Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Wat je moet weten over je vrijgezellenfeest

Als je gaat trouwen, kan je er bijna niet onderuit komen: er komt een vrijgezellenfeest voor jou. Dit is wat je moet weten over jouw vrijgezellenfeest...

vrijgezlellen_feestjes_

Bedenk goed wie je het feest laat plannen


Een vrijgezellenfeest plannen is geen klein klusje. Zoek iemand uit die geduldig is en goed met mensen om kan gaan en iemand die veel dezelfde dingen leuk vindt als jij. Het wordt sowieso een geslaagd feestje!

vrijgezellen_feestje_6

Houd je feest niet de nacht voor de bruiloft


Wil je niet met wallen en een alcoholadem verschijnen op je bruiloft? Dat weet je wat je in elk geval niet moet doen: feesten de dag voor de bruiloft. Plan het vrijgezellenfeest minimaal een week voor je bruiloft, zo heb je voldoende tijd om bij te komen en weer te herstellen.

vrijgezellen_feestje_4

Regels bij vrijgezellenfeesten


De meiden verwachten dat je veel te veel drinkt en dus ontzettend dronken zal worden. Wijn voor bier zorgt voor een slechte afloop, maar bier voor wijn kan prima. Beschamende foto’s worden trouwens niet gepost, tenzij je daar toestemming voor geeft (terwijl je nog in een toerekeningsvatbare bui bent).

vrijgezellen_feestje_3

Vrijgezellenfeest met thema


Op vrijwel elk vrijgezellenfeest is er een thema en het enige doel van dat thema is om jou er zo lullig mogelijk eruit te laten zien. Het moet wel opvallen dat jij gaat trouwen! Ook knalroze boa’s en eventueel opblaaspenissen zullen eraan te pas komen. Yep... Brace yourself.

vrijgezellen_feestje_8

Je ziet je schoonmoeder in dronken bui


Als je jouw schoonmoeder nog nooit dronken hebt gezien, dan gaat dat op die avond wel gebeuren. Het is nu eenmaal een traditie om samen dronken te worden. Op deze avond maakt het sowieso allemaal niet uit, daar is dit feestje juist voor bedoeld!

Sanne van Bortel | Meer inspiratie & tips voor je vrijgezellenfeestje?


vrijgezellenfeest_trouwen
Copyright © 2023
Webdesign door Pixel Creation