Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier

Help je bruidsfotograaf op weg met jullie favoriete voorbeeldfoto's

Doe jij ook al maanden inspiratie op in bruidsmagazines en trouwsites? En heb jij daardoor een duidelijk beeld van hoe jij de trouwfoto’s voor je ziet? Help je bruidsfotograaf op weg met heldere voorbeelden.

Voorbeelden van favoriete bruidsfoto's laten zien

Hoe breng je aan de fotograaf over wat voor sfeer en foto’s je zoekt? Het handigste is om een aantal voorbeeldfoto’s uit te zoeken. Kies er niet meer dan vijf uit voor de bruid, en vijf voor de bruidegom. Aan de hand van deze foto’s zal de fotograaf een duidelijkere beeld krijgen van het plaatje dat jullie voor je zien.

Dromerig of specifieke pose op de trouwfoto?

Dus snuffel rond op sites en doe inspiratie op in de bladen. Knip en print alle foto’s uit die je aanspreken. Dat kan zijn om een algemene sfeer, bijvoorbeeld een dromerig beeld of een meer urban sfeer in de stad. Het kan ook zijn dat je een specifieke pose graag terugziet op jouw foto’s.

Niet kopiëren foto momentje

Die ene foto van een bruidspaar dat aan komt rennen door het gras, of hand in hand uitkijkt over een meertje: als dat ‘m is, laat het de fotograaf zien! Jullie hoeven de foto niet precies te kopiëren, maar het geeft de fotograaf wel een idee van welke richting je op wilt. Zo kan hij of zij beter aansluiten bij jullie wensen.

Vertrouw de bruidsfotograaf

Vertrouw tijdens de fotoshoot zelf op de expertise van de fotograaf en laat hem of haar lekker werken! Een goede fotograaf zal foto’s maken die bij jullie passen; dan heb je pas echt een uniek plaatje.

Tekst: Daphne Doemges-Engelen


Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation