Categorieën

Provincie

Gemeentes

Plaats

Professionals

Vraag 5 offertes aan in jouw regio

Start hier
Wellness afbeeldingen op Trouwen.nl

Dagje wellness boeken? Hier moet je heen!

Last van stress voor de bruiloft? Ga naar een wellness center! Hier kom je volledig tot rust. Daarna kan je weer stappen maken met je bruiloft planning. Het wellness center legt je volledig in de watten. Dat verdien je. Weet je niet goed wat je hebt te zoeken in een wellness center? Bekijk hier foto-inspiratie over de wellness. Denk bijvoorbeeld aan een modderbad in de wellness. Of een heerlijke massage in het wellness center. Neem een stoombad of een bubbelbad. Er is van alles mogelijk in het wellness center. Even ontspannen is heel belangrijk! Zo blijft de bruiloft plannen leuk. 

Dagje wellness voor 2

Ook leuk: een dagje wellness voor twee. Ga samen met je hubby-to-be een dagje wellness doen. Een dagje wellness voor twee reset jullie lichaam en geest en bovendien zie je elkaar in een andere omgeving dan anders. Alleen thuis zitten met elkaar is voor geen enkele relatie goed. Vooral niet tijdens de bruiloft planning! Kies ook voor een dagje wellness voor twee en kom helemaal ontspannen en met frisse energie terug. Een dagje wellness voor twee is hartstikke leuk. Doe inspiratie op aan de hand van de foto’s op deze pagina. Dat ziet er toch heerlijk ontspannen uit?

Sauna wellness cadeaukaart

Zoek je een leuk cadeau voor een stelletje dat een dagje sauna wellness verdient? Geef hen een sauna wellness cadeaukaart! Een sauna wellness cadeaukaart komt altijd van pas. Kijk eens om je heen, heb je vrienden die bezig zijn met een verbouwing of die hun bruiloft aan het plannen zijn? Dat brengt altijd stress met zich mee. Die twee kunnen wel een dagje ontspanning gebruiken! Met een sauna wellness cadeaukaart laat jij zien dat ze toppers zijn die ook best even mogen genieten. Geef een sauna wellness cadeaukaart! 

lees verder
Professionals
Copyright © 2024
Webdesign door Pixel Creation