwen steeds vaker op zoek naar spannende en sensationele opdrachten voor het vrijgezellenfeest. Het wordt natuurlijk helemaal leuk wanneer je er een competitie van maakt. Denk bijvoorbeeld aan een workshop naakttekenen, waarbij het model uiteraard een knappe en gespierde jongeman is.

lapdance_vrijgezellenfeest
Laat het eindresultaat beoordelen door degene die de workshop geeft, hij of zij is namelijk objectief. De winnares wint bijvoorbeeld ’s avonds een etentje of, veel spannender, een lapdance van een knappe man! Het hoort er wel gewoon een beetje bij. Meer ideeën nodig voor opdrachten voor het vrijgezellenfeest? Lees dan snel verder.

barlesque_stok_vrijgezellenfeest

Leren dansen


En met leren dansen bedoelen we uiteraard geen klassieke dans of langzame wals. Nee, wij doelen nu op paaldansen en burlesque! Een gewaagde en super sexy dans. Je kunt aan zo’n workshop verschillende opdrachten tijdens het vrijgezellenfeest koppelen. Degene die aan het eind van de workshop de beste dans kan laten zien, wint wederom een spannende verrassing. Natuurlijk krijgt de bruid in spe deze verrassing ook, dat hoort erbij. Samen genieten en veel lachen op deze dag is wel het belangrijkste.

vrijgezellenfeest_limo_party
Nog even lekker ontspannen en plezier hebben tussen alle spanning van de bruiloft door. Tijdens een hip stadsspel kun je ook vele opdrachten in ’t vrijgezellenfeest verwerken. Laat je fantasie werken en maak gebruik van de faciliteiten van de stad! We wensen je in elk geval heel veel plezier.

Geschreven door Sanne van Bortel
Copyright © 2018
Webdesign door Pixel Creation